Maraska ako i dalje ima krvi odi na hitnu. Ako je smede popij ta 4 i vidi hoce li se jos pojavljivati.
Grozno koliko nas ima problema s necim.
mmama 😂 Bit ce zakon kad udemo u sigurne tjedne, sad me vise strah jer su blizanci.
Nove dobrodosle!
Maggie i ako jos netko ima, sretno na pregedu 😊
Caoo,jutros mi se pojavio smedi iscjedak kad sam imala veliku nuzdu. Sada nema nista,sinoc sam bila kod gin.sve je u redu, trenutno smo 6+5, vec kuca srceko,sad me zanima imam li razloga za zabrinutost?
Bulbi, imam hematom koji je okarakteriziran kao manji. Palo mi je na pamet da se rasprsnuo pa otud krvarenje.
Nadam se da je "samo" to u pitanju ☺
Maraska pravac dr.il na hitnu vjerojatno trebas jacu terapiju…ja sam na duphastonima 3x1 krvarila…onda mi je dr.promijenio terapiju na utrogestan vaginalno 4×2…kazu da lokalno puno bolje djeluje kad se stavlja tako vaginalno…i utrogestan je ipak nesto jaci od duphastona…nezz imas li kakav hematom pa da nije od njega?
Svjesna ja sam ti na sioforu vec skoro trecu godinu …gađenja su bila prvih par mj dok se organizam nije privikao…mozda je stvarno i do trudnoce…
Mislim da ti ne mozes trazit da se smanji doza, to iskljucivo o tvojim nalazima ovisi…zato mi je bilo jako neobicno kad si bila napisala da su ti rekli da ne trebas cesto na kontrole….kod nas je to sa secerom sve strogo…u neku ruku mi je i drago ….
Ako se ne osjecas dobro moja preporuka je da kontaktiras dijabeteloga…ja sam ti inace trenutno na 250 uj,i 500 navecer…
Najgore od svega je sto je kod mene nalaz super, tu mi je terapiju dao da mi ovulacija bude uspjesnija jer sam bila na stimulaciji i tako je i ostalo jer kaze da te tablete samo cuvaju trudnocu.
Definitivno cu malo vise paznje tome posvetiti i traziti da mi se ovo korigira jer pijem prejaku dozu definitivno inzulin mi je nakon 2 sata bio samo malo povisen.
Molim Vas za jedan savjet....
Cesto imam neka probadanja u trbuhu nisko dolje...pitala sam ginekologa i rekao je da je normalno...al mene nekad bas zna zaboljeti i to jako...legnem si i odmorim se i kasnije mi bude ok...dali je vama tako bilo?
Molim Vas za jedan savjet….
Cesto imam neka probadanja u trbuhu nisko dolje…pitala sam ginekologa i rekao je da je normalno…al mene nekad bas zna zaboljeti i to jako…legnem si i odmorim se i kasnije mi bude ok…dali je vama tako bilo?
Ja sam imala,ponekad me malo jace uhvatilo. Raste sve,to je jedini razlog koji su mi rekli.
Jucer sam prvi puta osjetila nesto cudno. Oko jajnika malo vise ko da me nes skaklja . Na par sec i to je to 😯
Maggie Sretno na pregledu😊...i svakako spomeni onaj pad secera😁...
Maraska Samo ti odu dr.biti ces mirnija i miruj svskako.Pusti sad kucanske poslove dok je takvo stanje....
Svjesna Znaci ti uopce odkad si saznala za trudnocu nisi radila nalaze i bila na kontroli?Bas neobicno...
Ja se morala odmah nakon pozitivne bete javit endo i odma je korigirala terapiju siofora i euthyroxa...
Svakako si kontroliraj to redovito...mene cak i ginic svako malo podsjeti kad dođe vrijeme da idem kod endo ....da dosta ti je velika terapija ja moram priznat nikad nisam bila na vecoj od 500x2 i na njoj mi je pak jako padao secer pa je endo bila smanjila 2 puta po pola tablete i sad u trudnoci uj pola,navecer cijela...
Paula Na pocetku su normalna ta probadanja...mene je znalo i nesto ko u jajnicima probosti...
Ako su bas jaki bolovi,onda bolje otic dr..
Nezz pijes li kakvu terapiju za cuvanje trudnoce?
Caoo,jutros mi se pojavio smedi iscjedak kad sam imala veliku nuzdu. Sada nema nista,sinoc sam bila kod gin.sve je u redu, trenutno smo 6+5, vec kuca srceko,sad me zanima imam li razloga za zabrinutost?
Molim za savjet 💖
Molim za savjet 💖
Nista strasno, mozda ti je neka kapilara pukla od naprezanja ili je pri pregledu ostecena sluznica pa izlazi malo stare krvi.
Molim za savjet 💖
Nista strasno, mozda ti je neka kapilara pukla od naprezanja ili je pri pregledu ostecena sluznica pa izlazi malo stare krvi.
Blaža -Svejedno prati to. Ako ti se nastavi ili pogorša pitaj ginekologa za savjet. Ja sam npr. za to dobila Duphastone, odmah je prestalo. Evo sad sam već mjesecima dana na min. dozi.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji