Maraska zao mi je...stvarno mi je zao. razgovarala sam s doktoricom u bolnici koja je rekla da moze da bi zabranila mjerenja i srcane akcije i sve do 12tj jer da tokom tog perioda budu ucestale situacije kad dode do spontanog gdje nitko nije kriv, jednostavno ne krene "dobro" a zene vec tada budu pune informacija i samo pod stresom. Maraska zao mi je, samo se nadam da ce oporavak bit brz i da ces uskoro opet imati lijepe vijesti
Maraska užasno mi je žao, znam da trenutno nema riječi koje bi te utješile. Sad imaš svog malog anđela na nebu, a ne sumnjam da će brzo biti jedan i kraj tebe. Drži se 😇
url=https://lilypie.com]
Maraska Bas mi je zao 😔,na zalost i sama sam bila prošla kroz to prosle god...Drzi se i nemoj ni slucajno odustati od bebe❤....pusti sama sebe da se oporavis i fizicki i psihicki i onda u nove pobjede💪💪....
Maraska iskreno mi je zao, i sama sam prosla kroz to prije 6 mjeseci ne daj se, uzmi si vremena koliko ti treba i budi jaka, zivot nije ravna linija sve su to iskusenja koja moramo proci.
Izvini sto pitam, jesi se ikada testirala na trombofiliju?
Hvala vam cure 😊 Rekla mi je dr da mogu odmah na kiretazu ili sutra, pa sam odlučila ići sutra ujutro.
Kaže da dodjem na pregled za 2 tjedna da vidimo kako ide oporavak. Kroz mjesec dana od zahvata trebala bi mi se vratiti menst., a nakon 3 mj. bih opet mogla zatrudniti.
Ja sam sebi u glavu stavila "ovaj put s razlogom nije bilo suđeno i to je sve zbog nekog većeg dobra".
Iskusila sam taj osjećaj trudnoće i na tome sam zahvalna jer mnoge žene ni to ne uspiju ostvariti.
Ovo se dogodilo sa željom, ali ne mogu reći da smo "radili na tome" tako da je velika stvar što sam tako brzo zatrudnila.
Kad prođe ovaj period, nadam se da će opet biti tako lako 😊 i da ću održati trudnoću do kraja.
Ni slučajno se nemojte bedirati. Samo hrabro koračajte i donesite na svijet svoju dječicu, neka ga uljepšaju 😀
Svjesna, nisam se nikad testirala na trombofiliju. Prema nalazima, krv mi nikad nije bila bolja. Stvarno mi je sve bilo odlično.
AllieH, ne smaras me uopće 😉 Bila sam na pregledu 11.05. i tad mi je bilo 7 tjedana trudnoće. Izgleda da je srce stalo negdje u 8. tjednu.
baš mi je žao 😔 nisam shvatila imala si neko krvarenje prije pregleda?
Maraska divim ti se na pozitivi i samo tako nastavi. I ja vjerujem da je sve zbog veceg dobra, ja o svom spontanom razmisljam kao o nagradi od Boga, jer mozda, da se nije desio u tako ranoj trudnoci ne bih otkrila da imam trombofiliju i mogla sam u kasnijoj trudnoci imati vecih problema nego sto je bio rani spontani, time se tjesim i to me umiruje.
Kad se oporavis svakak ti savjetujem da napraviš tu pretragu i ako mognes zahtijevaj da plod sa kiretaze salju na phd analizi da se utvrdi sta je.
Maraska, tako sam si i ja sve bila poslozila kad mi se dogodilo i zaista sam se i psihicki i fizicki jako brzo oporavila. Sad se samo mozemo nadati da nam se nece ponoviti!
Glavu gore, bravo na pozitivnom stavu! Bit ce to sve dobro 😘
Luka ❤
Draga Maraska, jako mi je žao što moraš proći kroz to iskustvo, ali vidim da si pozitivna i to je jako velika stvar. S takvim stavom brzo ćete ugledati novi plusić. Oprosti što se petljam, ali zašto moraš na kiretažu? Jesi li pitala možeš li tijelu dati šansu da se samo očisti i oporavi? Meni je tako prošle godine savjetovao liječnik, kad sam i sama imala spontani u 10. tjednu i bila sam mu zahvalna na tom savjetu. Nisam morala proći kiretažu, a i mogli smo pokušati već od idućeg ciklusa.
Također ti savjetujem da te dr. pošalje vaditi krv na testove trombofilije. Zapravo inzistiraj na tome jer praksa je u Hrv. da se to šalje žene tek nakon 2, 3 ili više spontanih. Ako treba, lazi, reci da ti to ima netko u obitelji.
Držim fige da se u svakom slučaju brzo oporaviš.
Sortiraj odgovore
Najstariji