Isto tako
Nikakva haljinica ne dolazi u obzir.
Medo odijelo je zakon.
biti će hladno i što da ju mučim sa haljinicom na koju ne mogu medo odjelce navući?
Ja sam za izlazak pripremila jedan kompletić hlače + majica, ispod bodi, preko plišana jaknica, dekica deblja ili tanja ovisno o vremenu. Medo odijelo neću zbog as, pa si razmislite o tome jer nećete moći bebu zakopčati u as u debelim odijelcima i skafanderima.
Vezano zs kolica, Božepetra, žao mi je da je tako ispalo, sličnog smo stava što se tiče ponude i cijena kod nas, no ja uvijek kažem ko voli nek izvoli...ja zveknem na neke druge stvari pa ne volim da mi netko broji.
I Pepe, kolica su 👌
Ja odustajem od Lidla, pretjerala sam s bodićima 🙈😑
Jutro cure baa ste se raspisale😊.
Apetit o moj boze necu ni komentirat,rupa bez dna😂😂😂.
Cijene neceg i koliko je ko sto platio isti ko voli nek izvoli ukusi razliciti svak zna sta moze i koliko i sam snosi posljedice izbora .
Moj bebac je bas,bas aktivan pitala dr da li jw njemu dobro pa toliko mlati rekla je ne dobro nego odlicno i da je dobar znak ta aktivnost ali ja se pitam spava li to dijete ikako😃.
Pepe kolica su super ja nemam predstavu jos koja cu.
Sto se tice oblacenja bebe ,bodi dugi rukav i kombinezon po tom,ja u stanu drzim temeraturu 22 stupnja mi smo u jednom rukavu ili kratkom obicno ali bebica je to i lezi njemu treba malo vise.
💜Karla💜Nicol💙Anton
ivylee, koliko ih imas kad kazes da si pretjerala? Ja uopce nemam viziju koliko ih trebam...imam par razlicith spiskova, neki kazu 3-6, neki kazu 10-15 😂
url=https://lilypie.com]
Ja se vratila iz marketa. Morala sam ja ici (ali vozili su me). Znaci uzela sam mini tunjevina, ekstra devicansko maslinovo ulje, bijelog luka, limuna, mini putera, nemasnu sunku, Dr. Oetker gluten free pudinzi, morska sol, nemasni, mladi sir, marmeladu od sipka, vocne jogurte, Wellness keksice bez secera, itd xD Za dorucak sam sebi napravila: prepecen Integralni hljeb sa maslinovim uljem i bijelim lukom, dvije snjite, pola male tunjevine izgnjecila sa limunovim sokom i namazala na snjitu (uz to i kasiku onog nemasnog sira). Znaci odlično 👌 Za rucak pastrmka i limun.
A sjecam se da je neko spominjao Chia sjemenke. Nisam ih uzela sada, da vas pitam prvo da li koristite to? Da li je dobro? Ugledala sam ih i reko mozda ce ici dobro uz puding onaj, u njega ubaciti.
Inace, ko nema fb, kukala sam tamo. Rekao mi doktor da pripazim na pritisak i juce mi bio oko 140/80 jedno vrijeme, pa 130/80, pa ipak odem u hitnu da ispitam, tamo 140/90 xD Pa mi kaze da ga pratim i zapisujem i izbacim slanu hranu, itd. Jutros, pola sata nakon budjenja 130/80. Divno, inace moj najveci hipondrijski strah je upravo pritisak i tako sam se dobro drzala ovoliko u trudnoci i sad dramu napravi sebi (tesko se mogu sad opustiti i moguce da ce prikazivati povisene vrijednosti zbog tog) 😶 Ali cure su me smirile i savjetovale juce 😘
Salatice dobar shopping si obavila 😀
Ako imaš pij sok od rajčice jer on isto snižava tlak.
I fin doručak si napravila 😀
Ja chiu ne koristim, uvijek me bolio trbuh kad sam jela i odustala od nje, ali znam da ju možeš bubnuti gdje hoćeš. Mora i odstajati malo da nabubri
Jutro 😊
Ja sam planirala u lidl, al mi muz reka da se suzdrzim jer jos trebam dobit neku robicu pa da ne gomilam, a nekidan sam kupila 2bodica i pidzamicu i jos jedan rucnik u kiku, oni njihovi su mi genijalni, sad ih imam 3 i to mi je dosta 😁
Slikajte ulove iz lidla 😍
Netko je spomenuo chiu, ja je jedem sa zobenima, nisam jos probala sa pudingom, ugl one moraju bit potopljene u toploj vodi da nabubre i postanu zelatinaste 😊 inace su skupe, ja pratim akciju u polleu, tamo ih uzimam i onda kad budu na 1+1 mi je super, dobijem 1.5kg za 50kn 😉
Cure, je li rano da mi beba skace po mjehuru? 🤔
Eni je zadnjih tri dana samo na mjehuru.
Salatice dobar shopping si obavila 😀
Ako imaš pij sok od rajčice jer on isto snižava tlak.
I fin doručak si napravila 😀
Ja chiu ne koristim, uvijek me bolio trbuh kad sam jela i odustala od nje, ali znam da ju možeš bubnuti gdje hoćeš. Mora i odstajati malo da nabubri
Nisam ih nikad konzumirala, a pise da snizavaju pritisak "ekspresno" cak, pa bih pokusala pomalo, jedna mala kasikica na solju pudinga npr.
Sok od paradajza (rajcice) ne mogu :( Imam zgaravicu od njega i bez trudnoce (npr kada mama stavi u sarmu sos od paradajza - zgaravica je zagarantovana). A kupila sam od cvekle, pise da je i ona dobra. Nadam se da cu ishranom uspjeti korigovati da prodjem bez terapije, jer sam na granici za terapiju, tj moram pratiti da li ce opet narasti na 140/90, treba valjda vise puta biti... A nesto isto razmisljam, moj normalan pritisak je 130/80 prosjecno, udebljala sam se 20kg skoro, nemam aktivnost nikakvu, nosim bebu i realno jesam pod stresom od hoce li biti sve ok i zajednice i evo sad od pritiska, mislim nabijam pritisak strahom od pritiska hahahhaha. Zar nije normalno da se malo povisi? To bi kod mene oznacavalo povecanje gornjeg za 10, donjeg za 5,10 od inace pritiska kakav mi je.
Dobro jutro ☺
Divan je dan jer danas je dan za pregled 😉 Sretno i drugima koje idu.
Ja sam se hvalila da super spavam, al zadnjih tjedan dana sam svjesna da sam došla valjda u taj period gdje se više ne mogu namjestiti i stalno se budim. Prošla dva dana Mila je bila dosta mirna (inače je baš jako aktivna i obožavam to), al jutros već uobičajeno lupa 😉 Nego, imam ja jedan mali trik, i jucer sam ga koristila. Čitala sam nekad na početku trudnoće da se radilo istraživanje o sluhu beba u trbuhu. Dvije pjesme na koju je velika većina beba reagirala su bile Mozartova Mala noćna muzika i Bohemian Rhapsody 😁 Pa isprobajte 😉
Pepe, kolica su super!
Sretno svima u lidlu danas! Javite kakve su im tetrice, jeftinije su s ethereala a one su stvarno jako kvalitetne i mekane.
M.girl, zašto nećeš moći iskoristiti te bodije? Ako misliš zbog kratkog rukava a hladnije vrijeme-ide ti ispod druge odjeće, kao potkošulja i da drži pelenu na mjestu, sve se iskoristi 😉 osim ako budemo imali previše robice koju nećemo stići izmijeniti 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji