Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    01. Listopad 2018. 16:22

Duda

Klikerice, baš sam se nasmijala ovome za ogtt, ajde da se netko i veseli toj tekućini 😁 Teško je odjednom bit na mirovanju al nekako s jednostavno pomiriš s tim kad znaš zbog čega je to tako, bit će sve ok. Nek je mali Kliker dobro 😉
    Salatice, dobro su ti cure rekle, ovdje već sa 5,1 ideš na dijetu, sad vidjet ćeš šta će ti reći doktor.
    Eto i mene s pregleda. Sve je dobro, doktorica je prezadovoljna kako sve izgleda, Mila nam napreduje, teška je 1197g. Do sljedećeg pregleda za 4 tjedna ne moram apsolutno ništa, kakva milina! ☺ Dobila sam dopuštenje i za odlazak na vikend u Slavoniju. Magnezij je rekla da slobodno popijem i dalje, i za aroniju isto da slobodno pijem. Znači nikad zadovoljnija i opuštenija s pregleda nisam otišla ☺

Bravo za veliku curu 😍😍😎

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    01. Listopad 2018. 16:23

Salatice ne valja ti nalaz inzulina, nakon 2 sata normalno je do 25, kod tebe je drasticno poviseno, a na nultom vadjenu normalan je do 10, mislim da ti i taj povisen. Secer ti je ok, mada uz ovakav nalaz i ukoliko ne budes na metforminu u kasnijim godinama bi najvjerovatnije dobila dijabetes. Eh sad, trudna si pa ne znas da li je trudnoca ovome uzrok i kad se porodis svakako ovaj test uradi ponovo da vidis stvarno stanje ali mislim da bi i sada trebala uzimati lijekove, ja sam vec godinu dana na njima a imala sam duplo bolje rezultate od tvojih, ali ipak lose nazalost. Nemoj se zabrinjavati naravno nije nista nerjesivo. Jesi imala problema sa ovulacijama, pcos i da zatrudnis? ❤️

Salatica9192
    01. Listopad 2018. 16:31

_svjesna

Salatice ne valja ti nalaz inzulina, nakon 2 sata normalno je do 25, kod tebe je drasticno poviseno, a na nultom vadjenu normalan je do 10, mislim da ti i taj povisen. Secer ti je ok, mada uz ovakav nalaz i ukoliko ne budes na metforminu u kasnijim godinama bi najvjerovatnije dobila dijabetes. Eh sad, trudna si pa ne znas da li je trudnoca ovome uzrok i kad se porodis svakako ovaj test uradi ponovo da vidis stvarno stanje ali mislim da bi i sada trebala uzimati lijekove, ja sam vec godinu dana na njima a imala sam duplo bolje rezultate od tvojih, ali ipak lose nazalost. Nemoj se zabrinjavati naravno nije nista nerjesivo. Jesi imala problema sa ovulacijama, pcos i da zatrudnis? ❤️

Nisam, iz prve zatrudnila tri puta (samo one prve dvije su bile spontani i vanmatericna), nemam pcos, a ovulacije, ne znam kakve probleme :/ jednom sam radila folikometriju, prije vanmatericne, da se vidi stanje i sve oke bilo, alii sam od puberteta ponekad znala imati rozkasti iscjedak/mini krvarenje kada se obrisem, u vrijeme ovulacije i izludjivalo meee. Svi nalazi uredni i dr rekao da pustim kraju, nije mi se desilo jedno godinu i pol.
    Secer mi prije mirovanja (6,7 nedelja) bio 3,2 prije jela, a prije 3 mjeseca 3,8 poslije kifle (nisam znala da cu ga raditi). Sad sta se desilo, da li su kilogrami uticali, da li mozda sto tata ima tip 2 dijabetes, pa da sam sklona i ja tome :/ Svakako i poslije trudnoce provjeravam i znam da cu dobiti tabletice za ovo, svjesna sam da je previsoko, zblanula se kad sam ugledala xD 

AllieH
    01. Listopad 2018. 16:33

Klikerice, a jesam se nasmijala tvom izvjestaju. Nek je kliker dobro, ti ces sigurna sam sve izgurati 💙
    Duda, super za vas! Nadam se i ja takvom pregledu sljedeci tjedan. 🙏
    Sto se prenatalnih tice, ja sam pila Almageu, sadrzavala je omegu, sad uzimam Novalac, isto sadrzava, mislim da je vecina vitamina koje se preporuca piti od drugog tromjesecja ima. Ali ja jedino od Novalaca nisam imala nikakvih nuspojava, ni Elevit ni Almagea mi nisu 100% odgovarali. Od Elevita sam imala zatvor, od Almagee mi se podrigivalo na riblje ulje, a s ovima bas nista. 

Luka ❤

• Enna010
    01. Listopad 2018. 16:59

Prvo super za sve uspjesne preglede odmah se ohrabrim i meni je krajem sedmice💪🏻 Vidim sviju je treci trimestar “otezao” poprilicno pa i mene nekako sam si sva truntava da se tako izrazim.. najvise me muci zgaravica nekome sam nedavno savjetovala kamilicu e meni je prestala djelovati tako da bukvalno po pola noci budem budna sjedeci jer je u lezecem polozaju nemoguce izdrzati zgaravicu. Mislim da mi je najvise izazivaju citrusi i brusnica ali to moram piti u toku dana citruse preventivno zbog prehlada a brusnica radi mojih mokracnih kanala ..Klikerice divna si sa ovim izvjestajima procitala sam sve i super mi je ova slika zeluca i crijeva sa bebom sad mi je sve jasno😅

• nali
    01. Listopad 2018. 17:08

salatice- navodno je tlak povezan s inzulinskom.. Makar kod mene do sada nije slucaj, imam 10 godina inzulinsku i tek sad poceo tlak skakat. Valjda kod svakog bude drugacije. I ako ce ti dati metformin, svejedno se potrudi ne jesti lose ugljikohidrate. Prehranom ces super izregulirati inzulin, meni su uvijek bili puno bolji nalazi kad sam pazila sto jedem. Ja sam dosla do te mjere da sam skoro u potpunosti izbacila krumpir- zamjenila ga batatom, bijelu rizu onom crnom, divlljom rizom, tjesteninu uvijek neku fensi sa zdravog odjela koja ima vise proteina,od nekog fensi brasna i tako.. Ali i dalje pojedem slatko, kada me trazi, jer mi nekad zna jako pasti secer. Stvarno probaj dovesti prehranu u red,secer ti je u svemu. 
    Klikerice bitno da je kliker dobro,a  ti ces malo usporiti tempo i vjerujem da ce biti sve ok, samo se tesko naviknuti na mirovanje,pogotovo kad ti kazu da moras na bok.
    Duda super za veliku curku 

• Marti8
    01. Listopad 2018. 17:36

Duda super za pregled😊
     Htjela sam i komentirati za te bodije za bebe..ne znam jeste to probale otkopcati pa zakopcati..bas se tesko to zakopcava i onda jos na onak malima i sitnima,jos ako ce biti nervozni bit ce veselo to sve pokopcati😅

Salatica9192
    01. Listopad 2018. 17:43

Nali, 
    znaci to mozes imati i ne razviti dijabetes, ali pije se terapija. Sto se ishrane tice, imaju zamjene za "ruzne" slatkise xD Nadam se da ce mi endokrinolog dati neki razradjen jelovnik, lakse se drzati onda.
    Marti, 
    joj jesam ja hahha, jedva skontala kako da zakopcam, promasim dugmice 🤣 To jeste malo drama, ali vjer cemo se ispraksati. 

Ana89
    01. Listopad 2018. 18:32

Salatica9192

Nali,
    znaci to mozes imati i ne razviti dijabetes, ali pije se terapija. Sto se ishrane tice, imaju zamjene za "ruzne" slatkise xD Nadam se da ce mi endokrinolog dati neki razradjen jelovnik, lakse se drzati onda.
    Marti,
    joj jesam ja hahha, jedva skontala kako da zakopcam, promasim dugmice 🤣 To jeste malo drama, ali vjer cemo se ispraksati.

Najbolja su ona odijela na zip 😋😋😋. Čas posla. Za ove bodije sa milijun kopčica ćemo se uvježbati s vremenom. 😆😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    01. Listopad 2018. 18:39

Duda super za pregled,i veliku curicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.