Cekam da mi jave kada ce doktorica biti u privatnoj ordinaciji. Necu cekati duze od par dana. Nadam se da je to dovoljno brzo da budem bez terapije? Sad sam se prepala 😶
Ja inace sa rodjendana malog komsije, 5 godina i poklonio je bebi svoje dvije majice i malog patuljka igracku haha 😍😍😍😍😍 istopila sam se xD Htio je i autice hahahaha. Mislim ne konta on sta beba, ali preslatko bilo 🤣😊
ja recimo nisam imala taj steznik iza prve bebe, al evo sad bi baš mogla. To ću nakon poroda, babyland sad ima i u splitu, pa 170kn je ok ako će pomoći hahahah zima je, pa računam da do lita uz bar nešto kila ode i nešto stomaka hahaha
E da, kuma me obavijestila da ne kupujem skafandere i druga čuda za na buru, da ona ima vreću za košaru od kolica :) eto, pa ako bude prehladno a moramo vani-imat ćemo to. Jer kod nas u dalmaciji, i ako bude zime, bude je malo (nadam se da se ove godine neće ništa promijenit😕).
Lovre
Ja ću uzeti steznik obavezno, već mi je to preporučila jedna kolegica.
Noa 💙
Ja sam prilično umorna.
Već sam imala fazu kad sam spavala triput po tri sata na dan, sad spavam tri sata noću, dva sata danju, već skoro tjedan dana.
Negdje sam pročitala da je to trening majke prirode za majku za život s novorođenčetom.
Podočnjaci su mi do poda i nekako sam si sva izobličila. Ili umišljam. Ispada mi svašta iz ruku npr. Imam osjećaj da imam manjak energije. Uzmem čitati, skoro zaspem, pustim knjigu, odem do wc- a, gotovo, opet budna ko zec.
Kažu spavaj dok možeš. Na koju foru? Tko kaže da mogu? 😂😂😂
Još malo 😅😅. Pa ću se valjda već naviknuti do kraja trudnoće . Čula sam da nesanica postane modus vivendi 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ne smijes previse misliti o tome da ustvari je spavas pa ti je to normalno stanje.. ovako ako si stalno ponavljas kako nisi spavala poludis, moras sama sebe za.ebat😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Ja sam prilično umorna.
Već sam imala fazu kad sam spavala triput po tri sata na dan, sad spavam tri sata noću, dva sata danju, već skoro tjedan dana.
Negdje sam pročitala da je to trening majke prirode za majku za život s novorođenčetom.
Podočnjaci su mi do poda i nekako sam si sva izobličila. Ili umišljam. Ispada mi svašta iz ruku npr. Imam osjećaj da imam manjak energije. Uzmem čitati, skoro zaspem, pustim knjigu, odem do wc- a, gotovo, opet budna ko zec.
Kažu spavaj dok možeš. Na koju foru? Tko kaže da mogu? 😂😂😂
Još malo 😅😅. Pa ću se valjda već naviknuti do kraja trudnoće . Čula sam da nesanica postane modus vivendi 😂😂
Joj Ana shvatam te ja toliko slabo spavam da nikad nisam bila toliko umorna a toliko budna.Ne muci me nista ali spavat nikako.Valjda ce proc ova nesanica
💜Karla💜Nicol💙Anton
Joj mene nesanica jos ne muci. Budim se dosta al opet zaspem.... iako ima noci da 2 sata spavam,pa 2 sata budna,al jos uvijek su rijetke..
Salatice samo hrabro,nemoj se deprimirat,i jos vise prepadat radi tlaka,ne treba ti jos i to. Smireno par dana do pregleda pa ces vidit sta i kako dalje
Ja bas usla na forum da tipkam o nespavanju ☺️
Spavam inace jako dobro ali veceras bebonja ne da da spavam. Stomak mi je vec poprimio sve oblike, udara me bez milosti, vec tri puta u sat vremena nalijeze na mjehur 😁
Znate sta mi se jos desava? Kada lezim, kao da mi se nesto navali na prsa, srce mi pocne ubrzano lupati, kao da ostanem bez daha, dah mi postane kratak i bukvalno osjetim kuckanje srca i one zile u vratu 😰
Nekad to prestane promjenom polozaja, ali veceras nikako da prestane. Pocinjem se plasiti jel to sve ok, sta da radim? Sad sam se bas uspravila i uzela Rennie za zgaravicu i kao da malo jenjava.
Drage cure...divne ste... drago mi je da sam vas nasmijala, na muci se poznaju junaci! A šta da vam kažem.. kad je tako. Nego meni je nastavilo cijeli dan biti preloše s tim blesavim tlakom,nisam baš mogla biti ni u sjedećem položaju ni tipkati na mobitel,ni gledati u mobitel... ošamućena 100/100. Jer kako kažu po jutru se dan poznaje... onda je obiteljski sabor zasjedao što će samnom,obzirom da muž mora na teren do petka,ja ne mogu u tom polumrtvom stanju ostati potpuno sama,ja sam samo klimala glavom...jer nisam mogla pričati ni razmišljati od ošamućenosti. Na kraju sam eto u Slavoniji,AllieH u tvojoj blizini... evo ležim na boku,dođi i ti!
Muž me plasirao na zadnje sjedalo i dovezao kod mojih,da ja odležim do ponedjeljka Dana neovisnosti malo,a da budem pod nadzorom i da imam nečiju pomoć. Mama,tata,brat su tu... nije to tak ni loša ideja.Muž će mi doći već u petak...tako da milina! E da ove jutros iz ambulante znaju još da sam ja danas i putovala,doduše u nesvjesnom stanju,ali nema veze...stigla ja... ko te pita... jedino mi je žao što neću svoj OGTT popiti ujutro,a tako sam se veselila šećeru,još kod nekih stave i limuna.Najgore od svega je što sam došla bez gaća,bez četkice za zube... tak je kad te muž pakira... neka ... novi razlog da pošaljem nekoga u Lidl na ovome području...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja bas usla na forum da tipkam o nespavanju ☺️
Spavam inace jako dobro ali veceras bebonja ne da da spavam. Stomak mi je vec poprimio sve oblike, udara me bez milosti, vec tri puta u sat vremena nalijeze na mjehur 😁
Znate sta mi se jos desava? Kada lezim, kao da mi se nesto navali na prsa, srce mi pocne ubrzano lupati, kao da ostanem bez daha, dah mi postane kratak i bukvalno osjetim kuckanje srca i one zile u vratu 😰
Nekad to prestane promjenom polozaja, ali veceras nikako da prestane. Pocinjem se plasiti jel to sve ok, sta da radim?
Kod mene ovako identično bude... nesanica i onda...kao da samo čeka da se ispružim da cijelo tijelo krene pulsirati. Mislim da je to zbog položaja kada beba dobiva najviše krvi a cirkulacija mu je vrhunska,i onda se pale sve pumpe... i bam bam bam... ja se osjećam ko protočni bojler koji samo pumpa krv🤣
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji