Jao Cherry tako mi je žao, jesi ti imala već jedan spontani? :(
Cure neko je spomenuo, što se tiče sode bikarbone čitala sam da nije dobro ju koristiti, navodno utiče na loš mišićni razvoj kod bebe.
Cherry jako mi je zao 😞 Drzi se i zelim ti najuredniju iducu trudnocu 😘
Soda bikarbona je FDA kategorija C u trudnoci (ako se ne varam) sto znaci da mozda je a mozda i nije rizicna tako da ju je bolje izbjegavati.
Ne morate se patit ako vas zgaravica ubija, Rennie je dovoljno istrazen i siguran je u trudnoci, bez ikakvih rizika. Ne bi vam bezveze govorila, u prvoj trudnoci sam pojela pred kraj tonu tih tableta i spasavale su me a i dr.med. sam pa znam i s teorijske strane zasto. Pomozite si ako postoji nacin i sredstvo, nema smisla trpiti bezveze 😘
Mi jos nemamo ideju za imena a za spol mi se osjecaj stalno mijenja, sad mislim da su decki 😄
Sjela sam par min na terasu koja je u hladu sad i svejedno se cijedim vec. 😰
Curka je dobro zasad, nema vise temp ali sam ju svejedno ostavila doma danas pa smo obje u kucnom pritvoru 😆
Ipak cure lose vijesti…plod stao s razvojem…vama svima zelim zdravlja i srece s ja idem u nove pobjede
Jako mi je zao😔...drzi se draga i ne odustaj od bebe❤❤
Cherry, zao mi je :( Zelim ti da kao i Maraska za par mjeseci se opet javis :-*** Brz oporavak i puno pozdrava.
Miranda, a da li se taj Rennie upotrebljava i za ubrzavanje varenja? Meni je to veci problem od zgaravice trenutno, jer sva blokiram, utice mi i na puls i disanje (tu malo i straha ima) kada "stane" i ne vari. Nekad mislim da imam zeludcanu kilu jer se u simptomima pronalazim, ali opett i hipohondrija moja je tu haha. Za tebe koja si dr med. mi smo najtezi pacijenti haha. Da li stvarno ima problem ili malo i psiha utice haha :) Pozdrav :)
Ne, Rennie samo ubija zelucanu kiselinu.
Za probavu je magnezij super, ne znam jel ga pijes vec i koliku dozu? Postoje i neke biljne tablete, pila sam ih prije ali se ne mogu sad sjetit naziva da me ubijes. Napisem kad se sjetim naziva 😬
Haha kod hernije ili kile vecina ljudi ni nema simptome ili su jako blagi. A i nema tu velike pomoci osim opet lijekova ala Rennie za ubijanje gerb-a ili ako je bas tesko stanje kirurski zahvat.
Puls i disanje nisu povezani s tim, osim psihosomatski 😁
Imam i ja hipohondra u sebi koji prigodno izviri kad ne treba pa mi je sve jasno 🙈
Cherry, zao mi je draga ❤ Sad se ne daj samo losim mislima, bit ce brzo opet, sigurna sam! 😘
Netko je pitao, mislim da nije imala ranije spontani, da je rekla da su ostali sad od prve trudni i da je prva trudnoca.
Luka ❤
Cure evo da se i ja javim,
Sinoc sam prokrvarila,imam ogroman hematom,veci je od trudnoce,tako da postoji mogucnost da i on krene i povuce sve za sobom. U bolnici smo,lezimo i nadamo se da ce sve bit ok.
Jel se neko od vas susreo s hematomom? Al bas velikim
Cherry zao mi je,brz ti oporavak zelim.
Blaza.14b,ja sam od 5 tjedna imala dva koja du bila veca od ploda i krvarila sam 10 dana poslije skoro 3 tjedna imala sam smedi iscjedak i sad se zna pojavit na dan.Terapija utrogestanima i magnosanol tablete strogo mirovanje,i tada su mi rekli da je prijeteci pobacaj i da smo uradili sve sto mozemo.Na zadnjoj kontroli jedan je iscurio i ostao je jedan koji je se smanjio .U pon imamo novu kontrolu nadamo se da ce sve biti ok.Tako miruj i pozitivno samo bit ce to sve ok👍🙏.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure moje kad citam ovo sve bas se rastuzim nekako😮...
Od ❤ nam svima zelim da izduramo do kraja i da na zimu imamo pored sebe nase zive i zdrave bebe🙏🙏🙏❤❤❤....
Sortiraj odgovore
Najstariji