Da, ti koji ti to komentiraju će baš presvlačiti bebu :D
Salatice, što još imaš osim bodića? Tvoja količina mi se baš čini taman!
Gegice sa stopicom (jednodijelne pidzame, ne znam kako ko zove):
vel 56 - 5kom
vel 62 - 6kom
Gegice bez stopica:
vel 62 - 3kom
Helankice sa stopicom:
vel 56 - 2kom
vel 62 - 2kom
I onda ovog ostalog, carapica dosta imam, 5 siperaka, 5 kapica, jedno zimsko medo odijelo vel 62, onih rukavica 4 para, 2 jaknice, prsluce, oko 20 tetra pelena, 3 svedske (moram njih jos) xD Ali to nisam ja sve kupovala... E sad jedino sto po meni je manjak, jeste majcice neke, nikako da nadjem nesto zgodno za gore, pa ako ugledam, mozda to jos dokupim, ma da, bice mi u jednodijelnim pidzamama 90% vremena, gotivim to i jednostavno za upotrebu (kad se upiski, ukaki, raskopcas gdje su nogice, ne svlacis nista).
Salatice- nadam se da nece biti potrebe za terapijom za tlak, ali ni to nije smak svijeta, samo jos jedne tabletice u nizu. (tako se barem ja tjesim haha) Ja ih pijem od 10 tt mislim, a nikad prije nisam imala visoki tlak. Kazu kako trudnoca ide dalje, tako se tlak povisuje, tako da obavezno ga mjeri doma. Drzim fige da ti tlak bude ok.😘
Bambusovlist- ja pijem omegu 3 prenatal od NW ,solgar prenatale i probiotike (+jos dodatno sto moram zeljezo i magnezij) Za probiotike sam nedavno naisla na neko istrazivanje da pomazu u razvoju bebinog mozga. A omega ako je za trudnice bas (ovisi od koje ribe se rade, ne mogu sve pit trudnice) mislim da ne moze stetit. Makar evo, ja jedem jako puno lososa i ponekad onda preskocim omegu.
Sretno svima na pregledima 😘
Hvala! Meni su još dali savjet da kupujem hlačice bez stopala, jer ih inače prebrzo preraste.
Ja sam uzela u Lidlu jedan paket bodya, i jedne čarapice. Uzela sam 50/56 jer imaju veće brojeve. Jako je mek pamuk i slatke su žuto sive boje.
Tetre ću uzeti mix Ikea, Ethereal i Kikko jer ću ih koristiti kao platnene pelene sa coverima, pa trebam ove deblje da dobro upijaju.
A za omege slobodno pijte, ja uzimam Chia sjemenke, avokado i maslinovo ulje, ali kako ne jedem ribu uzela sam još omega iz algi, pitala doktora i potvrdio minje neka slobodno pijem, ok je doza, a sad treba više babama za razvoj mozga u zadnjem tromjesečju pa neće škodit. Nisam nikad sugurna jesam dovoljno unijela, pa sam ovako mirna.
lanene sjemenke su isto bomba omega masnih kiselina! Ja ih pomijesam s jogurtom jer se lakse probave. Evo jutros sam za dorucak nakon dugo vremena, morat cu pojacati u zadnjem tromjesecju.
url=https://lilypie.com]
Nali,
a sjecam se da je neko spominjao da ima probleme. Koliki je tebi bio i koliko dugo dana? Sad mi je 135/80 xD Znaci meni gornji raste, donji je tacnije ispod 80, ali pisem tu vrijednost. Ne znam kako tablete onda "rade" da snize gornji samo, donji ne treba. Ne bojim se ni ja tabletica, ali kad sam na granici, ipak je vecinom 130/80 uz ocigledno povremena setanja i dizanja. Tata mi stalno ponavlja da je to moj pritisak i da ja nmg imati 110/70 kad takav nemam i bez trudnoce.
Da, i da li pijes one na M tablete? Metadiola nesto tako xD I koliki ti je sada sa njima?
Ja isto pijem dodatno omegu, uz solgarov prenatal i dodatni magnezij (koristim onaj u spreju). Razmisljam i o probioticima, ali ne znam koje da uzmem 🤷♀️
Joj nasekira me banka, sva sreća pa nemam tlakomjer da mjerim. Mislim da mi je sad tlak 110 došao zbog njih
Imam tu neku transakciju malo veću, i stavim taj iznos na račun da platim plus još nešto malo više jer mi se ne pohodi banka samo zbog te transakcije.
I stavim ja taj iznos u nalog za plaćanje online i to napokon dočeka ponedjeljak. I skine se. Jedan od dva potrebna naloga. Drugi nije ni krenuo jer su budale najprije naplatile neke svoje usluge,a tek onda naloge. I oblači se i idi na fakin bankomat, uplaćuj još novca i opet čekaj dva sata da izvrše nalog. Evo sad sam tek poslala potvrdu faksu za uplaćenu školarinu, a akademska godina službeno počela danas
Još ih moram pohoditi u Pulu i za zahtjev za mirovanje kadgod stigla ovaj tjedan do petka....aaaaa!!!! Mogla sam i danas da me banka nije zaje, ovako referada radi do 13, a dok oni upišu godinu u studomat i ja odem do Pule - ne stignem .
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji