Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    31. Svibanj 2018. 22:03

Napokon ima još buški!! Super su mi sve! Ali nije to ništa prema mojoj - upravo sam se vratila s Bundeka i smazala sam veeeeliku lepinju - buša ko balon  

MAMA X2
    31. Svibanj 2018. 22:04

mmama2

MAMA X2

mmama2

Meni je od jucer trbuh duplo vec nego dan prije 😵😵😵 kolegice se ne mogu nacudit kak je to moguce, a ja govorim svima kak sam imala neka zatezanja preksinoc, neke tipa bh kontrakcije, a to se trbuh pumpao.. ohh srece 😒😒 sad me pocela kicma bolit, tesko mi stajat, hodat, i sve ostale radosti.. ali barem mi pocinje dolazit do mozga da je to to 😬😬 nema nazad 🙈

Dragaaaa pa cekas trecu srecicuuuu cestitammmm ….neznam privatno poslat poruku na ovoj novoj klokanici haha

Hahhha, a nis, budemo ovak javno

Jel ima uopce privatnih ko prije il nema ...kak decki tvoji veliki su vec 

Pticaselicazgst
    31. Svibanj 2018. 22:35

Ja ujutro stavim. Taman cu bit 13 tjedana i manje napuhnuta. Nadam se 🙏🤗

pepe1907
    31. Svibanj 2018. 23:14
    evo jedne u 5 mj trudnoće 🙆😣😂
    evo jedne u 5 mj trudnoće 🙆😣😂

evo jedne u 5 mj trudnoće 🙆🙉😂😣

pepe1907
    31. Svibanj 2018. 23:16

Bulbi91

Ovako stanje je bilo jucer kod mene nakon rucka🙈,al bar nisam u tram imala problema za nac mjesto za sjest😆…uj sam malte ne ravna ko daska…ovo nije realan trbuh nego bas teska napuhnutost🙈

ti si ko i ja...baš pravi napuhani 😉

Ana89
    01. Lipanj 2018. 07:50

Ma cure, što se mene tiče, jedva čekam da dođu obrisi pravog trudničkog trbuha i pravo trbuh.  
    Moj dečko  je sav ponosan i pobjedonosno svako toliko zaključi da mi napokon raste trbuh. Nemam mu srca reći da je to zasad 70 posto food baby - kad mi tokom dana proradi apetit i pojedem dva zalogaja i popom litru vode, 10 posto zrak- imam vjetrove, a samo 20- ak posto beba, još uvijek. Jedva čekam kad bude sve beba 😊😊😊😊😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bulbi91
    01. Lipanj 2018. 08:09

Jutro cure🤗🤗!
    pepe1907  da vidim da si i ti ko i ja🎈🙈
    al evo dokaz da je ona slika samo cista napuhnutost tokom dana....uj je ovakva situacija,ko da jr neko ispuhao🎈 😁...i ja iskreno jedva cekam onaj pravi trudnicki trbuscic koji nece biti samo od nadutosti🙈

pepe1907
    01. Lipanj 2018. 09:03

pa ja i skužim navečer koliko mi je teško od tog napuhanog trbuha samo da ne eksplodira 😄 idem se polako spremit, od nervoze ne mogu spavati imam pregled u 12 🤞😊🌞

luks
    01. Lipanj 2018. 09:06

Jutro cure, meni se više ne pojavljuje nikakav iscjedak  valjda je to jučer bio takav dan. Dr mi ne radi danas, ali ako se opet bude ponavljalo - idem na hitnu. Idem sad lagamo popit kavu na plažu, i doma ostatak dana preležat 

Lovre

Salatica9192
    01. Lipanj 2018. 09:34

Jutroo curee, srecno svima na pregledu danas :)
    A to to za stomak, ma znaci imam osjecaj da kada pojedem komadic hljeba, gornji dio se naduva, da ne pricam o obilnijem obroku. I kada se naduva, krene me zigati ispod lijeve dojke, podrigivanje, kao da mi u grlu zatitra nesto, dah nestane na stotinku haha. Imate li takve neke tegobe? Inace sam imala i prije trudnoce problema sa varenjem, koristila sam ponekad Digestal i taman sam regulisala sa njim, prestala koristiti, zatrudni i drama sad. Pitala bih doktora za Digestal ponovo, cini mi se da je bezbjedan u trudnoci. Inace mi se i puls ubrza tad, bss kao da mi zeludac dodje do grudi osjecaj xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.