Mirovati što više možemo, pogotovo mi koje smo visokorizične, i po ovoj užasnoj sparini MORAMO. Moramo se čuvati, inače bi i ja držala ljekarnu. Ovako, nije. Skupljam snagu npr za jednom - dvaput na tjedan ići na faks, čisto da mi vidi lice 😅.
Opasno je sad vrijeme za nas. Ljetne smo trudnice, to nosi prednosti, ali i određene rizike.
Pijemo terapiju, da. Ležimo koliko moramo , da. Povremeno u šetnju, kad padne vrućina, da. Slušamo doktore, da. Razmišljamo pozitivno, da. To je ono što možemo i tako možemo utjecati da najbolji ishod: zdrava beba, rođena onda kad treba biti😊😊😍😍
Tako je💪💪🙏🙏❤❤
Hvala cure na savjetima, ici cu sutra vaditi krv. Odmah cu se i naruciti kod endokrinologa jer mi je i za njega dala uputnicu da se narucim pa cim nalazi budu gotovi da vidim sta ce on reci..
Meni je od jucer trbuh duplo vec nego dan prije 😵😵😵 kolegice se ne mogu nacudit kak je to moguce, a ja govorim svima kak sam imala neka zatezanja preksinoc, neke tipa bh kontrakcije, a to se trbuh pumpao.. ohh srece 😒😒 sad me pocela kicma bolit, tesko mi stajat, hodat, i sve ostale radosti.. ali barem mi pocinje dolazit do mozga da je to to 😬😬 nema nazad 🙈
Dragaaaa pa cekas trecu srecicuuuu cestitammmm ….neznam privatno poslat poruku na ovoj novoj klokanici haha
Hahhha, a nis, budemo ovak javno
url=https://lilypie.com]
Hvala cure na savjetima, ici cu sutra vaditi krv. Odmah cu se i naruciti kod endokrinologa jer mi je i za njega dala uputnicu da se narucim pa cim nalazi budu gotovi da vidim sta ce on reci..
Koliko si rekla da ti je TSH ono? Meni je bio 0.08 zadnji put, nitko se nije uzbunio od liječnika. Jer su ostale vrijednosti bile u granici, valjda zato. Ja sam počela sa selenom prije cca 2 tjedna da zaštitim štitnjaču od potencijalne hipertireoze, iako su mi rekli da se ne moram uzbuđivati oko toga.
url=https://daisypath.com]
Koliko si rekla da ti je TSH ono? Meni je bio 0.08 zadnji put, nitko se nije uzbunio od liječnika. Jer su ostale vrijednosti bile u granici, valjda zato. Ja sam počela sa selenom prije cca 2 tjedna da zaštitim štitnjaču od potencijalne hipertireoze, iako su mi rekli da se ne moram uzbuđivati oko toga.
Uf tebi je skroz nisko hehe. Kod mene je 3,48
Eto super onda...nije nis strasno...dobis tabletice i svako uj na taste pijes..
Jedino sto ces sad morat cesto to kontrolirati...ali sve se to izdura😉
Maggie i Ana,
bebice su praveee :)))) Maggie, bas se lijepo vidi bebac :))
Maraska,
bas mi je zao :( znam da nije utjeha, ali masa nas je nazalost to prosla, to je vjerovatno priroda odradila svoje… ali predlažem, kao i _svjesna da odradis na trombofiliju, cisto da si mirna, jer i to je nazalost postalo ucestalo. Puno pozdrava i nadam se da se javljas za par mjeseci :))
Cherry Du,
i meni zaostaje bebac po uzv i ciklusu, drzim fige da bude okee :))
A ja sam sa pregledaa, bebac ima 5,5cm, nuhalni nabor 1,7 i da je to oke, radim kombinirani zato sto nisam u mogucnosti da radim Nifty, izuzev ako bi dosao losiji nalaz, onda cu razmisliti o njemu, prije nego amniocintezu. Doktor kaze da je sve u redu, super. I dalje ima maleni hematom, ne raste, tu je od početka. Doktor kaze u slucaju manjeg smedjarenja, iscjedka, od njega je i da se ne plasim, ali nadam se da nece.
E sad ovo mene zanima, doktor nista nije spomenuo, ali ja razmisljam, znaci prvo je islo 7+0 po ciklusu, a na uzv 6+1 mjere. Zatim, 11+0 po ciklusu, a 10+6 po uzv i danas 12+6 po ciklusu, a po uzv 12+1. Znaci kasnile mjere, pa skoro stiglo, pa sad opet kasni razvoj za 4 dana. To je normalno da varira?
p. s. dobila sam i ja slikicu :)
Normalno je da mjere malo variraju, dok god nije preveliko odstupanje 😊
Jer ionako se streberski racuna od zadnje M a tko zna kad je zapravo bila implantacija a i nije uzv 100% precizan pa da su te mjere 100% tocne, uvijek je mogucnost male pogreske u + ili -. Dok god bebica napreduje dovoljno sve je dobro, par dana gore ili dolje ne znaci nista 😍
Maggie i Ana,
bebice su praveee :)))) Maggie, bas se lijepo vidi bebac :))
Maraska,
bas mi je zao :( znam da nije utjeha, ali masa nas je nazalost to prosla, to je vjerovatno priroda odradila svoje… ali predlažem, kao i _svjesna da odradis na trombofiliju, cisto da si mirna, jer i to je nazalost postalo ucestalo. Puno pozdrava i nadam se da se javljas za par mjeseci :))
Cherry Du,
i meni zaostaje bebac po uzv i ciklusu, drzim fige da bude okee :))
A ja sam sa pregledaa, bebac ima 5,5cm, nuhalni nabor 1,7 i da je to oke, radim kombinirani zato sto nisam u mogucnosti da radim Nifty, izuzev ako bi dosao losiji nalaz, onda cu razmisliti o njemu, prije nego amniocintezu. Doktor kaze da je sve u redu, super. I dalje ima maleni hematom, ne raste, tu je od početka. Doktor kaze u slucaju manjeg smedjarenja, iscjedka, od njega je i da se ne plasim, ali nadam se da nece.
E sad ovo mene zanima, doktor nista nije spomenuo, ali ja razmisljam, znaci prvo je islo 7+0 po ciklusu, a na uzv 6+1 mjere. Zatim, 11+0 po ciklusu, a 10+6 po uzv i danas 12+6 po ciklusu, a po uzv 12+1. Znaci kasnile mjere, pa skoro stiglo, pa sad opet kasni razvoj za 4 dana. To je normalno da varira?
p. s. dobila sam i ja slikicu :)
Normalno je da mjere malo variraju, dok god nije preveliko odstupanje 😊
Jer ionako se streberski racuna od zadnje M a tko zna kad je zapravo bila implantacija a i nije uzv 100% precizan pa da su te mjere 100% tocne, uvijek je mogucnost male pogreske u + ili -. Dok god bebica napreduje dovoljno sve je dobro, par dana gore ili dolje ne znaci nista 😍
Ja cca znam kad je bio dan začeća, sigurna sam kojih 90 posto. Sad kad je bila implementacija...pretpostavljam cca 6-7 dana nakon...po tome se slaže sa biokemijom krvi npr., pa imam 13 + 1 danas , a po ultrazvuku tek je sutra 13. Dijapazon mog mogućeg datuma je između 16.11. i 20.12. haha. Idemo pogađat, moš mislit, 😆😆😆
url=https://daisypath.com]
Ja jos nista od nalaza nisam radila. Tocnije jesam krv i stitnjacu privatno i kao sve ok, al mi moj soc. doktor nista nije dao nego uputnicu za bolnicu jer mu mjere ne pasu. Sutra cu valjda biti pametnija kad me pregledaju.
CherryDu Sretno sutra na pregledu i nek sve bude ok❤🙏...moguce da je kasnije bila O pa zato...nismo sve iste ...
Cure,jel se kojoj vec pocela pojavljivat linea negra?Ja nesto promatram i mazim trbuh od kad smo dosli s hitne i vidim crtu do pupka,nije jos jako jako tamna,ali bas se vidi...prvo sam mislila da nije trag od hlacica,al nije🙈...mislila sam da se to kasnije pojavljuje...
I sto vise promatram primjecujem da mi je trbuh pun dlacica u zadnje vrijeme🙈😆...
Sortiraj odgovore
Najstariji