Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    25. Rujan 2018. 21:38

Joj sto se tice stiklija saam ih zadnji put nosila u 5 tt trudnoce. I to na pola veceri se preobukla u tene,nisam mogla vise,valjda tijelo osjetilo. Nakon toga iduci tjedan zavrsim u bolnici,propustim kumino vjencanje,i na strogo mirovanje cijelo ljeto. Sad sam se opet socijalizirala,al ih ne mogu nosit,sama sam sebi teska i u ravnim,a kamo li da stikle obujem. Tako da sam neki dan na svadbu isla u ravnim sandalama.
    Ne pusim hvala Bogu,ni mm ni ja. Nemam nista protiv pusenja,al mislim da se bar u trudnoci moze prestat. Sve je stvar izbora. Tetka mi je pusila kutiju dnevno i vise,pa je rodila zivog i zdravog sina,i nakon njega blizance.

Ana89
    25. Rujan 2018. 21:49

Strudlica

Ana89

Ovo me tješi. 12 kila samo beba i popratni organi i tekućine 😏😏😏 Haha.

Moram te razočarati jer nije da se baš izgubi tih 12 kila, to je isto individualno. Ja sam 8kg izgubila i ostalo je bilo na meni da skinem

Nema veze, bar dio 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    25. Rujan 2018. 21:53

Evo da i ja , bome pokrivena na kauču, prokomentiram... Što se tiče svekrve, ja nemam komentara jer jednostavno se super slažemo, ne živimo zajedno ali smo blizu, ne komentira ništa  kao vaše. Doduše ja uopće niti ne pričam šta pripremam za bebu, to ja muž i malac onako usput ako nešto kupimo. Štikle uopće ne nosim, pa nemam taj problem, ali mislim da je to baš individualno  kako se ko osjeća. Nikad nisam bila pušač, nisam protivnik pušenja-svakome na izbor, ali najodvratnije nešto mi je vidit trudnicu sa cigarom.
    I da, mene ovih dana boli nor kad se dignem pa od križa preko bedara i niz cijelu nogu kao nekakav živac 😕☹️ neugodna neka bol!  Raspisala se... U četvrtak idem na ogtt, ali ja baš ovih dana dosta jedem, evo i sad sam stukla malome neke gumene bombone 😂😂

Lovre

Ana89
    25. Rujan 2018. 22:04

luks

Evo da i ja , bome pokrivena na kauču, prokomentiram… Što se tiče svekrve, ja nemam komentara jer jednostavno se super slažemo, ne živimo zajedno ali smo blizu, ne komentira ništa kao vaše. Doduše ja uopće niti ne pričam šta pripremam za bebu, to ja muž i malac onako usput ako nešto kupimo. Štikle uopće ne nosim, pa nemam taj problem, ali mislim da je to baš individualno kako se ko osjeća. Nikad nisam bila pušač, nisam protivnik pušenja-svakome na izbor, ali najodvratnije nešto mi je vidit trudnicu sa cigarom.
    I da, mene ovih dana boli nor kad se dignem pa od križa preko bedara i niz cijelu nogu kao nekakav živac 😕☹️ neugodna neka bol! Raspisala se… U četvrtak idem na ogtt, ali ja baš ovih dana dosta jedem, evo i sad sam stukla malome neke gumene bombone 😂😂

Išijas. Normalno, jer otpuštaju se relaksin i druga sranja i križobolja se zna sjevnut dolje u išijas. Meni je tako već neko vrijeme. Čudan je dan kad je nema 😅😅. 

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    25. Rujan 2018. 22:17

Ja ne mogu ni riječ protiv svoje svekrve reći, super je žena, otvorena uma, a i ja sam laka na jeziku pa kažem ako se s nečim ne slažem. Takva sam prema svima, prekratak je život da slušamo druge... Nisam bezobrazna, ali ako se netko petlja u nešto moje, to mu dam do znanja, nekad suptilno, a nekad malo manje suptilno. :-)
    Nali, možeš pretpostaviti što bih ja odbrusila svojoj svekrvi da mi je tako komentirala haljinu i cipele. Hallo? Čija je to svadba? Kaj se nje tiče što ćeš ti obući? Ja osobno nisam tip za štikle, ali ako si ti i bila, a ona to zna, pa to ne znači da ih i u trudnoći možeš/želiš nositi... što fali tenesicama ako su tebi udobne? Ja sam cijelu svadbu provela u srebrnim starkama.
    Trudnice pušači... ima ih dosta, vjerojatno i ovdje kod nas forumu... ja uvijek kad idem na pregled u Petrovu vidim 2-3 ispred bolnice. Mislim da se te žene zavaravaju onom poznatom: "Pa kaj, i netko treći je pušio i dijete mu je dobro ispalo." Sve su to gluposti. Naravno da može bit da apsolutno nikakve posljedice to dijete neće imati, ali zašto povećavati rizik? 
    Ali u krajnjem slučaju, ne tiče me se, gledam svoja posla. Nekad mi dođe da ih pitam jesu normalne, te žene ispred Petrove, ali onda se skuliram i skužim da nema smisla. 

m.girl6
    25. Rujan 2018. 22:20

I ja gledam život na vagi i uživam. Malo sam pospremala sobu danas, a sutra krećem sa preslagivanjem veša i pola toga ću podijeliti (ono kaj nisam nijednom obukla kroz ljeto) :)
    Kaj se tiče štikli, imala sam ih na 2 svadbe, na jednoj smo bili kumovi, a na drugoj se šogorica vjenčala, pete su bile manje, ali koliko sam mogla biti u njima toliko sam bila, plesala sam cijelu noć, skinula ih poslije 2. Znam da su te svadbe ostavile traga na moj cerviks, jer do onda je bilo sve ok, ali dobro, ovaj tj ću laganini tak da bude sve ok na kontroli 1.10.
    I sad imamo krstitke za 2 tj i isto mislim u crkvi imati štikle tj. gležnjače sa petama, ali kasnije se mislim prezuti kad dođemo u restač. Jednostavno se ne mislim mučiti, a pogotovo mi kojima je cerviks skraćen, zakaj bi riskirale nešto što nije potrebno.
    Curke moje, prijavljujem žgaravicu!!!  ujutro, poslije ručka i svakog obroka. Popila već hektolitar vode misleći da će mi od toga proći, moš misliti. Kak se vi borite sa time?

Noa 💙

du1988
    25. Rujan 2018. 22:28

Maraton Housea i povremeni skic na kolica (sutra ih spustam u podrum, obecavam) 😂😂 m.girl cure su spominjale rennie za zgaravicu! Probaj mineralnu za pocetak, ja ju za sad hvala Bogu nemam pa nemam prokusani recept!

božepetra
    25. Rujan 2018. 22:36

Ima li koja da je još uvijek u radnom pogonu? 
    Ja sam sutra puna 23tt i planiram raditi sve dokad zakonski mogu. Doduše, nemam se što ni požaliti još, osim oticanja nogu i tu i tamo žgaravice (usput, kako je se rješavate?) u zadnje vrijeme, ne muči me ništa pa zapravo uživam što mogu na posao i svugdje jer mi se čini da bih se ucrvila kod kuće. 

facebook.com/mamaimak/

m.girl6
    25. Rujan 2018. 22:40

Maggie draga, potpisujem sve kaj si napisala i za sveki i za žene koje puše. 
    I ja bi joj isto tak rekla i ona zna to zato ni ne komentira ništa i nikad se ne miješa, ako kaj i kaže, ja odma kažem da je to na meni i mužu da rješimo i kaj koga briga, nema tu ljutnje nikakve tak funkcioniramo, jer glupo mi je neke stvari gurati pod tepih i praviti se da je sve ok. Uostalom, nije mene moja mama rodila da bi ja cijeli život nekom udovoljavala. 

du, hvala ti, probat ću. kolica su ti mrak 

božepetra, ja sam još uvijek u pogonu i nadam se da ću uspjeti biti cijeli 10.mj, a i pola 11. jer isto mislim da bi poludila doma. sutra ću nazvati ginekologicu da ju pitam koja je praksa kaj se tiče porodiljnog da ga otvorim 45 dana prije, moram li prije toga ići na komplikacije ili ne? Baš me zanima kaj će reći, s obzirom na moju dijagnozu Z35-nadzor nad visokorizičnom trudnoćom, mislim da mi neće raditi probleme. 

Noa 💙

božepetra
    25. Rujan 2018. 22:46

m.girl6

božepetra, ja sam još uvijek u pogonu i nadam se da ću uspjeti biti cijeli 10.mj, a i pola 11. jer isto mislim da bi poludila doma. sutra ću nazvati ginekologicu da ju pitam koja je praksa kaj se tiče porodiljnog da ga otvorim 45 dana prije, moram li prije toga ići na komplikacije ili ne? Baš me zanima kaj će reći, s obzirom na moju dijagnozu Z35-nadzor nad visokorizičnom trudnoćom, mislim da mi neće raditi probleme.

Mislim da je 45 dana ranije dovoljno za službeni porodiljni i da i s tim datumom imaš pravo na još tu punu plaću bez ikakvih dodatnih stvari, ali provjeri pa javi.

facebook.com/mamaimak/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.