TPol je li doktor rekao da ti je dobar taj nalaz secera? Odakle tolika vrijednost nakon 2h, da li inzulin radi svoju funkciju kada je secer toliki?
Bulbi nije mi jasno zasto je rekla da tvoj nalaz nije dobar, ok secer jeste malkice povisen ali mislim da se fino vratio nakon 2 sata.
I meni je vrijeme da ponavljam ogtt. :(
TPol je li doktor rekao da ti je dobar taj nalaz secera? Odakle tolika vrijednost nakon 2h, da li inzulin radi svoju funkciju kada je secer toliki?
Bulbi nije mi jasno zasto je rekla da tvoj nalaz nije dobar, ok secer jeste malkice povisen ali mislim da se fino vratio nakon 2 sata.
I meni je vrijeme da ponavljam ogtt. :(
Zato sto tu kod nas toleriraju secer kod trudnica max do 5...i na ref.vrijednostima pise kod trudnica max 5 na taste....sve ostalo je njima automatski gestacijski dijabetes....
Citam to o seceru koju borbu vodite svaka vam cast,U prvoj trudnoci su mislili da imam gestacijski dijabetis jer sam dobivala previse na kilazi a cesto me je hvatala ta treskavica jednostavno mi lose bude i nesvjestica me hvatala,i to su mi kontrolirali jednom mjesecno ,nataste je bio 2,5 a 2 sata poslije 3,5 i sad opet imam te slabosti a za mjesec sam dobila 200 gr ,nadam se da opet tu torturu necu morat prolazit ,koliko vidim vi gubite na kilazi a ja sam previse dobivala pa su me zato pratili.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Aaaa jasno mi je. Kod mene je 4.5 na taste pod terapijom. Naredne sedmice opet vadim sve nalaze, rekla mi je svakog mjeseca cemo radit krvnu sliku i sve sto inace trudnice rade.
Medjutim Ogtt mi je endo spominjao tek u 24 tjednu pa to jos provjerim.
S obzirom da je sve rano nista od tih nalaza nisam radila, i koliko god to bilo uff veselim se da cu to raditi, bar se nadam da hocu kad mi u petak kaze da je sve OK! I tako, upravo sam se pocastila poli salamom, znam da je to sve zlo svijeta i inace, al nisam mogla odoliti u trgovini kad ju je tete prodavacica narezala i zamirisala mi tako mljac...uzas
Cherry nek si se ti pocastila😂👍,ja vjerujem da ce to u petak sve bit ok a ovo drugo su slatke muke.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Evo da vam javim vijesti s pregleda... Nažalost, došlo je do spontanog 😓 Izgleda da je srce prestalo kucati prije, pa je u svemu tome dobro što je došlo do krvarenja zbog kojeg sam otišla na pregled jer bi se ovih dana opet pojavila.
Sutra ujutro ću na zahvat u bolnicu. Dr kaže da ne može reći koji je uzrok tome. Jednostavno, događa se. Ne vidi nikakav problem kod mene.
Eto... Puno vam hvala na savjetima. Želim vam da vas ovo moje ne pokoleba, da budete pozitivne i da se veselite svojim bebama 😚
Maraska, zao mi je uzasno. 🙁 Kad si zadnji put bila na pregledu prije ovoga?
Nevjerojatno, ne razumijem zasto se to toliko cesto dogadja. Moras li na kiretazu?
Oprosti ako te smaram pitanjima, i sama sam to prosla, zaista suosjecam.
Luka ❤
AllieH, ne smaras me uopće 😉 Bila sam na pregledu 11.05. i tad mi je bilo 7 tjedana trudnoće. Izgleda da je srce stalo negdje u 8. tjednu.
Sortiraj odgovore
Najstariji