Jutro 😀
Klikerice i bolje da si došla, nego da si sama tamo.
Ja budna od 4 i ustala maloprije i idem skuhat kavu i skoro sam pala u nesvijest, jedva sjela na pod i zvala muža, a on hrče.
Nekako me čuo i došao, popila vode i sad ležim, a glava ubija. Užas.
A ovo nesoavanje me živcira poprilično sada
Cure, sretno na pregledima danas
Jutroo 😊
Klikerice,
i ja sam tako vec mjesec i po 😋😊 Neka te kod svojih, sa takvim pritiskom i mirovanjem, najbolje je da budes okruzena ljudima da ti pomognu. A evo jedan prijedlog za pritisak, gotova supa (juha) sadrzi dosta soli, da li to smijes?
Zvrkice,
jesi sad dobro? Da li je i kod tebe nizak pritisak? 🙄
Ana,
eeee i meni govore, spavaj sada, vidjeces poslije, nema spavanja hahah, pa spavala bih ja, ali ne moguuuuuuu 🤣🤣🤣🤣 Bas sam namjerno budna i blejim haha. Ma da, u zadnje vrijeme spavam bolje... DA NE UREKNEM hahahaha.
Joj ja samo istrazujem ovu Inzulinsku rezistenciju i da li moze ostaviti posljedice za bebu i da li je ovo gestacijski dijabetes. Ne javi li mi se danas kad je termin, trazicu drugog endokrinologa (ovu je inace moj ginekolog preporucio).
Pritisak juce jednom 135/80, ostalo vrijeme 120/80, 125/75. Pratimo i danassss. 😋
Jutro 😀
Klikerice i bolje da si došla, nego da si sama tamo.
Ja budna od 4 i ustala maloprije i idem skuhat kavu i skoro sam pala u nesvijest, jedva sjela na pod i zvala muža, a on hrče.
Nekako me čuo i došao, popila vode i sad ležim, a glava ubija. Užas.
A ovo nesoavanje me živcira poprilično sada
Cure, sretno na pregledima danas
Ajme Boze... pa sta nam je svima... te sjedamo na pod,te nespavamo.. ma snažne smo mi žene,sve ćemo mi to preživjeti. Drž se zvrkice!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Salatice da, niski tlak.
Inače ja to dobro podnosim, ali u trudnoći sam koma što se toga tiče. Još i ovo mirovanje 😏😏
Meni ako još netko kaže pa što ne spavaš tijekom dana odalamit ću ga 😂😂
Kao da ja ne bi htjela spavati, još ovaj moj hrče a ja luda 😂😂😂😂
Vasi divni niski pritisci, šećeri, inzulini, kilaze, CRP-ovi ahahahahah, kod mene sve u nebesa ode 🤣 Nije ni cudo sto mi je beba mirnica kada sam ja sva hiperaktivna 🤣 A pokusaj i ti sa gotovom supom, ako smijes to, kada se osjecas lose. Mislim da podize pritisak, puna soli pa kao "infuzija".
Daa hahaha ili reci doktoru, ja kad bih ovom svom spomenula "ne mogu da spavam" pored svih ovih problema, zviznuo bi me hahaha 🤣
jutro 😘
zaspala sinoć u pol 11, probudila se naspavana u 1. i neće san na oči pa neće. još me i žgaravica mučila. i ajd konačno zaspala u 3 i nešto. sad me budilica probudila 🙄
otkočila su me konačno malo ta leđa i lijevi guz. vježbala sam i masirala se cijeli vikend, ali jednostavno se nešto bilo ukliještilo. toliko da sam šepala. ajde, sad mi je makar radi toga lakše. definitivno je najteže ovo zadnje tromjesečje. prvo mi je bilo mila majka naspram ovog.
Javlja se još jedna nespavačica...već drugu noć se budim oko 5 za wc i dalje ne mogu zaspati...a po danu ne spavam nikad, pa ni sad.
Salatice, samo smireno, sad dan-dva ti neće odigrat veliku ulogu, riješit će se tvoj inzulin i tlak 😚
I svima čestitam za dobre vijesti s pregleda...ovo je grupa mršavih beba 😁 samo nam nek oni budu zdravi, imat će se vremena udebljat
url=https://lilypie.com]
ja sutra imam pregled. malo me strah, prošli put mi je doktorica rekla da je oko tjedan dana manji nego što bi trebao biti. nadam se da sada bude sve ok. i opet ću dat urinokulturu i ponoviti briseve. pa čekat da vidim jel imam kaj. a uvijek imam nešto 🙄 dosta mi pretraga za 3 života 😁
A žgaravica, ukočena leđa i kukovi, nedostatak zraka i kratki dah, uspuhanost nakon 5 stepenica, to je tak već par tjedana...definitivno je ovo zadnje tromjesečje nadoknadilo sve "čari" trudnoće koje sam uspješno izbjegla prije 😑
url=https://lilypie.com]
ja sutra imam pregled. malo me strah, prošli put mi je doktorica rekla da je oko tjedan dana manji nego što bi trebao biti. nadam se da sada bude sve ok. i opet ću dat urinokulturu i ponoviti briseve. pa čekat da vidim jel imam kaj. a uvijek imam nešto 🙄 dosta mi pretraga za 3 života 😁
Bice sve u redu, drzim fige. Jest te to ispati, ali jos malkiceee samo 😊
Vana,
znam, vec javlja mi se, a od kada ja to imam, a sta ako ja to imam i od prije, uvijek mi se jelo slatko kad ustanem, 100 pitanja 😶 Samo da bebi nije naskodilo, ja cu se vec regulisati sa ishranom, aktivnoscu (poslije poroda) tableticama. Nije bas Google opremljen sa materijalom, nisam bas skontala sve, mozda i bolje 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji