Za željezo uzimam kendural C, ima u sebi željezo+ vitamin C. Ne uništava mi probavu i sve je u istoj tableti.
Omegu uzimam u elevit prenatalu, tj zove se elebaby :)
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
bambusovlist ja pijem elebaby u kojem ima Omege
Salatice ja sam ovisna postala o Argeta pašteti od tune, ok znam da pašteta nije naj rješenje, ali baš mi godi. Čitala sam na stranim forumima i člancima da smijemo 3 manje konzerve tjedno tako da slobodno papaj, nije da ju jedeš stalno.
Ja nisam spremila nigdje nijedan post o tome koliko mi čega treba. Računam da imam još vremena, ali ne znam oko kojeg da se broja po veličini vrtim.
ovisi dosta o veličini bebe kad se rodi. neke su rekle da im je beba za 2 tjedna nosila 62, a neke da je i 56 bio velik prva 3 tjedna. tako da u biti bi meni to baš nije sigurno da ću pogoditi broj.
Mislila sam na broj komada (primjeraka po veličini). Koliko čega?
facebook.com/mamaimak/
Ja pijem ovo omega u kombinaciji s ostalim vitaminima dvije tabletice svaki dan
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure, znam da ste već pričale o tome, ali ja sam naravno zaboravila :D Za ogtt se ne narucujemo, samo se pojavim u laboratoriju?
Ps. slikajte ulove iz lidla. Ja isto planiram one bodice koji ne idu preko glave, pa ne želim ove iz lidla (bar dok je beba skroz mala, pa se ne naučim), ali ako ostane koja tetra pelena danas krajem dana, mogla bih je kupiti.
pa ja uopce nisam skuzila da ovi bodiji idu preko glave, onda i ja odustajem 😁 a ja imam tetre iz lidla jos od satorske rasprodaje, bile su po 35 kn 3 komada. Imam i vece i manje. Vece su stvaaaaarno ogromne 118x118 cm. Posluzit ce za pokrivanje ili za zarolati za bocno spavanje. Nisu ni blizu mekane kao one bambusove s ethereala, ali se vidi da su kvalitetne 👌
url=https://lilypie.com]
Ja uzimam solgar prenatal i solgar omega 3. Možda nakon što ih potrošim pređem na elebaby, ali super sam zadovoljna s ovom kombinacijom, ima i magnezij i kalcij (ok, trudim se dodatno ih unositi kroz hranu) tako da možda i ostanem na ovom. U principu solgar prenatal ima sve što mi treba osim omega 3.
Da, te s etherala ću i ja naručiti. Savršeni su uzorci, I dekice su preeslatke.
Meni ne curi kolostrum 😔 jel to znak za brigu? Vidim da se vecini javio..
U mene ništa također!
Kod mene je jedan dan bila jedna tockica. Mislim da se nemamo kaj brinuti. :)
Kani,
iste i ja imam. Nadam se da pomazu, da nisu neki marketinski trik, s obzirom sa kojom ozbiljnoscu doktor svaki put napomene FEMIBION OBAVEZNO, kao da mi antibiotike daje za infekciju neku xD Pa ja malo posumnjam u njih, farmaceutska navlakusa, ali jbg, uzimas i to je to xD
A i moji bodici su svi na preklop (jedan samo nije). Imam ih vel 56, dugi rukav: 7kom. vel 56, kratki rukav: 2kom. Vel 62, dugi rukav: 7kom. vel 62, kratki rukav: 2kom. I taj jedan 62 sto nije na preklop. To mi je dosta za prvu ruku. Valjda 🤣 I inace, i ja sam za bodice-benkice (tj na preklop), a ko nije, super, nije. Ali koje sam ja i za to prozivke dobila, u fazonu izmisljam xD Postovanje tudjih zelja - 0 bodova hahah.
Sortiraj odgovore
Najstariji