Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    01. Listopad 2018. 12:26

Blaza super za curu ,a mjere sve to dode na svoje na kraju ne brini.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    01. Listopad 2018. 12:31

Blazo, super za pregled! I ja mislim da nema brige oko mjera, koliko sam primijetila, to je bas cest slucaj i svejedno bude sve ok. 
    Ja sam uzela zutu kombinaciju bodija 50/56 i zelenu 62/68, carapice i paket tetrica. Tetre su finije od Ethereal pamucnih, ali sam uzela samo jedan paket, jer vec imam 10 od ranije i mislim da sad imam dosta tih tetri vecih dimenzija. Jos cu kupiti koju manju i to je to. 
    Stigao mi je taman i paket 4+1 Water Wipesa sa Cocoona te onaj srebrni autic, njega poslikam kad ga muz slozi. 
    Inace, mene od jucer ledja ubijaju, sinoc sam jedva zaspala, nikako se nisam mogla namjestiti. Ne znam ni sama kako bih si pomogla. 
    Od vitamina pijem Novalac prenatale, mislila sam uzimati dodatno magnezij/kalcij, ali mi je dr. rekla da nema potrebe tako da sam na kraju odustala iako sam ih kupila. 
    Susjeda mi je toliko robice priredila i spremila, sve je novo novcato, dosta i nekih sminkerskih stvari i bojim se sad ista puno kupovati, jer mislim da cu imati puno previse svega. Mislim da cu jedan dan morati napraviti spisak koliko cega imam pa eventualno nadokupiti ako vidim da nesto nedostaje. 
    m.girl, dobra si, ja imam pregled sljedeci ponedjeljak, bas me zanima situacija, zadnjih dan asam jela kao nespasena, strah me stati kuci na vagu 
    Kod nas se za OGTT treba naruciti, ne moze se samo doci, ali pretpostavljam da svaki DZ ima neko svoje pravilo. 

Luka ❤

mmama2
    01. Listopad 2018. 12:32

I ja sam gotova,.bez uzva danas.. zatvorena 2 kg u plusu.. naime malo sam pisnula od smijeha kada mi je isla mjerit opseg trbuha jer joj se cinim velika😂😂😂, a onda kasnije prokomentira kako je za trecerotku normalno da je trbuh veci tj da se oah vidio od samog povetka takoreci 😑😑🙃🙃 ugl imam ogtt za napravit, jako ih je pospotala jer kaze da se prije trudnice sa urednim sec nisu slale na ogtt, a ja sam medu njima, i da sada kada su ga postrozili ispada da je svaka trudnica za dijetu 😒😒.. i jos jedna stvar, rh faktor imam - kao i muz i obicno se ne salje onda trudnica na rh jer nemre nista biti krivo, al eto poslala me tak da malo svijeta vidim😖😖 

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    01. Listopad 2018. 12:33

Mina93

Ana sta se brines oko faksa ja uvijek upisujem zadnji dan 😂 sad sam naisla na info da se do 5.10.treba upisat u studomat, ali mislim da to ne vazi za mene jer cu zamrznut, nego samo moram u referadu, ali poci cu u referadu provjerit, i upis moram platit samo pretpostavljam..
    Blaza super za vijesti s pregleda 😍 ne brini se za te mjere jer kako kazes mozda nije tocno ni izmjerio tj obuhvatio bitno da su nam zdravi i zivahni bebani 😁
    Joj kad vidim koliko svi piju tableta, ja pijem samo elevit, racunam da tamo imam sve, sad sam pocela aroniju sok i nekad popijem neku sumecu npr vitamin c, fe ili mg..
    Bodici moze komentar iskusnih mama? Ja bi izbjegavala ove obicne dok su mali, tj probala bi nabavit cim vise na preklop, vasa iskustva s njima? I do koje velicine da gledam uzet na preklop?

Po meni sve to dode skoro na isto ,ja sam cak lakse baratala ovim preko glave u tri poteza gotovo ,za zimske bebice meni vecina na preklop ima previse otvoren vrat ali ovi iz lidla uzela sam par cini mi se ok.Kad beba vristi vjerujte svejedno koji oblacite jer sam vecinom prakticirala presvuc pa nahranit ali nekad samo umotam u dekicu dok ne nahranim😂😂koliko su se derale.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    01. Listopad 2018. 12:36

mmama2

I ja sam gotova,.bez uzva danas.. zatvorena 2 kg u plusu.. naime malo sam pisnula od smijeha kada mi je isla mjerit opseg trbuha jer joj se cinim velika😂😂😂, a onda kasnije prokomentira kako je za trecerotku normalno da je trbuh veci tj da se oah vidio od samog povetka takoreci 😑😑🙃🙃 ugl imam ogtt za napravit, jako ih je pospotala jer kaze da se prije trudnice sa urednim sec nisu slale na ogtt, a ja sam medu njima, i da sada kada su ga postrozili ispada da je svaka trudnica za dijetu 😒😒.. i jos jedna stvar, rh faktor imam - kao i muz i obicno se ne salje onda trudnica na rh jer nemre nista biti krivo, al eto poslala me tak da malo svijeta vidim😖😖

Drago mi je da je sve ok😊,i ja sam imala i grupu i faktor pa smo svejedno morali ponovo vadit ne bi da se promijenila al eto

💜Karla💜Nicol💙Anton

mmama2
    01. Listopad 2018. 12:37
    Evo nasme ogromnih😂😂 26+3
    Evo nasme ogromnih😂😂 26+3

AllieH
    01. Listopad 2018. 12:41

Bas ti je divan trbuh! 

Luka ❤

mmama2
    01. Listopad 2018. 12:44

AllieH

Bas ti je divan trbuh!

Hvala ti😘😘 jako ga volim, kao i trbuhe dr trudnica 🙈🙈 nekada mislim da sam malo bolesna po tom pitanju kak su mi trudnice drage i kako su posebne zene u tom razdoblju 😍

• Strudlica
    01. Listopad 2018. 12:54

Salatice
    Jučer ja idem odmorit i odjednom mi se puls digao za poludit,mjerim 122 i normalno odmah u glavi ludilo. Lijepo sam čašu ledene vode i malo na zrak i smirilo se. Pa što ne podnosim taj osjećaj lupanja,za poludit...

Mina93
    Iskreno meni je prvih mjesec i pol bilo lakše da je na preklop,čisto dok bebica nije ojačala. Dakle samo taj 56 sam na preklop,a ostalo normalne. 

• Kani07
    01. Listopad 2018. 12:57

mmama2

AllieH

Bas ti je divan trbuh!

Hvala ti😘😘 jako ga volim, kao i trbuhe dr trudnica 🙈🙈 nekada mislim da sam malo bolesna po tom pitanju kak su mi trudnice drage i kako su posebne zene u tom razdoblju 😍

Bas si lijepa😍,nisi sama i meni su sve trudnice posebne.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.