Mmama2
Predivna
Ja sam mislila da smo nas dvije jednako jer ti na stickeru 25+1,a vidim u opisu 26+3
Luks jedva cekam dozivit to sto si napisala 😍 mislim da je taj osjecaj kad prvi put vidis svoje dijete neopisiv i nemjerljiv sa icime ❤
Mmama2 prekrasna si trudnica 😍 jakoo lijepa busa 😊
Meni je tlak normalan zasada, nisam primjetila neke velike oscilacije 😅.
Od tableta koristim novalac, magnezij i omegu od solgara popijem svaki drugi dan, cisto radi 3 tromjesečja da sam sigurna da bebi nista ne fali.
Znam da ste vec pisale o bh kontrakcijama a mene od jutra dolje nesto ko pritisce, ne znam kako da to drukcije opisem, uzasan pritisak. Pogotovo dok stojim, kad legnem bolje je. Nisam sigurna jel se to malena mice ili su kontrakcije 😪 u jednom trenu mi je lijeva strana trbuha otisla skroz gore, desna ostala na istoj razini. To se malena javlja sigurno.. malo sam preplasena i zbunjena, kako se vama ako ih imate ocituju?
Allie super za autic, nasli ste ga znaci 💪🔝😊
Blaza super za pregled, sve ce mjere doc na svoje kako beba raste, nemas razloga za brigu 😊😍
Ana sta se brines oko faksa ja uvijek upisujem zadnji dan 😂 sad sam naisla na info da se do 5.10.treba upisat u studomat, ali mislim da to ne vazi za mene jer cu zamrznut, nego samo moram u referadu, ali poci cu u referadu provjerit, i upis moram platit samo pretpostavljam..
Blaza super za vijesti s pregleda 😍 ne brini se za te mjere jer kako kazes mozda nije tocno ni izmjerio tj obuhvatio bitno da su nam zdravi i zivahni bebani 😁
Joj kad vidim koliko svi piju tableta, ja pijem samo elevit, racunam da tamo imam sve, sad sam pocela aroniju sok i nekad popijem neku sumecu npr vitamin c, fe ili mg..
Bodici moze komentar iskusnih mama? Ja bi izbjegavala ove obicne dok su mali, tj probala bi nabavit cim vise na preklop, vasa iskustva s njima? I do koje velicine da gledam uzet na preklop?
Mina, morala sam najprije upisati u studomatu, pa čekati račun 4 dana, onda uplatiti, sad moraju odobriti da je uplaćeno .I tek sad upisujem mirovanje kad saznam na studomatu da sam upisana 😂😂😂.
Nama uvijek studomat krivo zaracuna za placanje pa ako treba platit dodatno uz upisninu radije provjerim u referadi koliko treba nego da nakraju vise uplatim bzvz 😂
Joj Ana, to ono Erste svakog prvog u mjesecu uzima na naplatu svoje usluge... Bitno da oni uzmu za moblino, sms i ostalo sta imas ugovoreno a nalozi za naplatu koje si ti zadala nek cekaju... 🙄😂
Ptico, ja sam BH kontrakcije pocela tek nedavno osjecati i to ne cesto, svega par puta... Bas mi je cijeli trbuh zategne ko nikad i nekako imam osjecaj neugode. Brzo to prode. Ako to osjecas samo u donjem dijelu mozda je neko novo sirenje, istezanje ili malena pozdravlja mamu na novi nacin 😊
Ja sam si postala nekako teska, pogotovo u krevetu kad se okrecem, treba mi puno vise vremena za okrenut se a tu je i banana jastuk kojeg treba prebacit a budem pokrivena... To mi je sad postao pravi pothvat, okrenut se 😂😂 pa se zapetljam, osjecam se ko sarma 😂😂
Mamma2 super ste, divna je busica 😍😍
Hvala na info za bodice, budem onda ove najmanjr na preklop, a ostale obicne..
Bila sam u pohodu u lidlu, uzela slinceke zute, tetre plave i carapice 11-14 zelene i ove vece zute, od bodica sam nakraju odustala jer moram pricekat sta cu jos dobit od koristene robice pa da se ne pretrpam bzvz, kako je netko komm, taman onda sastavim popis i kupim sta mi fali jos od robice 😊 al jedva izdrzim ovako dok to ne dobijem 😂
Bh kontrakcije imam vec poduze vrijeme, nije nista alarmantno, kad sam doma prilegnem, a najgore mi je kad me uhvate u hodu, onda moram stat ili usporit, ali ne brine me to toliko 😊 a takodjer za javljanje bebana, najboljr mi je kad se ispupci jedan dio, trbuh nepravilan ono samo jedna polovica podignuta 😂😂
Btw za bodice, naisla sam najmanje na 62-68 zelene, a ja se namjerila na zute, da sam nasla sta sam trazila sigurno bi i to uzela bez obzira sta ce bit visak nakraju 😂😂 grozne smo kad krenemo sa shoppingom 😂😂 a posto mi nije hitno necu ic u ophodnju dr lidlova, ovaj mi je bio usput pa sam iskoristila
Cure moje, danas sam bila u Petrovoj na UZV. Doktorica je vidjela neku tvorbu. Misli da je miom. Ovo mi je prvi glas, moj dr to nikada nije spomenuo. Mislim da mi je nastao u trudnoci. Kaze da se kontroliram ali nije na mjestu da utjece na bebu. Ima li koja nesto slicno.Za sada je trudnoca mrak, nema mucnina, povracanja. Aktivna sam i u 30. tjednu.
Mmama2
Predivna
Ja sam mislila da smo nas dvije jednako jer ti na stickeru 25+1,a vidim u opisu 26+3
Hahhha ma ne pitaj😂😂 po zm jedno po uzv drugo, uopce ne znam kaj sam napisala kada sam radila.lilly😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Aaa cure, stigli nalazi za secer:
Glukoza 0 - 5,5 (4,1-5,9)
Glukoza 60 min - 6,8
Glukoza 120 min - 5,7
Inzulin 0 - 46,4 (3,00-25,00)
Inzulin 60 min - 194,8
Inzulin 120 min - 170, 5
Sta je ovo jbt :O Glukoza mi je oke, koliko mogu skontati, mislim u gornjoj granici normale, ali Inzulin jbt :O Da li je ovo Inzulinska rezistencija? Za ovo po 190, 170 jbt zivot, sta su toliko vrijednosti, nemam referentne da uporedim o.O
mmama, bas si super! 😁😍 salatice, pojma nemam za nalaz, nadam se da ce ti netko uskoro razjasniti! malena, isto tako...nemam iskustva, nadam se da ce ti netko pomoci!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji