Pozdrav,
imam samo jedno kratko pitanje, dali treba folnu kiselinu uzeti na svoju ruku? mislim i prije prvog pregleda ili da ipak pricekam pregled??
Hvalaa
Maraska mnogo mi je zao,na zalost znam kakav je osecaj. Samo pozitivno i vrlo brzo ces opet ugledati plusic i sve ce biti bas kako treba
To get the code: Tap and
Bulbi, kako ce te stavljati na inzulin, a imas inzulinsku rezistenciju? Ne kontam...
Maraska jako mi je zao 😥 Drzi se i zelim ti da ostanes tako pozitivna i da sto prije ugledas plusic ❤️
Pepillu mozes i prije slobodno. Neke trudilice ju piju i prije zaceca jer je najbitnija u jako ranim tjednima trudnoce.
Maraska jako mi je zao... Zelim ti brz oporavak i samo hrabro naprijed...
Bulbi, kako ce te stavljati na inzulin, a imas inzulinsku rezistenciju? Ne kontam…
Kod gestacijskog dijabetesa trudnicama se većinom daje inzulin,ako se ne moze izregulirat prehranom,nije to nista neobicno...inzulinska rezistencija i sama je stanje pred dijabetes...kod mene nije bas visok inzulin...
Maraskajako mi je žao….želim ti što brže novi plusić
Svaka čast za pozitivan stav, to samo opravdava koja si ti mama lavica
Cure,koji vi recept imate protiv mučnina? 7+5 sam i grozno mi je, cijeli dan mi se sve diže a ništa ne mogu izbaciti. Užasno mi je to problem na poslu,a ne smijem još reći da sam trudna,a i niti želim.
Jel koja od vas pije ista mozda od kucne recepture? Probala sam vodu sa limunom i dumbirom ali ne pomaze.
i.meni počele u to vrijeme...i trajale do prije tjedan dana i ništa mi nije pomoglo..baš ništa..jedva sam čekala da odem spavati da ne prolazim te muke..sad sam ušla u 12 tj. i baš su se jako smanjile, i dalje ne jedem skoro ništa i čekam da mi se otvori apetit 😉
Ja sam danas bila na pregledu, sve je u redu :) bebonja ima 37mm i plese ko lud, nismo ga mogli uloviti nikako hehe
Ginekologica mi je preporucila kombinirani bez obzira sta nemam jos 30 godina.. mozda mi je promaklo, dal to koja od vas radila?
Ja sam danas bila na pregledu, sve je u redu :) bebonja ima 37mm i plese ko lud, nismo ga mogli uloviti nikako hehe
Ginekologica mi je preporucila kombinirani bez obzira sta nemam jos 30 godina.. mozda mi je promaklo, dal to koja od vas radila?
Ja jesam. Imam ispod 30. Sve je ok bilo. Vade ti krv, analiziraju biokemiju i pogledaju debljinu nuhalnog nabora - vrata bebe 4 D ultrazvukom...Ne boli ništa, nije invazivno. Don't worry
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo da vam javim vijesti s pregleda… Nažalost, došlo je do spontanog 😓 Izgleda da je srce prestalo kucati prije, pa je u svemu tome dobro što je došlo do krvarenja zbog kojeg sam otišla na pregled jer bi se ovih dana opet pojavila.
Sutra ujutro ću na zahvat u bolnicu. Dr kaže da ne može reći koji je uzrok tome. Jednostavno, događa se. Ne vidi nikakav problem kod mene.
Eto… Puno vam hvala na savjetima. Želim vam da vas ovo moje ne pokoleba, da budete pozitivne i da se veselite svojim bebama 😚
Draga zelim ti brzi oporavak...
Nazalost znam taj osjecaj 😐
Prije godinu dana sam imala spontani...
Tocno na dan kad sam imala spontani godinu dana poslje sam saznala da sam ponovo trudna :D
Drzi se i budi jaka...brz oporavak ti od srca zelim... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji