Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annchy17
    02. Listopad 2018. 13:38

zadranka86

Nisan vam rekla moja posteljica se digla skrozzz..kako san to zaboravila…😂😂😚😚

Znala sam da je to bila tema negdje, al nisam sad trazila na koji stranici, 
    Ja u petak zavrsila kod ginekologa, malo krvarenje imala, rekao mi doktor da se posteljica spustila i pukle neke zilice, jos me i taj polip ljuti.. 
    E sad, ja mu nista nisam rekla za posao nit me pitao i vec dva dana jedva jedvice na poslu sjedim i izdrzim 8 sati, sad popodne radim,pa zovem za bolovanje.
    Jesi ti na temelju toga dobila bolovanje? Bude mi otvorio? 

• nali
    02. Listopad 2018. 13:50

Mateja i Zadranka super za preglede i da je sve ok ☺️
    Annchy mislim da ti mora dati na temelju bilo kakvog krvarenja bolovanje. 
    Sto se tice psa, moja se ponasa potpuno isto, skace na mene od uzbudenja kad me vidi i moram ju smirivati jer me bubnula jednom ful jako u trbuh. Ne znam li ne kuzi ili kuzi da sam trudna pa ju nije briga. Mozda to ima veze ako je pas steriliziran? 

Pticaselicazgst
    02. Listopad 2018. 13:52

Bruna djelim tvoju srecu radi usisavaca 😁😁 sad uzivaj i upali na najjace 🤗🤗
    Cure super za preglede, samo neka bebice rastu.
    Zadranka meni je sa 27 tjedana tezina bila 1300 i cerviks 3.5 mislim 😊 zatvorena i fundus uredan. 
    Sljedeci tjedan imam opet pregled pa me zanima vss jel se sta smanjilo ili je tu negdje, slabo mirujem u pogonu sam non stop i jos idem na treninge. Tad mi nije nista rekao da trebam mirovat, samo da kad osjetim umor da odmorim i to je to. 
    Anchy tako ti je i meni bilo, strogo mirovanje, nema posla vise.. kad se posteljica podigla nakon mjesec dva sve je bilo u redu i dobila sak dozvolu za sve aktivnosti. Tako da trazi doktora da ides na komplikacije 💪

zadranka86
    02. Listopad 2018. 13:54

Annchy17 ja san ti otvorila bo s 5tj.trudnoce...
    Bez problema mi je moj gin.otvorio..inace imala san op.grlica maternice zbog kojega bi se trudnoca mogla vodit pod rizicnom..ali vodi se pod normalnom...Na temelju toga mislimmm da mi nije otvorio bo.ja san rekla da radim posa di dizem teske nivine svaki dan.jer san radila u kiosku i da se bojim..on je reka nema problema trudnoca je potvrdena u maternici i mi tebi otvaramo bo.a ti ako imas nisko posteljucu morala bi se pricuvat i sto manje siditi nositi tesko vise odmarati..krvarenja s niskom posteljicom su ocekivana..ja ih nisan imala Bogu fala..dufaston pijem od pocetka sad je reka da mogu prestat jer je posteljica sad gore...ugl.daju sansu tako do nekog 30tj.da se podigne a citam da moze ona i na samom kraju se podic...lipo ti otvori bo i malo na mirovanje ono se isto preporuca...i sretno..ja evo san imala nisko ali nikakvih problema drugih mi nije radila..ali san se i cuvala...zato lipo otvori bo i laganini...nije to bauk i moze sve ispast na kraju ok..sretnooo..

url=https://lilypie.com]

• Enna010
    02. Listopad 2018. 13:56

Cure jesu li vas gledali vaginalno u 30. Tj. Pitam zbog depilacije😁

zadranka86
    02. Listopad 2018. 13:58

Pticaselicazgst bomeee prava beba...ja sve ono dosla doma mislim 1kg jel to malo??a gledam po netu ispada bass skolski..pa ka da vidim vase bebuce u tom tj.cerviks vidim tu otp ka i moj.A bebonjo je onda naoredniji kod tebe za koji tj.jel tako??to je bass prava bebica..😙😙

Klikerica
    02. Listopad 2018. 13:58

annchy17

zadranka86

Nisan vam rekla moja posteljica se digla skrozzz..kako san to zaboravila…😂😂😚😚

Jesi ti na temelju toga dobila bolovanje? Bude mi otvorio?

Mora ti otvoriti...  Nemoj se uopće misliti, za trudnice imaju neograničene kvote, i nemoj se time opterećivati , nego neka ti otvori odmah. Doktori koliko sam ja shvatila uopće oko nas ne razmišljaju jesmo ili nismo na bolovanju... a kad tražimo otvaraju nam. U Hrvatskoj je jako malo trudnica, znatno manje ispod kvote, i da smo sve ne bolovanju, opet bi bilo dovoljno za sve. Tako da... nemoj o tome razmišljati, pogotovo u slučaju krvarenja, koliko god ono bilo "malo". Sve trudnice koje imaju a) bol u trbuhu b) krvarenje c) visok tlak su automatski prema našem sustavu hitan slučaj, tu se nema što razmišljati.

Ja tipa kada sam pitala za bolovanje, ona je rekla... "a mi to već nismo otvorili?!?!"
    Baš njih briga jesmo mi na bolovanju ili ne... na nama je da tražimo   

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

AllieH
    02. Listopad 2018. 14:01

nali

Sto se tice psa, moja se ponasa potpuno isto, skace na mene od uzbudenja kad me vidi i moram ju smirivati jer me bubnula jednom ful jako u trbuh. Ne znam li ne kuzi ili kuzi da sam trudna pa ju nije briga. Mozda to ima veze ako je pas steriliziran?

Ma i moja skace i nije normalna i isto me neki dan bubnula u trbuh, mama je poludila i vikala na nju, onda se ova pokunjila i sjedila na svom kutu kauca sat vremena bez micanja. Ali vidim da kuzi, jer me svaki put cudno njuska i snjofa. 
    Isto je sterilizirana, moguce da ima veze. 

Luka ❤

zadranka86
    02. Listopad 2018. 14:02

Strudlica

zadranka86

Klokse moje nije me bilo par dana ne stignem bass..Danas bio pregled…zatvorena bebica raste sve je ok..skolski..Imam pitanja dva za one koje su voljne podjelit svoje inf.rekli bi vlastite..Zanima me kilaza vasih bebica u 27tj.i cervikometrija tj.cerviks duzin kolika vam je..cisto da usporedim..Moj bebi je procjenjen na 1kg i cerviks 3.2..Doki kaze sve ok ali da se pricuvam kao do ulaska u 35tj..On ocekuje vjeronatno ranine otvaranje zbog mog kraceg cerviksa koji je operativnim putem skracen..Eto cure molim vas samo mjere bebice i cerviks cisto eto radi usporedbe…hvala vam klokse moje..i saljem pozdrave..uletit cu ovako kad mogu da me ne zaboravite😚😚

Ja ću ti idući tjedan bit taman 27 tjedana na kontroli pa ti javim kako stvari kod nas stoje

Moze draga cekam izvjesce..😉

Duda
    02. Listopad 2018. 14:19

Hvala onome tko je preporučio Ići Mići, naručila sam slova i stvarno nisu puno, s obzirom na trud za nešto tako sitno. Ja sam trenutno na ovčici, evo kako napreduje, a fotkam vam i kad bude gotova 😉

Drago mi je za sve super preglede i velike bebice, samo nek nam rastu ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.