Maraska, jako mi je žao 😪😪 želim ti brz oporavak i da ostaneš tako pozitivna. i naravno, novi plusić čim si to zaželiš.
mi smo bili na moru. otvorila sam sezonu kupanja. ja si vidim trbuščić, dragi kaže da svejedno izgleda manji nego kod netrudnih ljudi 😂
more je toplo. ne mogu vam opisat koliko sam se preporodila. došla iscrpljena i mislila sam da ću jedva preživjeti plažu. no, čim sam se okupala .. kao da sam se napunila gorivom 😍
čini mi se da su mi mučnine prošle. ali ten mi se zato opet pogoršao 😪
Jutro. Vec sam postavila pitanje ali nisam dobila odgovor.
Da li tko ima problema sa niskim progesteronom?
Ja sam 2 mj prije trudnoce pila gynositol 2 vrecice dnevno. Pijem ga i dalje, plus duphastone 3x dnevno i prenatal. Takoder imam cistu velicine mandarine.
Posto mi je ovo prva trudnoca, svaka informacija je dobrodosla :)
Pepillu, uzmi neki preparat koji ima aktivne folate, a ne folnu kiselinu, jer je kao takav lakši za apsorpciju našem tijelu ili pročitaj malo o tome na ovom linku: https://folicplus.rs/razlika-izmedju-folata-i-folne-kiseline/. Čak i ako nemaš MTHFR mutaciju, bolji je aktivni folat. A to što ćeš ga uzeti na svoju ruku nek te ne brine, nećeš se odmah previtaminizirati.
Ja sam cure ostala dužna isječke iz one knjige o zdravoj prehrani kao pripremi za trudnoći i u trudnoći, pa evo stavit ću vam par slika.
Sortiraj odgovore
Najstariji