e pa baš to, ja isto više jedem iz dosade nego išta drugo. Neki dan sam čak na napolitanku mazala linoladu 😌😌 ako nisam u kući sve je ok, a jesam li kući, ja samo otvaram 😬
I najjača mi je situacija kad se sakrivam od malog u kuhinji da ne vidi šta jedem, naravno od njegovih slatkiša 😎😎
znaci umirem od smijeha vizualizirajuci ovaj opis 😂😂😂 p.s.probaj napolitanku i bananu! top kombinacija 😁
url=https://lilypie.com]
A vidi luks sa linoladom na nutelli,,,hahahahah. Bar smo kreativne kad je h pitanju kombiniranje nezdrave hrane 😂🤣
Du, da 😶😶 kad sam na tvoj "nagovor" uopce napravila lilypie. Pa gdje to vrijeme ode 😃😃😃
Luks ja se nadam da ce i moj muz na kraju izdrzati porod bez da se onesvjesti i da ce imat ovakav osjecaj i doživljavaj kao tvoj.. prekrasno mi je to 😍❤
A sto se bure tice, nema tog kompletica i odjelca koji ce ih moc utoplit 😅😂 nadam se da ce nas ove godine malo postedit i da ce nam bit topla zima 😁💪
Pticice hvala ti puno na ovako krasnim rijecima 🤗😘 puno mi to znaci 😊 busica ti je prekrasna 😍 je je normalno ti je to, mene nekad zna cijeli dan lupat, da se mislim jel ona uopce spava 😅
Du hm apetit, meni to dodje na dane 😁😁 nekad bi mogla ispraznit cjeli frizider a nekad se doslovno silim da nešto pojedem, nema pravila. Iako sam skuzila da mi je jakooo porasla zelja za slatkim, u prva 2 tromjesjecja to nisam imala. 😅😊
Pepe, kolica su mrak, jedva cekam da nas zovu da su i nasa stigla. 😄
Ah kile, sutra idem u trudnicku pa ce me vsgat, malo sam stala na loptu kaj se tice kruha navecer jer bi dobila jos 10kg do poroda, sto nije iskljuceno.
Daaa sutra pohod u lidl curke. 😜
Noa 💙
e pa baš to, ja isto više jedem iz dosade nego išta drugo. Neki dan sam čak na napolitanku mazala linoladu 😌😌 ako nisam u kući sve je ok, a jesam li kući, ja samo otvaram 😬
I najjača mi je situacija kad se sakrivam od malog u kuhinji da ne vidi šta jedem, naravno od njegovih slatkiša 😎😎
znaci umirem od smijeha vizualizirajuci ovaj opis 😂😂😂 p.s.probaj napolitanku i bananu! top kombinacija 😁
ahaaa pa probat ću i to! 😅 Ma strašno, ja sam se sama sebi smijala, ali prijalo mi je i jela sam! Ma sta u trudnoći padne ženi napamet to drugome nebi ni za pet života.
Pticaselicazgst neće se onesvijestit, lipo ti stoji uz glavu i ako treba šta doda, meni je moj pozva doktora jer sam skužila da me jako boli, a jedva sam njemu kroz zube rekla, i to je bilo to-krenuo porod. A poslije je samo plaka i plaka... Meni je nadnaravno i ovo da ja mogu stvorit novi život preko svog, a kamoli da sam muž te žene i čekam taj trenutak da dođe na svijet naše dijete... Uglavnom, neka njega uz glavu, i nek drži za ruku 😉😉
Lovre
Kupila mi sogi trudnicki jastuk i donijela bodice koje necakinja nije uspjela iznositi. Brojcek je 62-68 iz lidla i pise 2-6 mj ali ne znsm bas da ce mali uspjeti stati u to do ljeta. Hlacice cemo iskoristiti ali bodice mislim da ne. Curke kohe brojeve cete sutra u lidlu uzimati?
Noa 💙
u mene je teški party u stomaku, pa sam se večeras raspisala i sudjekujem na veliko, ne mogu se namistit za spavanje....
Lidl ima dosta velike brojeve, često i dvobroj što meni nije uvik bilo praktično Al ako naletim sutra, jer mogu tek popodne, uzet ću 62 (a njihov 62 će nosit do lita sigurno).
Lovre
Ja sam mislila uzeti paket 50-56 i paket 62-68 (ako budu takvi brojevi). Do sad je sve od robice bilo dvobroj
url=https://lilypie.com]
Jutro 😀
Nema spavanja uz začepljen nos i žgaravicu 🙄🙄
Sretno svima na pregledima 😁
Pepe kolica su baš lijepa 😍 Ajde rasturite Lidl danas 😂😂
Ja o jelu ne bih 😂😂 ovakav apetit nikada nisam imala. Još kako sam na mirovanju hrana mi stalno dostupna, ali slatkiši me zovu stalno 😊😂
Jutroo 😊
Jest fino kad se raspisete bez mene, sinoc sam se izgotivila citajuci hahaha. Nakupilo se bilo 🤣
Pepe, super su kolica bas bas 😍
Daa, idete li u Lidl? I hocete li vi bebu "sredjivati" za izlazak iz bolnice? Ja imam jedne plisane, bijele gegice (jednodijelno odijelo) i vjer cu u tome, slatke su. Ono patiti bebu, nesto sredjivati, haljinica, itd. Ne da mi se to.
Sortiraj odgovore
Najstariji