Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    01. Listopad 2018. 11:54

Blaza26

Evo nas s pregledaa.. imamo 541 gram. Sve je u redu,zatvorena, plodna voda ok,beba ok, jedino trbuscic zaostaje 2 tjedna u mjerama,al kaze da nije nista zabrinjavajuce,mozda nije ni dobro izmjerio. Gdje god on stavi uzv,ona ga lupi iznutra.
    Dobila sam i ja uputnicu za famozni OGTT do iduce kontrole da ga uradim. Pa eto i to cemo rijesit

Odlične vijesti 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    01. Listopad 2018. 11:55

Blaza, 
    super vijestiii 😊😊😊 I meni su mjere bas razlicite, isto glavica i butna kost naprednija od stomacica. To je nesto bas cesto. Uzivaj mirna do sljed kontrole 😊

• Kani07
    01. Listopad 2018. 12:02

Salatica9192

Blaza,
    super vijestiii 😊😊😊 I meni su mjere bas razlicite, isto glavica i butna kost naprednija od stomacica. To je nesto bas cesto. Uzivaj mirna do sljed kontrole 😊

Salatice ti vitamini su tu kao najbolji ,67 eur su samo meni ih osiguranje placa a nalazi su dobri pa valjda valjaju dobar mi je vitaminski status.Posalji malo tlaka meni taman ce mo bit😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    01. Listopad 2018. 12:07

Kani07

Salatica9192

Blaza,

Salatice ti vitamini su tu kao najbolji ,67 eur su samo meni ih osiguranje placa a nalazi su dobri pa valjda valjaju dobar mi je vitaminski status.Posalji malo tlaka meni taman ce mo bit😉.

Ovdje su 15 eura :O za 30 dana (znaci 30 tableta i 30 kapsula). I ne snosi niko troskove, vec mi sami. Ako pomazu tako, vrijedi.
    Hahahaha, evo poslacemo ti ja i Nali i pritiska i pulsa hahaha. Zestoke zene 🤣 🤗😋

Mina93
    01. Listopad 2018. 12:08

Ana sta se brines oko faksa  ja uvijek upisujem zadnji dan 😂 sad sam naisla na info da se do 5.10.treba upisat u studomat, ali mislim da to ne vazi za mene jer cu zamrznut, nego samo moram u referadu, ali poci cu u referadu provjerit, i upis moram platit samo pretpostavljam..
    Blaza super za vijesti s pregleda 😍 ne brini se za te mjere jer kako kazes mozda nije tocno ni izmjerio tj obuhvatio  bitno da su nam zdravi i zivahni bebani 😁
    Joj kad vidim koliko svi piju tableta, ja pijem samo elevit, racunam da tamo imam sve, sad sam pocela aroniju sok i nekad popijem neku sumecu npr vitamin c, fe ili mg.. 
    Bodici moze komentar iskusnih mama? Ja bi izbjegavala ove obicne dok su mali, tj probala bi nabavit cim vise na preklop, vasa iskustva s njima? I do koje velicine da gledam uzet na preklop? 

du1988
    01. Listopad 2018. 12:10

mina ovi sto sam sad uzela u lidlu imaju bas veliki otvor za glavicu, dosta je rastezljivo. Iako je prakticnije u svakom slucaju na kopcanje.

• nali
    01. Listopad 2018. 12:10

Salatice- ja imam 31. Ali se nekad osjecam kao da imam 61 🤣
    Blaza- super za pregled,a trbuscic ce narasti do slj.pregleda.. Tako i moja, kad me spoje na ctg ona tih cijelih pola sata lupa tocno taj dio di je aparat 😁 

m.girl6
    01. Listopad 2018. 12:15

Duda, ako su ti napisala za bodice, pa bome si u pravu, nije nuzno da ih ce ih prerasti. Mogu ih iskoristiti i u zimskim danima umjesto potkusuljice pa gore trenirkica ili majica.. 😊
    A kaj se tice bodica iz lidla i kompcanja sastrane, ja sam isto uzela 50-56 sivo zute i uste takve carapice 11-14, nije da necu uzeti jos bodija kaj se sa srrane kopcaju, ali mislim da toga nikad dosta pa nek se nade. Tetrice nisam uzimala jel cu sa ethernsla uzet odma 10kom u paketu i jos bambusove 3 obavezno. Bas se veselim svemu. Poslikam poslije. 
    Naravno i mami i tati uzela potkusulje u lidlu hihi, stvarno imaju dobre stvari.. 😁
    A sad sjedim i cekam u petrovoj.
    AllieH, mislim da smo po kilama tj tjednima tu negdje pa prijavljujem 6,5kg do sada- 27.tt.🐷
    Pitat cu ih danas za ogtt i reci im za maticne stanice da zelim donirati. 💙

Noa 💙

Ana89
    01. Listopad 2018. 12:21

Mina93

Ana sta se brines oko faksa ja uvijek upisujem zadnji dan 😂 sad sam naisla na info da se do 5.10.treba upisat u studomat, ali mislim da to ne vazi za mene jer cu zamrznut, nego samo moram u referadu, ali poci cu u referadu provjerit, i upis moram platit samo pretpostavljam..
    Blaza super za vijesti s pregleda 😍 ne brini se za te mjere jer kako kazes mozda nije tocno ni izmjerio tj obuhvatio bitno da su nam zdravi i zivahni bebani 😁
    Joj kad vidim koliko svi piju tableta, ja pijem samo elevit, racunam da tamo imam sve, sad sam pocela aroniju sok i nekad popijem neku sumecu npr vitamin c, fe ili mg..
    Bodici moze komentar iskusnih mama? Ja bi izbjegavala ove obicne dok su mali, tj probala bi nabavit cim vise na preklop, vasa iskustva s njima? I do koje velicine da gledam uzet na preklop?

Mina, morala sam najprije upisati u studomatu, pa čekati račun 4 dana, onda uplatiti, sad moraju odobriti da je uplaćeno .I tek sad upisujem mirovanje kad saznam na studomatu da sam upisana 😂😂😂. 

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    01. Listopad 2018. 12:23

Salatica9192

Kani07

Salatica9192

Blaza,

Ovdje su 15 eura :O za 30 dana (znaci 30 tableta i 30 kapsula). I ne snosi niko troskove, vec mi sami. Ako pomazu tako, vrijedi.
    Hahahaha, evo poslacemo ti ja i Nali i pritiska i pulsa hahaha. Zestoke zene 🤣 🤗😋

A jeb po zestini bi 300 trebo bit,zadnji put je rekla ako anesteziju trebadnem bilo kakvu da treba dobro pazit jer tlak onda jos pada ,ne valja visok nevalja nizak ludilo brate.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.