Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    02. Listopad 2018. 11:20

Klikerica

busybee

Sretno svima na pregledu. Barbiemama, mislim da se stvarno ne trebaš brinuti oko 1 tjedna. To su nekad razlike od 1 mm koje ni ultrazvuk ne uhvati savršeno.

Imam pitanje vezano za porodiljnu naknadu. Čini li mi razliku koja mi zadnja plaća ulazi u izračun ako odem 31.12. ili 2.1. na porodiljni? Nisam sigurna, čitala sam zakon ali mi baš mozak ne radi.

Ako ti je placa bila ista u proteklih 6 mjeseci ti ne cini razliku.

Nije, zato i pitam :) Ako dobijem hzzo napisat ću tu, ako još nekog to muči.

AllieH
    02. Listopad 2018. 11:32

Miranda, bas sam se pitala gdje si! Odlicno za pregled, bebaci su pravi skolski, a bome i cerviks. 🔝🔝
    Evo ja zavrsila svoje peglanje, odmah upalila sljedecu turu, to cu sutra peglati 😂
    Salatice, ja peglam sve osim gacica, bokserica, carapa,  rucnika i plahti na gumice. Sve je fino slozeno u ormaru i tako sam najsretnija 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️😂😂

Luka ❤

pepe1907
    02. Listopad 2018. 11:39

Jutro svima, ja se tek sad probudila 😁 sinoć jedva zaspala, probava mi ne radi a nije da puno jedem, ali sve ko da mi stoji u želucu i ne mrda...zaspala oko 1, pola2. Budna u 7h, 2.pišanje muža otpratila na posao i nastavila 😀
    Nego, ja zaboravila za vađenje krvi za Rh i krvnu grupu ne moram bit na tašte?

Bruna92
    02. Listopad 2018. 11:43

Bokić curke 😊
    U Splitu je diiiiiivno vrijeme (oblacno, kisovito, ugidna temperatura 😂), bas kako volim. Svoj na svome 😁
    Ja spavam okej s tim da mene strasno nervira sta ne radim nista... Mislim, radim ali nije to to... Nisam ja navikla biti bez posla, nekidan sam kolegicama rekla da bih se bas malo vratila raditi 😁 i naravno, ne umorim se po danu pa spavam "tanko", da me bilo koji zvuk probudi u bilo kojem trenu, ostala bih budna i ne bih mogla vise spavati.
    Jucer sam si kupila usisavac i sad sam sva sretna i ponosna i idem usisavati 😂😂 moj je bio crkao prije godinu dana (citaj svekrva ga sjebala) i od onda sam posudivala njihov a to me uzasno zivciralo... Jucer sam sva sretna kupila svoj!!! 😂😂

• Marti8
    02. Listopad 2018. 11:46

pepe1907

Jutro svima, ja se tek sad probudila 😁 sinoć jedva zaspala, probava mi ne radi a nije da puno jedem, ali sve ko da mi stoji u želucu i ne mrda…zaspala oko 1, pola2. Budna u 7h, 2.pišanje muža otpratila na posao i nastavila 😀
    Nego, ja zaboravila za vađenje krvi za Rh i krvnu grupu ne moram bit na tašte?

Ne moras biti na taste za rh i krvnu grupu😊

Klikerica
    02. Listopad 2018. 12:15

Htjela sam samo ostaviti opasku da su nam muževi divni... baš nas tetoše kao prave trudnice,i jako sam sretna da je tako...
    Danas kad gledam moj je jučer odvezao 600 km nakon posla,i jutros u 5 sati ustao i jos 400 km ... ono nemam riječi. Zato ćemo im i roditi zdrave i sretne bebice...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Sunflower! 🌻
    02. Listopad 2018. 12:21

Bok curke! 
    Vidim da muku mucite sa ne spavanjem, tak je i kod mene... budim se svaku noc u neko doba, najcesce oko 4-5 i onda zujanje sat, dva, pa wc, pa zedna, pa se nikak namjestit, pa mali kopa unutra... veselje 😅
    Mi smo jucer bili na pregledu, bebac ima 2100, ja “zabetonirana” kak je to doktor strucno reko 🙊🤣 Za dva tjedna brisevi, a onda od 36 tjedna u trudnicku u Vinogradsku. Bas ne mogu vjerovat da se to vec stvarno priblizilo 🤭 Sutra idem na zutu srijedu pohodit DM i sve zaostatke kaj mi jos treba da sam mirna sa sopingom do kraja, samo pranje i slaganje onda preostaje, bas me to veseli ☺️
    Vidim da vas more razlicite boljke, od niskog do visokog tlaka, bolova u ledima... 😳 Jos malo curke, jos malo! Izdrzite 😘😘

Klikerica
    02. Listopad 2018. 12:22

Jedno mozda glupo pitanje,a nek napise tko sto misli,zanima me,mislite li da psi osjete da smo trudne? Tipa pas kod mojih doma se otkako sam sinoc došla jako čudno i drugačije ponaša prema meni... pa me zanima jel moguce da to zna,ili sam ja zabrijala

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• zvrkica
    02. Listopad 2018. 12:26

Klikerica

Jedno mozda glupo pitanje,a nek napise tko sto misli,zanima me,mislite li da psi osjete da smo trudne? Tipa pas kod mojih doma se otkako sam sinoc došla jako čudno i drugačije ponaša prema meni… pa me zanima jel moguce da to zna,ili sam ja zabrijala

Nisi zabrijala 😀 Moj pas otkad sam trudna ne skače na mene niti se igra ko prije. Njuška mi trbuh i mazi se sa mnom, i sav je na oprezu 😁

MareiKate
    02. Listopad 2018. 12:27

Klikerica

Jedno mozda glupo pitanje,a nek napise tko sto misli,zanima me,mislite li da psi osjete da smo trudne? Tipa pas kod mojih doma se otkako sam sinoc došla jako čudno i drugačije ponaša prema meni… pa me zanima jel moguce da to zna,ili sam ja zabrijala

Klikerice ja imam psa i svi me pitaju jel osjeti pas i jel se gnijezdi oko mene, jer kao oni to osjete, ali ja nisam primijetila... Doduše, ja sam jako dugo povraćala i još nisam na čisto s mirisima pa sam ju tjerala dugo od sebe pa je možda zato i sad distancirana od mene. Nisam mogla muža podnijet a kamoli psa 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.