Ne spavam, 😂😂😂
Da, da, pomogla mi je, osvjestila mi je važnost pozitivne afirmacije i vizualizacije😀😀 Iako sam to znala i od prije, treba čovjeka nekad sjetiti, pogotovo kad ti je zlo i stalno te nešto boli i more strahovi, kao što nas more često. Pogotovo prvorotke.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Nema sna, pa nema...Nadam se za spatial makar malo pred zoru. ..Sreća vikend je pa se može i po danu ubiti koji sat 😀. ..Ja danas u Kiku kupila skafandercic i mislila u tome iznijeti bebu.iz bolnice ..Šta vi mislite jel to pretoplo i previše ili možda ipak treba medo odijelo? Znam da je to neko nepisano pravilo ali eto. .
Jutro 😀
Ja budna od 5, pijem kavu. Ne mogu zaspati, ma nema šanse.
Nadala sam se da ste napisale lektirui od sinoć, a ono 0 bodova 😂😂😂😂
prijavljujem se kao još jedna nespavačica.
jučer me ulovio neki išijas. išli šetat na Maksimir i u Zoo, jedva sam se dogegala nazad do auta. sad se osjećam još nepokretnije. onda me išao masirati pa sam se u jednom trenu pogledala u ogledalo i skužila koliko imam novopridošlog celulita i kak mi se guzica sva pobabila 😂
čak smo sad smanjili i sa seksom. priznao mi je u jednom trenutku da je počeo razmišljati kak bebi lupa u glavu i nemre se opustiti 😂
ukratko, nadam se da će mi zadnjih 10 tjedana što brže proletiti 🙊
i mene zanima kako ćete oprat baby robicu. netko kaže poseban omekšivač, netko bez omekšivača. dragi kaže da pretjerujem i da operem najnormalnije, na većoj temparaturi.
jutro i od mene, vikendom kad mogu duže spavat ja se probudila u 6, još malac na spavanju kod babe i dida... Ali ne, ma poslala sam muža u spizu, pa ću se lagano dizat iz kreveta...kava, doručak ... Danas mi se jede pohana piletina i krumpir, pa ćemo to😋😋
Ja sam isto već tjedan, dva sva šepava, pogotovo desna noga, treba mi par minuta dok normalno krenem.
Ja sam baš jučer gledala u h&m skafandere, ima ih baš slatkih. I čak sam to mislila reć nekome ko me ispočetka bude pitao šta da kupi, sestre možda. A u medu odijelcu ćemo izaći
Lovre
ja sam prala sa persil sensitive praskom i nama i njemu, i kap omekšivača za njegovu robicu. Al evo ako neko ima neki bolji prijedlog,, i ja ću pratit. Znam da cure koje imaju sušilicu da je njihovo neusporedivo😊
Mislila sam možda probat sa dm ili muller i praškom i omekšivačem. Iako, meni svi omekšivači sensitive tj za bebe nekako smrde kad pomirišem u boci...
Lovre
Jutroo 😊
Ja znam da je neka cura postavljala onu zabu prasak/omeksivac. A ja sam naletila i na Becutan prasak/omeksivac u tecnom stanju. Mozda bih tako nesto. Inaceee bas gledamo ves masinu i sporet. Cao cao sveki hahaha. Nema silazaka kod nje xD Ne bih da tracam, ali istracacu hahah. Zena je ono sve full uredna i to, ne daj Boze nereda u kuci da neko 👀 vidi, a u masinu trpa donji ves i kuhinjske krpe zajedno. Sav bijeli ves je siv u stvari, znam da moja mama popizdi i skida sa mene potkosulju, da ne hodan takva 🤣🤣🤣🤣 I tipa radne hlace svekra sto radi u stalama sa bolesnim zivotinjama sa donjim vesom nasim??? I ja u trudnoci kazem, moj ves se sam pere. I ona se tog pridrzavala neko vrijeme, samo vidis upada u moju turu sve vise peskira, carapa, itd. xD Ahhh, pocetak dana uz dozu sveki-snajka odnosa. Precious 🤣🤣🤣🤣
moja mama nikad nije koristila omekšivač. sva roba je bila ful gruba i nikakva. kad sam se preselila, počela sam pretjerivati s omekšivačem. mirisala bih na 3 km. trauma od njenog nekorištenja 😂 uglavnom, inače baš volim omekšivač i te mirise isprobavati. samo neću bebanu to stavljati ako nije preporučljivo.
Barbie,
hahahaha ne voli ni moja omeksivace 🤣 Ali bijelo bude bijelo haha. A ne znam ni ja, mislim da su oni klasicni omeksivaci sto mi koristimo preagresivni, pogotovo da sipamo punu kadicu onu. Valjda cemo naci najbolje rjesenje. Nekako mi prekruta robica bez omeksivaca, da zaboravimo mirise.
Sortiraj odgovore
Najstariji