Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    31. Svibanj 2018. 06:42

Maraska, jako mi je žao 😪😪 želim ti brz oporavak i da ostaneš tako pozitivna. i naravno, novi plusić čim si to zaželiš. 

barbiemama
    31. Svibanj 2018. 06:47

mi smo bili na moru. otvorila sam sezonu kupanja. ja si vidim trbuščić, dragi kaže da svejedno izgleda manji nego kod netrudnih ljudi 😂

more je toplo. ne mogu vam opisat koliko sam se preporodila. došla iscrpljena i mislila sam da ću jedva preživjeti plažu. no, čim sam se okupala .. kao da sam se napunila gorivom 😍

čini mi se da su mi mučnine prošle. ali ten mi se zato opet pogoršao 😪

• MyMiracle
    31. Svibanj 2018. 07:02

Jutro. Vec sam postavila pitanje ali nisam dobila odgovor.
    Da li tko ima problema sa niskim progesteronom?
    Ja sam 2 mj prije trudnoce pila gynositol 2 vrecice dnevno. Pijem ga i dalje, plus duphastone 3x dnevno i prenatal. Takoder imam cistu velicine mandarine.
    Posto mi je ovo prva trudnoca, svaka informacija je dobrodosla :)

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:04

Pepillu, uzmi neki preparat koji ima aktivne folate, a ne folnu kiselinu, jer je kao takav lakši za apsorpciju našem tijelu ili pročitaj malo o tome na ovom linku: https://folicplus.rs/razlika-izmedju-folata-i-folne-kiseline/. Čak i ako nemaš MTHFR mutaciju, bolji je aktivni folat. A to što ćeš ga uzeti na svoju ruku nek te ne brine, nećeš se odmah previtaminizirati.

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:05

Ja sam cure ostala dužna isječke iz one knjige o zdravoj prehrani kao pripremi za trudnoći i u trudnoći, pa evo stavit ću vam par slika.

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:06

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:07

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:07

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:08

Maggie85
    31. Svibanj 2018. 07:08

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.