Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    31. Svibanj 2018. 19:07

Bulbi91

CherryDu Sretno sutra na pregledu i nek sve bude ok❤🙏…moguce da je kasnije bila O pa zato…nismo sve iste …

Cure,jel se kojoj vec pocela pojavljivat linea negra?Ja nesto promatram i mazim trbuh od kad smo dosli s hitne i vidim crtu do pupka,nije jos jako jako tamna,ali bas se vidi…prvo sam mislila da nije trag od hlacica,al nije🙈…mislila sam da se to kasnije pojavljuje…
    I sto vise promatram primjecujem da mi je trbuh pun dlacica u zadnje vrijeme🙈😆…

baš ju danas uočila i trbuh je pun tamnih dlačica jej 🙉 najviše oko pupka

Bulbi91
    31. Svibanj 2018. 19:11

pepe1907

Bulbi91

CherryDu Sretno sutra na pregledu i nek sve bude ok❤🙏…moguce da je kasnije bila O pa zato…nismo sve iste …

Cure,jel se kojoj vec pocela pojavljivat linea negra?Ja nesto promatram i mazim trbuh od kad smo dosli s hitne i vidim crtu do pupka,nije jos jako jako tamna,ali bas se vidi…prvo sam mislila da nije trag od hlacica,al nije🙈…mislila sam da se to kasnije pojavljuje…

E i meni najvise oko pupka🙈...pretvaramo se u 🐒🐒😆😂

AllieH
    31. Svibanj 2018. 19:36

Cherry, kad ti je sutra pregled? 
    Ja sam poslijepodne popeglala jednu turu vesa, sad osjetim da me mrvicu probada dolje, druga tura ce pricekati. Uzas koliko toga se skupilo.
    Inace, meni se danas stomak bas izbacio, obukla sam pamucnu laganu haljinu koja samo pada, nije uska niti ista, muz govori kako mi se kuzi stomak. Nije mi jasno da se bas toliko napuse. 

Luka ❤

luks
    31. Svibanj 2018. 19:55

evo se meni popodne na wc kod brisanja pojavio smećkasti trag, kao nekakav iscjedak 🙄 malo me zatežu leđa i malo stomak  kao kad trebam dobit  čitala sam da je to normalno u trudnoći, al isto sam odma legla i mirujem... Ja sam po ZM danas 9+2, a u idući četvrtak mi je pregled  i jedva čekam 😣😣

Lovre

luks
    31. Svibanj 2018. 19:59

Maraska jako mi je ža, ja sam to dva puta proživila, dvi kiretaže... Al treba bit jak u glavi, ja sam sebi nekako posložila u glavi-ako je tako trebalo bit bolje da je ovako rano. Al treba to proživit, i kad osjetiš onda krenit dalje....
    Uf, žalosno je koliko se to često dešava... Meni su nakon druge slali na sv. Duh uzorak, i nalaz je da se desila kriva raspodjela na 9.kromosomu, a kod mene i supruga svi nalazi uredni... I to je tako, jednostavno se desi,... 

Lovre

Bulbi91
    31. Svibanj 2018. 20:02

luks

evo se meni popodne na wc kod brisanja pojavio smećkasti trag, kao nekakav iscjedak 🙄 malo me zatežu leđa i malo stomak kao kad trebam dobit čitala sam da je to normalno u trudnoći, al isto sam odma legla i mirujem… Ja sam po ZM danas 9+2, a u idući četvrtak mi je pregled i jedva čekam 😣😣

Jesi na kakvoj terapiji?mozda da odes na hitnu...di je jos cetvrtak...

Ana89
    31. Svibanj 2018. 20:03

Bulbi91

pepe1907

Bulbi91

E i meni najvise oko pupka🙈…pretvaramo se u 🐒🐒😆😂

Ma sve dlake su mi tamnije. I kosa i sve ostalo...I ja sam primijetila neku tamnu okomitu crtu od ispod rebara do ispod pupka. I dlake ofc. Sad mi je i kosa još gušća, inače raste u širinu i duljinu brzo, sad mi je narasla 3 cm u mjesec dana. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    31. Svibanj 2018. 20:09

na utrogestanima sam, 2 navečer... Vidit ću do ujutro kakva je situacija  ne volim odma trčat na hitnu, ali vidit ću još... 🙂

Lovre

Bulbi91
    31. Svibanj 2018. 20:17

Ana89

Bulbi91

pepe1907

Bulbi91

E i meni najvise oko pupka🙈…pretvaramo se u 🐒🐒😆😂

Ma sve dlake su mi tamnije. I kosa i sve ostalo…I ja sam primijetila neku tamnu okomitu crtu od ispod rebara do ispod pupka. I dlake ofc. Sad mi je i kosa još gušća, inače raste u širinu i duljinu brzo, sad mi je narasla 3 cm u mjesec dana.

E to sam i ja skuzila...sve ko da vise raste...obrijem noge i sutra bi mogla opet i kosa mi vise bas ne pada,a prije je stalno...i nokti mi brzo rastu i full su cvrsti....

Bulbi91
    31. Svibanj 2018. 20:17

luks

na utrogestanima sam, 2 navečer… Vidit ću do ujutro kakva je situacija ne volim odma trčat na hitnu, ali vidit ću još… 🙂

Mozda samo treba pojacat terapiju,ako nista barem se sutra javi gin...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.