Meni je od jucer trbuh duplo vec nego dan prije 😵😵😵 kolegice se ne mogu nacudit kak je to moguce, a ja govorim svima kak sam imala neka zatezanja preksinoc, neke tipa bh kontrakcije, a to se trbuh pumpao.. ohh srece 😒😒 sad me pocela kicma bolit, tesko mi stajat, hodat, i sve ostale radosti.. ali barem mi pocinje dolazit do mozga da je to to 😬😬 nema nazad 🙈
url=https://lilypie.com]
Evo da vam javim vijesti s pregleda… Nažalost, došlo je do spontanog 😓 Izgleda da je srce prestalo kucati prije, pa je u svemu tome dobro što je došlo do krvarenja zbog kojeg sam otišla na pregled jer bi se ovih dana opet pojavila.
Sutra ujutro ću na zahvat u bolnicu. Dr kaže da ne može reći koji je uzrok tome. Jednostavno, događa se. Ne vidi nikakav problem kod mene.
Eto… Puno vam hvala na savjetima. Želim vam da vas ovo moje ne pokoleba, da budete pozitivne i da se veselite svojim bebama 😚
Jako mi je zao ❤❤ drzi se, saljem hug i pozitivne vibre 💓
url=https://lilypie.com]
Maggie i Ana divne slikice i bebe 😍😍😍😍
Nisam fan kombiniranog jer je on cista statistika i vjerojatnost prema parametrima koji mogu a i ne moraju ovisiti o genetskoj slici tako da mi nije nikakva pouzdanost. Nisam ga radila ni u prvoj trudnoci nego isto nifty.
mi smo bili na moru. otvorila sam sezonu kupanja. ja si vidim trbuščić, dragi kaže da svejedno izgleda manji nego kod netrudnih ljudi 😂
more je toplo. ne mogu vam opisat koliko sam se preporodila. došla iscrpljena i mislila sam da ću jedva preživjeti plažu. no, čim sam se okupala .. kao da sam se napunila gorivom 😍
čini mi se da su mi mučnine prošle. ali ten mi se zato opet pogoršao 😪
ma kakav trbuh mršavice 😉 treba nam slika izbliza
predivne slikice bebica, ja ne znam kako vama ali meni baš brzo rastu..do nedavno su bili ko zrno sezama..ja jedva čekam svoj pregled sutra..nakon dugih 5 tj 😍
Ja ti isto ne bi preporucila kombinirani Nije pouzdan i daje lazne rezultate. Vec sam čula dosta prica gdje su žene imale lazne rezultate i izludile do kraja trudnoce. Moj savjet ti je nifty. ☺
Maraskajako mi je žao….želim ti što brže novi plusić
Svaka čast za pozitivan stav, to samo opravdava koja si ti mama lavica
Cure,koji vi recept imate protiv mučnina? 7+5 sam i grozno mi je, cijeli dan mi se sve diže a ništa ne mogu izbaciti. Užasno mi je to problem na poslu,a ne smijem još reći da sam trudna,a i niti želim.
Jel koja od vas pije ista mozda od kucne recepture? Probala sam vodu sa limunom i dumbirom ali ne pomaze.
Meni pomogne prije nego se ustanem; u krevetu: naranđa razrijeđena sa vodom i ledom.
I tost pojedem u krevetu (kao sendvic).
To mi pomaze sat/dva.
Na poslu isto skrivam; pomogne mi kinder schokobon i grisni bez ikakavih aroma i opet...sendvic.
I hladni jogurt (vulgaris), rjeđi.
Samo za info: prije trudnoće nisam jela kruh ni tost ni grisine ni shokobon ni nista mlijecno, ali eto;sada su mi sve na svijetu.
💟 it's a girl 💟
Maggie i Ana,
bebice su praveee :)))) Maggie, bas se lijepo vidi bebac :))
Maraska,
bas mi je zao :( znam da nije utjeha, ali masa nas je nazalost to prosla, to je vjerovatno priroda odradila svoje... ali predlažem, kao i _svjesna da odradis na trombofiliju, cisto da si mirna, jer i to je nazalost postalo ucestalo. Puno pozdrava i nadam se da se javljas za par mjeseci :))
Cherry Du,
i meni zaostaje bebac po uzv i ciklusu, drzim fige da bude okee :))
A ja sam sa pregledaa, bebac ima 5,5cm, nuhalni nabor 1,7 i da je to oke, radim kombinirani zato sto nisam u mogucnosti da radim Nifty, izuzev ako bi dosao losiji nalaz, onda cu razmisliti o njemu, prije nego amniocintezu. Doktor kaze da je sve u redu, super. I dalje ima maleni hematom, ne raste, tu je od početka. Doktor kaze u slucaju manjeg smedjarenja, iscjedka, od njega je i da se ne plasim, ali nadam se da nece.
E sad ovo mene zanima, doktor nista nije spomenuo, ali ja razmisljam, znaci prvo je islo 7+0 po ciklusu, a na uzv 6+1 mjere. Zatim, 11+0 po ciklusu, a 10+6 po uzv i danas 12+6 po ciklusu, a po uzv 12+1. Znaci kasnile mjere, pa skoro stiglo, pa sad opet kasni razvoj za 4 dana. To je normalno da varira?
p. s. dobila sam i ja slikicu :)
Dobar dan svima !
Novi član sam na ovoj sajtu,treba mi nečije mišljenje valjda ste se našle u toj situaciji
Zadnju mengu sam imala 30.04 ,nakon toga imala sam spolni odnos sa dečkom koji je ejakulirao u mene,pa sam u dvoumici oko toga ,posto su mi nepravilne menge ,jučer mi je trebala da stigne menga. Na donjem rublju primjetila sam neko krvarenje koje ne lici na onu koju uvijek imam bez ugrušaka samo brisanje varira svijetlo crvenu pa smećkasto .da li je moguće da se radi o implantaciji ? Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji