Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    31. Svibanj 2018. 14:17

A cure drage sta nam je ovo s krvarenjem, skoro sve smo iskusile neki vid krvarenja.. i lijekova sta uzimamo.. pa kako su zene i nase mame nas radjale toga ranije nicega nije bilo... 
    Kod mene evo 6 dana mirno, nema smedjeg, 8.6 sam na kontroli. 

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 14:24

Martina92

Dobar dan svima !

Novi član sam na ovoj sajtu,treba mi nečije mišljenje valjda ste se našle u toj situaciji

Zadnju mengu sam imala 30.04 ,nakon toga imala sam spolni odnos sa dečkom koji je ejakulirao u mene,pa sam u dvoumici oko toga ,posto su mi nepravilne menge ,jučer mi je trebala da stigne menga. Na donjem rublju primjetila sam neko krvarenje koje ne lici na onu koju uvijek imam bez ugrušaka samo brisanje varira svijetlo crvenu pa smećkasto .da li je moguće da se radi o implantaciji ? Hvala

Martina, i sama kažeš da su ti menge neuredne tako da jedan dan kašnjenja zaista ništa ne znači. Uvijek postoji mogućnost da si trudna, ali tome služi test, zar ne? Ako je od odnosa prošlo 14 dana, napravit test i znat ćeš.

Bulbi91
    31. Svibanj 2018. 15:35

Ja ipak radi svog mira otisla na hitnu...hvala Bogu beba je ok🙏❤...sad mogu u miru cekat pregled za 3tj...dr.je rekao da ne vidi uopce tragove krvarenja...i kao moguce jer sam cijelo vrijeme lezala,a onda odjednom krenula sa setnjama...ugl.moram mirovat,al ovaj dr.kaze ne samo po cijeli dan lezat nego ukljucit lagane setnje po malo...ali ne naprezat se....ne radit teze kucanske poslove...
    Drugim rijecima mislim da cemo uskoro morat zaposlit spremacicu🙈...jer muza nema doma po 12-14h i dođe umoran...ja jedino ako skuham nesto na brzinu....

Pticaselicazgst
    31. Svibanj 2018. 16:04

Bulbi neka je sve u redu. 🤗🤗 samo radi po uputama doktora, lagana kretanja i bit ce sve ok. 😊 
    Ma pusti kucu,  ja sam se prestala opterecivat oko toga. Skuham rucak i to je to. Muž napravi ostalo sto moze. Ne sekiram se uopce oko toga sve dok smo princeza i ja dobro 😍

Bruna92
    31. Svibanj 2018. 16:07

Miranda

Maggie i Ana divne slikice i bebe 😍😍😍😍
    Nisam fan kombiniranog jer je on cista statistika i vjerojatnost prema parametrima koji mogu a i ne moraju ovisiti o genetskoj slici tako da mi nije nikakva pouzdanost. Nisam ga radila ni u prvoj trudnoci nego isto nifty.

Nemam pojma, nisam pametna... Dala mi je uputnicu pa sad razmisljam... Ne znam dal to zelim raditi, svejedno cu roditi bez obzira na sve, bilo dobro ili lose.. a jos pogotovo sta nemam 30 godina i ne spadam u neke rizicne skupine..

Nego, koliki vam je bio TSH kad ste vadile krv? Meni je 3,48 i rekla mi je da joj se to bas ne svida.. dala mi je uputnicu da sta prije odem izvaditi TSH, T3 i T4

AllieH
    31. Svibanj 2018. 16:20

Bulbi, nek si otisla, cisto da sebe smiris i da si sigurna da je sve u redu. 🙏 Vi koje stvarno morate mirovati, mirujte, ne brinite ni o kuci, niti icem... Meni muz sad dosta pomogne, mama i svekrva uskoce kad treba, ali da one ne mogu, isto bih bez griznje savjesti uzela neku zenu da mi dodje napraviti reda jednom-dvaput tjedno. Ja imam problem u glavi da mi nered i prljavo uzasno smetaju i onda me to psihicki opterecuje sto opet nije dobro za bebu. Tako da mora netko to sve drzati pod kontrolom. 😂
    Moj THS je bio 0,7. 

Luka ❤

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 16:27

Bruna92

Miranda

Maggie i Ana divne slikice i bebe 😍😍😍😍
    Nisam fan kombiniranog jer je on cista statistika i vjerojatnost prema parametrima koji mogu a i ne moraju ovisiti o genetskoj slici tako da mi nije nikakva pouzdanost. Nisam ga radila ni u prvoj trudnoci nego isto nifty.

Nemam pojma, nisam pametna… Dala mi je uputnicu pa sad razmisljam… Ne znam dal to zelim raditi, svejedno cu roditi bez obzira na sve, bilo dobro ili lose.. a jos pogotovo sta nemam 30 godina i ne spadam u neke rizicne skupine..

Nego, koliki vam je bio TSH kad ste vadile krv? Meni je 3,48 i rekla mi je da joj se to bas ne svida.. dala mi je uputnicu da sta prije odem izvaditi TSH, T3 i T4

Bruna, endokrinolozi vole da TSH bude ispod 2 u trudnoći tako da će te vrlo vjerojatno staviti na terapiju. Nije to ništa strašno.

_svjesna
    31. Svibanj 2018. 16:29

Joj cure znam kako vam je, i kod mene kuca u haosu, a ja necu nista da taknem, a sve bih htjela, pa odustanem. Muz mi na terenu stize danas, jutros me zvao sav happy kaze sanjao jednu malu djevojcicu, inace je tako sanjao i prije nego sam saznala da sam trudna hahahha. 
    Trebala bih pocistiti balkon da malo uzivam vani zatvorena sam danima, ali mislim da cu naci neku zenu ili zvati mamu upomoc.

Bulbi91
    31. Svibanj 2018. 16:30

Ma imate pravo cure...lako za ciscenje...nacistit cemo se poslije i napremat kad dođe beba❤....
    Meni mama zavrsila isto na mirovanju pa ne moze doc uskocit,a sveki nam daleko...tako da smo nas 3 sami😁. ..muz se jako ljutio kad sam mu rekla...da sta sam isla ista radit s tom posteljinom i prtljat oko madraca🙈,kad sam blesava....najvaznije je da je sve ok,sad sve 4 u zrak i mir 😁...

Bruna u trudnoci ti tsh treba biti do 2,5...meni je sad zadnje pod terapijom bio 2,12...sad cekam friske nalaze....nemoj vaditi t3 i t4...oni su beznacajni trazi da ti vade ft3 i ft4....vjerojatno ces dobit neku terapiju...jer beba dok jos nema svoju stitnjacu crpi nase hormone,a ako ih nema dovoljno to nije dobro...

Ana89
    31. Svibanj 2018. 16:39

Mirovati što više možemo, pogotovo mi koje smo visokorizične, i po ovoj užasnoj sparini MORAMO. Moramo se čuvati, inače bi i ja držala ljekarnu. Ovako, nije. Skupljam snagu npr za jednom - dvaput na tjedan ići na faks, čisto da mi vidi lice 😅.
    Opasno je sad vrijeme za nas. Ljetne smo trudnice, to nosi prednosti, ali i određene rizike. 
    Pijemo terapiju, da. Ležimo koliko moramo , da. Povremeno u šetnju, kad padne vrućina, da. Slušamo doktore, da. Razmišljamo pozitivno, da. To je ono što možemo i tako možemo utjecati da najbolji ishod: zdrava beba, rođena onda kad treba biti😊😊😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.