Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    27. Rujan 2018. 11:48

Majana

Jutro cure 😊
    Mi sa preglede sve super, ja zatvorena, cerviks super, mjere bebe sve odgovaraju ali nismo ispili 4d napravit jer nam je okrenula leda, pokusava onj nju pomaknit udre on nju sa onim za ultrazvuk udre ona natad al se ne okrece 😂😂😂kaze on divljakusa neka, i da glavom je dole i to sta me nisko tuce to su ruke kopa ona 😁udebljala sam se dosad 7 kg i ovaj put nije komentira da sam debela samo me posla na ogtt🤣

Odlične vijesti , svojeglava neka cura😃😃. A nije tvoj ginić, moj. On ti kaže u 30.tt : 11 kila je dosta za cijeluuuu trudnoću. I osjećaš se ko prasica. I onda se sjetiš da je douche😂😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

m.girl6
    27. Rujan 2018. 11:52

Kani07, a ti si skoro u 30.tjednu, a ja u 26. tak da mislim da je normalno da osjećaš pritisak dok stojiš, mene znaju noge boljeti tj stopala na kraju dana, a nije da nešto pretjerano hodam. 
    Al stvarno kak ti kažeš,više ni sam ne znaš kaj je normalno a kaj nije. Kad ideš ti na kontrolu? 
    I čitala sam da ste pisale da cerviks ne raste, a ja se baš mislila pripaziti malo do pon da da naraste, ali ništa, usporit ću na maksimalno. 

Noa 💙

du1988
    27. Rujan 2018. 12:02

majana, super da je sve ok, a prikazat ce se beba kad bude raspolozena 😂 mgirl, samo malo uspori do pregleda i dok se ne uvjeris da je sve ok, ja sam sigurna da jeste, samo vjerojatno postaje sve teze kako trudnoca odmice (a mi navikle pun gas)! allie, bas sam jutros skicnula as, ali vidim da je popust do 1.pa mi je malo to sve na knap za otic probat u auto i to...ali bit ce jos tih popusta pa ako se odlucim, uvijek mi ostane ta opcija! i da, zasto ne gledas odmah grupu 1/2/3 umjesto Sirone? Ona je do 4.godine, a ovu ipak mozes duze koristiti (bar sam ja tako razmisljala uzeti kad budem...ili? Sto se susilica tice, svi preporucuju uzeti odvojeno ako se ima prostora, a imam! Veseraj mi je u podrumu tako da cu ju staviti kraj masine. i kani, tvoja preporuka za hranilicu? Kao i za sve, vidim veliki raspon cjenovnog ranga pa me znam je li bacanje novaca uzeti skuplje ili su vrijedne toga! raspisala se ja...

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    27. Rujan 2018. 12:09

Idem ja vidjeti šta se u c&a nudi za tih 20%.
    Allie,da da ušli smo u 6.mjesec,to nam je i bilo bitno... kad udjem u 7.mjesec necu vise misliti na šesti,logično!😆

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

m.girl6
    27. Rujan 2018. 12:18

Hvala ti du, da, mi smo sve tak naučene pun gas, a ipak je ovo drugo stanje i još malo pa za koji tjedan ulazim u 7.mjesec trudnoće i morala bi malo laške. I hoću, od danas. Tak da mogu u pon se tući sa bodije i sve one slatke stvarčice u Lidlu, hehe. 

Noa 💙

Mina93
    27. Rujan 2018. 12:23

Annchy e takve smo i nas dvije imale ❤️ i haljina je prekrasna 😍
    Pepe i klikerica cestitke na okruglim tjednima 😍
    Zvrkice baci slicicu ako sta nadjes u shoppingu 😁

Majana cestitke na vijestima s pregleda, mala divljakusa 😂😂 bit ce tvrdoglava 😂😁

m.girl6
    27. Rujan 2018. 12:24

pegperego je meni vrh hranilica, oko 1200kn je, a dijete je može koristiti od rođenja pa nadalje 

Noa 💙

Majana
    27. Rujan 2018. 12:25

Mina93

Majana cestitke na vijestima s pregleda, mala divljakusa 😂😂 bit ce tvrdoglava 😂😁

Pridruzujem se i ja cestitkama ❤️
    A iman vec jednu tvrdoglavu doma ne znam ocu moc sa dvi hahahahaha

Maggie85
    27. Rujan 2018. 12:31

Tratinčica25, dobrodošla! Možeš li nam reći točan termin i spol (i ime ako znate i želiš podijeliti)?
    Ja radim tablicu svih nas trudnica ovdje pa svako malo objavim. Anna0... ja sam ta... malo štekam u zadnje vrijeme jer mi je nova kolegica na obuci i sjedi cijelo vrijeme pored mene.
    M.girl6, ne znam kako "ispupčeno" misliš na "donje" područje, ali ja sam recimo primijetila da su mi se vanjske usne jako povećale.
    Termin... mene je aplikacija Ovia danas šokirala kad je ujutro pisalo: 7 weeks until giving birth! Onak whaaaat... kud prije?
    Imam i slike bellyja unazad zadnjih par tjedana, ali nikako da ih složim u liniju.

• zvrkica
    27. Rujan 2018. 12:32

Mina93

Naručeno 😁 Nisu označili na cijene, ali ide 20% na sve 
    Naručila preko jedne svoje naručilice sa fejsa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.