Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    30. Svibanj 2018. 19:22

Maraska jako mi je žao....želim ti što brže novi plusić 
    Svaka čast za pozitivan stav, to samo opravdava koja si ti mama lavica 
    Cure,koji vi  recept imate protiv mučnina? 7+5 sam i grozno mi je, cijeli dan mi se sve diže a ništa ne mogu izbaciti. Užasno mi je to problem na poslu,a ne smijem još reći da sam trudna,a i niti želim.
    Jel koja od vas pije ista mozda od kucne recepture? Probala sam vodu sa limunom i dumbirom ali ne pomaze. 

• Maraska
    30. Svibanj 2018. 19:32

pepe1907

Maraska

AllieH, ne smaras me uopće 😉 Bila sam na pregledu 11.05. i tad mi je bilo 7 tjedana trudnoće. Izgleda da je srce stalo negdje u 8. tjednu.

baš mi je žao 😔 nisam shvatila imala si neko krvarenje prije pregleda?

Da, jutros sam kratko imala krvarenje, ali na pregledu je ustanovljeno da je već prije toga srce stalo kucati tako da je moglo biti i prije tjedan dana.

• Maraska
    30. Svibanj 2018. 19:37

Maggie, pitala sam može li tijelo samo izbaciti plod pa mi je dr rekla da neće ići. 
    Svakako ću poslušati vaše savjete za pretrage. Pitat ću dr može li poslati plod na analizu. Dobro što ste mi to spomenule ☺ Hvala 😚

TPol
    30. Svibanj 2018. 19:42

Bulbi91

TPol

Pozdrav svima, procitala sam zaostatke ali bas da sam zapamtila nisam.
    Super za preglede,
    Bulp super da je sve dobro s bebicom , a guk si bas radila? Meni je nataste 6 a posle 1 h 11,5 a nakon 2h -10 … Bit cu samo na dijeti., ali to gvoje mi se cini dosta nisko, oces ponavljat test?
    Ja vise bi nemam simptoma bas se dobro osjecam al mi je cudno jer u prvoj trudnoci su mi simptomi kasnije krenuli a sad odma rano.
    Pisale ste nesto za dojenje i bolne bradavice, da na pocetku boli bome i kuoite odmah mast za bradavice tako da prije podoja namazete ih inace ce bit rana i svega …. Kod mene je bas bilo problematicno dojenje te upale cvorovi, curenje mlijeka al sve se da rjesit tako ako stvarno zelite dobro se i informirajte i zovite savjetnicd kad krenete lose …

🤗🤗
    Da,bas guk nataste i 2h nakon jela…i gin kom da guk nije dobar….ionako moram kod endo pa cu vidjet..da tvoje vrijednosti su vise def….al ovo je moj secer pod terapijom,al dobro na dijeti sam koliko mogu ….ja moram ponavljat to svakih 6-8tj radi inzulinske rezistencije koju imam…

Ma da tebi zbog drugih stvari jos strozi, ja moram na dijetu al mislim da ce moc bez inzulina .... 

Pticaselicazgst

Maraska zao mi je jako 😢😢 drago mi je da si pozitivna i takav ce stav bitno utjecati na sve daljnje korake. 😊 
    Drzi nam se i javi kad ugledas plusic i zelim ti svu srecu dalje. 🤗🤗

TPol

Maraska bas mi je zao 😥😥😥😥😥 saljem hug 

30. Svibanj 2018. 19:45

Maraska, zelim ti zaista brz oporavak i da sve prode ok i ubrzo opet sve bude dobro i pozitivno. Nazalost veliki broj zena prolazi kroz to, al isto tako veliki broj nakon kratkog vremena ima urednu i uspjesnu trudnocu (izguglala sam sve sto se dalo s obzirom da nisam sigurna sto ce reci u petak)..bitno je sada psihicki se ohrabriti i u nove "pobjede" 

Ana89
    30. Svibanj 2018. 19:50

Maraska! Žao mi je zbog novosti 😣 Želim brzo oporavak od ovih šokova i  novu trudnoću!
    Neka dušica gore čeka samo na tebe da ju doneseš na svijet 😍😘

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bulbi91
    30. Svibanj 2018. 20:00

TPol

Bulbi91

TPol

Pozdrav svima, procitala sam zaostatke ali bas da sam zapamtila nisam.
    Super za preglede,
    Bulp super da je sve dobro s bebicom , a guk si bas radila? Meni je nataste 6 a posle 1 h 11,5 a nakon 2h -10 … Bit cu samo na dijeti., ali to gvoje mi se cini dosta nisko, oces ponavljat test?
    Ja vise bi nemam simptoma bas se dobro osjecam al mi je cudno jer u prvoj trudnoci su mi simptomi kasnije krenuli a sad odma rano.
    Pisale ste nesto za dojenje i bolne bradavice, da na pocetku boli bome i kuoite odmah mast za bradavice tako da prije podoja namazete ih inace ce bit rana i svega …. Kod mene je bas bilo problematicno dojenje te upale cvorovi, curenje mlijeka al sve se da rjesit tako ako stvarno zelite dobro se i informirajte i zovite savjetnicd kad krenete lose …

🤗🤗
    Da,bas guk nataste i 2h nakon jela…i gin kom da guk nije dobar….ionako moram kod endo pa cu vidjet..da tvoje vrijednosti su vise def….al ovo je moj secer pod terapijom,al dobro na dijeti sam koliko mogu ….ja moram ponavljat to svakih 6-8tj radi inzulinske rezistencije koju imam…

Ma da tebi zbog drugih stvari jos strozi, ja moram na dijetu al mislim da ce moc bez inzulina ….

Da,zbog mojih dijagnoza...al neka ako nista drugo tjesim se da cu bar biti fit trudnica😆...
    Ma i moja endo.mi je u startu rekla da ona mene ne bi na inzulin,ali i ako cu morati izdrzat cu sve za malo cudo🙏❤

Bulbi91
    30. Svibanj 2018. 20:02

Maraska Svakako si obavi pretrage trombofilije i ja bi preporucila ako nikako nisi radila da napravis i ogtt sa inzulinom,i hormone stitne....Sretno! I da sto prije dođe sve na svoje❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.