Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    22. Rujan 2018. 10:25

Ma da, to je i moja rekla, na googleu su vjecito losa iskustva, jer kome god je dobro, nema potrebe nista traziti, citati, tipkati 😊

Luka ❤

Mina93
    22. Rujan 2018. 10:28

Ja nikad nisam sigurna kad imam malu kvrgu na trbuhu jel to guza ili glava 🤣

Ajme ana dobro si me sitila, moram ja do faksa, al mislim da su upisi sigurno jos par tjedana pa cu to rijesit u medjuvremenu.. 

Arsancres
    22. Rujan 2018. 10:30

Ali kad realno i stvarno je tako.. Jako je rijetko da netko napiše neko dobro iskustvo već stvarno uvijek nešto loše... A mi uvijek paničarke i ako ne nađemo odmah neko objašnjenje ćemo kopat i na koncu naravno moraš naletit na nešto loše🙂 skuhala sam si čaj i digla noge malo pa ćemo vidjeti kako će biti..🙂

zadranka86
    22. Rujan 2018. 10:40

bambusovlist

Hvala svima na dobrodošlici i lijepim željama!
    I nama je sunčano i čini se da nema ništa od zahlađenja koje iščekujem.
    Mislim da neću imati prilike odjenuti svoje prve i jedine trudničke hlače. Za sada je vruće, a kad bude hladno, bit će mi nedostižne.
    Koji problemi! 🤦🏼‍♀️
    Ima li tko od vas problema s posteljicom?
    Moja je 1 cm od ušća i zapravo je to najveća briga koju imam. Osim hlača! 😬

Ja..mojs je nisko iznad usca..toliko znam..pratim od 20tj.malo mrvu se odmakla u mjesec dana ..ali kaze doki jos nekih 2cm bi se trebala podignut..sl kont.u 27tj..

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    22. Rujan 2018. 10:41

Cure manite se gogla ,jedno je teorija drugo praksa samo stres sebi stvarate,mislim dobar je on za pronac neke informacije ali za lijecnicke dijagnoze bolje ne 😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    22. Rujan 2018. 10:43

Sta kuhate danas😁,Salatica me jucer namamila s onom krempitom i ne izlazi mi iz glave.
    Kod nas bosanski lonac danas i domaci kruh .

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Marti8
    22. Rujan 2018. 10:50

Mina93

Ja nikad nisam sigurna kad imam malu kvrgu na trbuhu jel to guza ili glava 🤣

Ajme ana dobro si me sitila, moram ja do faksa, al mislim da su upisi sigurno jos par tjedana pa cu to rijesit u medjuvremenu..

Haha,ni ja..ali si mislim valjda gura sa guzom a ne glavicom🤣🤣

Miranda
    22. Rujan 2018. 10:51

Arsancres odmaraj danas a ako se nastavi jednakim intenzitetom uvijek imas opciju otici na hitnu da te pregledaju. Potpisujem za google, koristan je koliko i stetan 😬
    Allie i mi smo iduci vikend na svadbi, djevojacka je danas. 
    Malo me crijeva i glava muce od jutros, nadam se da nisam neku virozu pokupila. 

du1988
    22. Rujan 2018. 10:54

Jutro cure, u Zadru oblacno i nadam se kisi! 🤞 bambusovlist, dobro nam dosla! 🤗🤗 uzivajte sve u vikendu i nek vam prodje bez bolova i tegoba! Moj plan danas-kavica, rucak, knjiga i odmaranje. Na meniju rizoto s porilukom, piletinom i tikvicama! 😘

Ana89
    22. Rujan 2018. 11:00

Ono, guglaš mučnina u trećem tromjesečju: jedan link da da su to trudovi 😫, drugi od pritiska na želudac i dizanja kiseline, treći nešto treće. Onda ga izgasiš, ako si kao ja 😆 i zaključiš da će proći.  Dr Google nikad ništa donio dobra nije za živce ljudi. Pogotovo trudnica 😆

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.