Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    25. Rujan 2018. 07:01

mene leđa jutros bole i išla sam 5 puta valjda piškiti po noći. iskreno, već sam u fazi da jedva čekam da izađe. a još je dug put 😂 drugo tromjesečje mi je bilo sasvim ok, ali ovo treće mi je koma. i muči me žgaravica skoro svaki dan, zadišem se brže i umorim, odjednom me nešto krene stezat. evo, osjećam se pomalo kao invalid. 

barbiemama
    25. Rujan 2018. 07:07

naručila sam sa ićimići ovu kombu. znači, takva zvjezdica jastučić, ime Neo (sa zvjezdicama pored imena, sa svake strane). rekla je da će dostaviti u tjednu između 7.10. i 14.10. a cijena, sa dostavom, je 225 kn. znači, zvjezdica 100 kn, slovo svako 20 kn, svaka zvjezdica pored imena 30 kn i gls dostava 35 kn. eto da znate ako netko bude naručivao. medvjedića na kraju ipak nisam jer imamo ovcu Ewan. ne bih htjela odmah zatrpati kolijevku s 50 stvari 😂

Salatica9192
    25. Rujan 2018. 07:08

barbiemama

mene leđa jutros bole i išla sam 5 puta valjda piškiti po noći. iskreno, već sam u fazi da jedva čekam da izađe. a još je dug put 😂 drugo tromjesečje mi je bilo sasvim ok, ali ovo treće mi je koma. i muči me žgaravica skoro svaki dan, zadišem se brže i umorim, odjednom me nešto krene stezat. evo, osjećam se pomalo kao invalid.

Sve potpisujem hahaha 🤣 I fizicka i psihicka rastrojenost haha. Prvo fizicka, pa psihicka zbog fizicke (uvijek isto pitanje, da li ce naskoditi bebi to nesto, joj sta krenem se sad poradjati, a sto se smirila)... A ne smijem zakukati svojima, oko mene se svi "sjate", ispituju, mama pogotovo, i onda jos veca nervoza. Jos kako kazu, da uspori vrijeme u 3 tromjesecju .. ne, ne, nee hahaha 🤣

barbiemama
    25. Rujan 2018. 07:17

ma mene čak ne puca taj neki strah za bebana. u smislu da ću se prijevremeno poroditi ili da nešto nije ok s njim. nekako sam tu mirna. nego jednostavno mi svaki dan sve teže što ne mogu obavljati stvari normalno, što mi se pojave tegobe iznenada, moja nepokretnost, činjenica što mi se sve teže obuć za posao (jer ne mogu na posao samo u tajicama i majicama). pa spavanje. ne znam kad sam zadnji put spavala u komadu i na trbuhu. hrana koja mi loše sjeda pa se osjećam teškom. ono, tisuću sitnica koje mi idu na živce. i jedan dan mi manje idu na živce i bolje se s tim nosim. a onda me drugi dan ulovi neka nervoza jer shvaćam da imam još više od 2 mj takvog stanja, a može bit još samo gore 😂

• Kani07
    25. Rujan 2018. 07:21

Jutro cure.
    Salatice i Barbie potpisujem i pridruzujem se kukanju😖,nespavanje me ubija svi oko mene hodaju na prstima bas sam nikakva ,bebica je bas aktivna valjda osjeti moju neurozu.

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    25. Rujan 2018. 07:25

barbiemama

ma mene čak ne puca taj neki strah za bebana. u smislu da ću se prijevremeno poroditi ili da nešto nije ok s njim. nekako sam tu mirna. nego jednostavno mi svaki dan sve teže što ne mogu obavljati stvari normalno, što mi se pojave tegobe iznenada, moja nepokretnost, činjenica što mi se sve teže obuć za posao (jer ne mogu na posao samo u tajicama i majicama). pa spavanje. ne znam kad sam zadnji put spavala u komadu i na trbuhu. hrana koja mi loše sjeda pa se osjećam teškom. ono, tisuću sitnica koje mi idu na živce. i jedan dan mi manje idu na živce i bolje se s tim nosim. a onda me drugi dan ulovi neka nervoza jer shvaćam da imam još više od 2 mj takvog stanja, a može bit još samo gore 😂

Barbie sve potpisujem..tocno tako isto zapravo se i ja osjecam...je da san koji tj.manje trudna od tebe al kod mene je tocno ta situacija tvoja od rijeci do rijeci..😣😣😣😣🙄🙄🙄🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    25. Rujan 2018. 07:38

Jutro 😀

Sretno na pregledima danas.

Ja budna od pola 5, užas, ustajala 3 puta na wc i poludila.
    Barbie divno će biti kad stigne od Ići Mići. Zakeljit ću sliku lutkice čim mi pošalje 😀

Nisam baš sigurna, ali mislim da sam jučer osjetila BH kontrakciju. Možda i nisam, ne znam, čini mi se.

Zaboravila sam vam reći da me kod doktora jedna žena jučer dirala po trbuhu u čekaonici, a nisam se ni snašla. Ostala sam paf i zbunjena, a ne volim kad mi nepoznati ljudi to rade. 

_svjesna
    25. Rujan 2018. 07:45

Znaci Salatice kasapis se 😂😂
    Ne znam zasto moras ubosti vise puta, mene nekad uzasno zaboli ali nastavim ubacivati iglu lagano i nista se ne desi. Probaj da ne vadis instinktivno injekciju kad pocne boljeti nego nastavi, bol brzo prodje. Ako nisi sigurna jesi li dobro ubola ili jesi li u krvnom sudu uvuci malo sadrzaja u injekciju ako nema krvi sve je ok. Ispricavam se curama na opisu ☺️

Ana89
    25. Rujan 2018. 07:56

Ja se unatoč trećem tromjesečju i mirovanju (koje me zna izluđivati) osjećam dobro.  Unatoč tim povremenim bolima, tromosti, žgaravici. Ja jedva čekam tih 10 tjedana da prođe i da rodim ovo malo čudo. U mirovanju će sporije proći, ali znam da će sve biti ok.
    Ali, prihvatila sam simptome kao dio trudnoće i porođaja dmah je lakše. I zahvalna sam na svakom danu ☺️.

url=https://daisypath.com]

• Sandrica30
    25. Rujan 2018. 08:01

zvrkica

Jutro 😀

Sretno na pregledima danas.

Ja budna od pola 5, užas, ustajala 3 puta na wc i poludila.
    Barbie divno će biti kad stigne od Ići Mići. Zakeljit ću sliku lutkice čim mi pošalje 😀

Nisam baš sigurna, ali mislim da sam jučer osjetila BH kontrakciju. Možda i nisam, ne znam, čini mi se.

Zaboravila sam vam reći da me kod doktora jedna žena jučer dirala po trbuhu u čekaonici, a nisam se ni snašla. Ostala sam paf i zbunjena, a ne volim kad mi nepoznati ljudi to rade.

Juto svima.. ja sam tek ima dva dana skužila da to nešto čudno šta osjećam su BH kontrakcije. Dosta je intezivno, stomak se užasno zategne i podigne, doslovno mogu osjetit glavicu..traje minut,dva i nakon toga se opusti sve.. dosta nelagodno ali ne boli..prefora osjećaj  i bar jednom dnevno mi se dogodi, u većini slučajeva navečer kad nakon cilog dana legnem na kauč i umirim se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.