Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    31. Svibanj 2018. 07:11

Maggie, hvala na screenshotovima. baš mi se čine korisnim. no, nekad mi se stvarno teško pridržavati tih pravila o zdravoj prehrani pa pojedem pizzu, nakon tri dana razmišljanja o njoj 😂

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:21

Evo sad kad sam potrošila pola stranice na slike o prehrani evo našeg žgoljavog sramežljivca:

Ana89
    31. Svibanj 2018. 07:24

Maggie85

Evo sad kad sam potrošila pola stranice na slike o prehrani evo našeg žgoljavog sramežljivca:
    Doktorica ga nije izričito mjerila, nego kad sam ja pitala je spomenula neku dimenziju od 8 cm, ali čini mi se (po internetu, a i lilypie stickeru) da bi trebali biti dosta veći u 15. tjednu… pitala sam jel to u redu i rekla je dva puta da je sve super, tako da se neću o tome brinuti. Iduća kontrola tek za 5 tjedana, tad će raditi onaj detaljni anomaly scan. Pitala sam za mjerenje šećera pa kaže da obavim ako ću biti mirnija, ali da inače trudnice kasnije šalje na to, oko 28 tjedna. Mislim da ću ja to svejedno obaviti ranije. Za 5 tjedana već ću proći pola (!!!!) trudnoće tako da sad mirno čekam da buša počne rasti i da možda osjetim bebinja. Pitala sam za položaj posteljice bas radi toga što kažu da se bebe u straga smještenoj posteljici prije osjete, ali rekla je nek se time ne zamaram, da ako osjetim prije-super, ako ne-da ću sigurno u 21. tj.

Slatkiš 😍😍 Bebonja 😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:26

Ma sve je to u redu Barbiemama, i ja zastranim 2-3 pa tjedno. Eto jučer nakon pregleda me muž vodio u Curry Bowl, šrilankanski restoran u Tkalči i baš smo fino papali njihov kotthu, a nakon toga smo se samo spustili do Cookie Factoryja. Doduše, muž je, kao da je on trudan, pojeo zdjelicu s 2 kugle sladoleda i browniejem i zasebno kolač, a ja sam pila shakea ostavila (do prije trudnoće je bilo obrnuto, ali slatko mi stvarno ne ide, čak i kad bih ja htjela). Danas ću navečer na Bundek i već se brusim na slane lepinje 

31. Svibanj 2018. 07:27

Maggie bas pravi bebonja 😍😍...oprosti koja je to knjiga? Mislim da je imam u pdf formatu, na srpskom je ali ako tko zeli mogu je pustiti pa da si mozete preuzet

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:32

31. Svibanj 2018. 07:34

Nije nije ta..al bas sad idem malo proguglat i ovu 

Pticaselicazgst
    31. Svibanj 2018. 07:50

Maggie krasan ti je bebac 😍😍😍 neka je sve dobro i nek bebac raste, prekrasno 🤗🤗

Jesi to radila 4d uzv? 

Blizis se polovici da, kako tjedni zapravo brzo prolaze 😊

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:52

Daj ti CherryDu svejedno zakači taj link na knjigu u pdf-u, ako imaš negdje na serveru.  Ako ne, šalji meni na maggie177@gmail.com. 

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:55

Radila sam normalan UZV, i da, preko trbuha (napokon), ali je na trenutak kao prebacila na ovakav prikaz. Mislim da je 3D, tj. tako piše sitnim slovima na slici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.