Evo i moga izvjrštaja s pregleda i odmah zaključak da sam što se podnošenja nekih simptoma tiče mazga ili konjina...imam užasno visok prag boli..
Prvo sestra mi izmjeri tlak 90/47,tj. kaze da je i ispod 90,ali ne smije to ni zapisati. Stavili me da legnem odmah,jer ocigledno je to prenisko,i čudili su se kako li sam ja uopce došla sama do ambulante. A ja navikla valjda na taj tlak....pa ono...nista mi nije drugacije...To je inače stanje na rubu nesvijesti,a ja se dovezla sama autom s drugog kraja grada.
Aj dobro! Odležala je,popila pol litre vode,malo soli,jos malo vode... dosla boja u lice. Tlak "skočio" na 90/60.
Odem na stol,kaže ona kliker je super,mjere sve 5,a da vas možda ne bole leđa? Ja reko,pa ono tu i tamo zabole,mrvicu,ali trudna sam što očekivati... kaže doktorica,jooj pa meni uterus izgleda kao da vas bole malo više od mrvicu. Morate mirovati. Nema seksa. Nema dizanja ničega.
Ja još kreten pitam,jel to znači do 2 kg?! Kaže ona to znači - NIŠTA! Morate što više ležati na boku...
Baš sam se osjećala neodgovorno pred njom,a sva sam ponosna što sam već 4-5 tjedana doma,ne idem raditi...i striktno se držim dijete. Sad mi je zbog bolova u žuči izbacila i Elle baby jer je pun omega3 koje su masne... ja stvarno ne znam od čega ce tek sad to dijete primiti ikakve vitamine?! Činjenično jeste da je velik mogućnost da je žuč podivljala baš na Elle baby tablete.
Živi bili pa vidjeli što ćemo dalje... bit cu i dalje pozitivna i sad malo odspavati.
I da idem na OGTT sljedeci tjedan,jedva čekam da to popijem. U ovoj dijeti uopće nema šećera
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
I ja sam gotova,.bez uzva danas.. zatvorena 2 kg u plusu.. naime malo sam pisnula od smijeha kada mi je isla mjerit opseg trbuha jer joj se cinim velika😂😂😂, a onda kasnije prokomentira kako je za trecerotku normalno da je trbuh veci tj da se oah vidio od samog povetka takoreci 😑😑🙃🙃 ugl imam ogtt za napravit, jako ih je pospotala jer kaze da se prije trudnice sa urednim sec nisu slale na ogtt, a ja sam medu njima, i da sada kada su ga postrozili ispada da je svaka trudnica za dijetu 😒😒.. i jos jedna stvar, rh faktor imam - kao i muz i obicno se ne salje onda trudnica na rh jer nemre nista biti krivo, al eto poslala me tak da malo svijeta vidim😖😖
Drago mi je da je sve ok😊,i ja sam imala i grupu i faktor pa smo svejedno morali ponovo vadit ne bi da se promijenila al eto
Rodilišta sada inzistiraju na tome nalazu friškom.Spominjali su nam to na tečaju.
Salatice ne znam kak kod tebe, ali meni su paniku dizali na jutranji secer od 5.29 i kasnije 5.19, za trudnice ne smije biti visi od 5.1 🤨
Klikerice kaj ti je tocno onda rekla za maternicu, zbog cega mirovanje?
Salatice ne znam kak kod tebe, ali meni su paniku dizali na jutranji secer od 5.29 i kasnije 5.19, za trudnice ne smije biti visi od 5.1 🤨
Klikerice kaj ti je tocno onda rekla za maternicu, zbog cega mirovanje?
Nista mi nije objašnjavala,mislim da sam ju malo nanervirala što sam uvijek ovak živahna...ja ni kad spavam valjda ne mirujem 100%.
Klikerice elebaby je baš jedan od rijetkih koji ima omegu, tako da možda uzmeš neke druge bez omega, posebno jer si na osiromašenoj prehrani.
Ja uzimam elebaby baš zbog omege, mg tu i tamo, u zadnje vrijeme više ne nego da jer pijem dosta donata mg zbog žgaravice.
Salatice ne kužim se u ove inzulinske vrijednosti ali kod nas veliku frku rade na vrijednosti jutarnjeg šećera veće ili jednake 5.1, kao što Pepe kaže. Najbolje nazovi dr.
klikerice, svasta! da nikakve tegobe posebne nisi osjetila?! a nista, sad sve 4 u zrak, iako ako si hiperaktivac kao ja, poludit ces vec sutra 😂
url=https://lilypie.com]
Super za sve preglede!
Busice su vam krasne!😍
A sto se tice tlaka,neznam meni izgleda da oni imaju svi pokvarene tlakomjere..meni su zadnji put prije pregleda izmjerili 160/90..a nakon pregleda normalan 110/60 i uvijek mi je takav nikad ne prelazi tih 110..pa neznam sta je bilo u tom trenu..ja sam se sasvim normalno osjecala.
Ovo za vitamine ja koristim novalac i magnezij od solgara..elebaby sam pocela piti i svaki put povracala iza njega,s time da sam ga pokusavala piti za tj pa za mjesec dana ali svaki put bi povratila.sigurno ne odgovaraju svi vitamini svakoj trudnici pa ti je mozda i to klikerice iziritiralo zuc ako je to moguce..neznam..nadam se da ce ovo drugo biti u redu,samo miruj sada..
Nali,
da nam zbog tog ne skace pritisak? 🤣 Hvala cure 😘Idem kod endokrinologa, jos kad spomenem da tata ima dijabetes tip 2 (steceni, otkriven u 55god zivota), sigurno sam na tabletama, a ishranu sam vec pocela korigovati. Meni je secer prije mirovanja bio 3,2.. to se nesto desilo od kad sam krenula mirovati i JESTI ABNORMALNE KOLICINE SLATKISA haha, a bez aktivnosti. Nadam se da je ovo samo stanje u trudnoci.
Klikerice draga, daj da i tebi posudim pritiska hahaha, spoj tvoja oba kao moj gornji hahahaha 🤣🤣🤣🤣 Ali opet ako si tako navikla, ne osjecas simptome, nema panike. To je ono sto ja pisem, meni da padne tako, ja bih u nesvijesti dugo bila 🤣 A super za bebaca, neka je on superiska 😘😍
Inace opet zavrsim u mini sopingu (u moju odbranu, ne zivim blizu tog svega, 16km opstina od Banja Luke i kad odem tako doktoru, po nalaze, jedinstvena prilika da malo pronjuskam haha, zato sto namjenski ne smijem ici 🤣). Uzela: aspirator za nosic, NUK staklenu bocicu 0-6 mjeseci, onaj Becutanov bebi 2 u 1 omeksivac i deterdžent i odijelce za iznjeti iz bolnice vel 56. Evo slika u cemu planiram iznjeti bebu (sve ono i pokriveno dekom, sto je na slici, u autosjedalici i u auto odmah, sta mislite?), slika ovih sitnih fora sto sam nakupovala i autosjeda
autosjedalice sto viri iz kese haha 😍
Klikerice, baš sam se nasmijala ovome za ogtt, ajde da se netko i veseli toj tekućini 😁 Teško je odjednom bit na mirovanju al nekako s jednostavno pomiriš s tim kad znaš zbog čega je to tako, bit će sve ok. Nek je mali Kliker dobro 😉
Salatice, dobro su ti cure rekle, ovdje već sa 5,1 ideš na dijetu, sad vidjet ćeš šta će ti reći doktor.
Eto i mene s pregleda. Sve je dobro, doktorica je prezadovoljna kako sve izgleda, Mila nam napreduje, teška je 1197g. Do sljedećeg pregleda za 4 tjedna ne moram apsolutno ništa, kakva milina! ☺ Dobila sam dopuštenje i za odlazak na vikend u Slavoniju. Magnezij je rekla da slobodno popijem i dalje, i za aroniju isto da slobodno pijem. Znači nikad zadovoljnija i opuštenija s pregleda nisam otišla ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji