Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    29. Svibanj 2018. 17:11

MyMiracle

CherryDu

Rekao je doktor da se ne cuju otkucaji, a da su titraji slabi..poslao me u bolnicu ali rekli su da dodem u petak jer da prije nema smisla, ako me gleda sada da ce mi samo rec istu stvar…sad do petka igra zivaca

Drzim fige da sve bude u redu. U kojem si tjednu? Koja je velicina embrija?

Cherry Du, navijamo za bebu i tebe. Znam da ti je teško, imaš ove sve curke uz sebe 😍. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

29. Svibanj 2018. 17:15

U petak sam bila privatno kod doktora i on je rekao 4.6mm i da vidi te titraje i da se vidimo za mjesec dana...danas mi je bio pregled kod soc i on je rekao da su titraji jako slabi. Po racunanju trebala bi biti 8tjedan sutra, prvi dan zadnje men bio 30.3 ali ja tocno znam kad sam imala odnos i da sam mogla zaceti od 15.4 do 20.4. Ciklusi nikakvi, ni blizu redovitih, a do 12.mjeseca sam pila tablete i prestala, cekala onda dva tri ciklusa da produ i iz prve zanijela. Tako da znam da nije 8tjedana sigurno.

Pticaselicazgst
    29. Svibanj 2018. 17:23

Cherrydu drzim fige da sve bude u redu. 🙏 mozda je doktorica krivo cula tj vidjela, probaj ostat mirna do petka i bit ce sve u redu. 😊
    Tu smo za tebe sta god da ti treba 🤗 
    Kako se ti osjecas? Jesi primjetila kakve promjene?

29. Svibanj 2018. 17:27

Ne, ja da mi doktor nije potvrdio trudnocu nebi ni znala da sam trudna...mucnine nista,grudi blago bolne bile prva dva tri dana samo kad sam trebala dobit menstruaciju i osjetim probadanje kad kihnem...sve u svemu nista zaista. I prvo me ob isprepadao na prvom pregledu, pa sad ovo. Jedino je ovaj privatni u petak to sve rekao da nije 8tjedana i da pijem neke prenatal tablete i da se vidimo za mjesec dana 

Ana89
    29. Svibanj 2018. 17:37

CherryDu

Ne, ja da mi doktor nije potvrdio trudnocu nebi ni znala da sam trudna…mucnine nista,grudi blago bolne bile prva dva tri dana samo kad sam trebala dobit menstruaciju i osjetim probadanje kad kihnem…sve u svemu nista zaista. I prvo me ob isprepadao na prvom pregledu, pa sad ovo. Jedino je ovaj privatni u petak to sve rekao da nije 8tjedana i da pijem neke prenatal tablete i da se vidimo za mjesec dana

Svaka trudnoća je različita Cherry. Ako je rana trudnoća možda se još niti ne vide otkucaji kako treba, niti ima simptoma.  Pozitivaa! Bit će sve ok.  Bit ćemo mi pozitivne za tebe 😎

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

29. Svibanj 2018. 17:53

Ja nekako mislim da ce bit ok, on mi je u petak rekao sve ok,on danas da vidi titraje al da su slabi i da mu je to cudno. Nekako mislim da to u mene sve kasni...bit cu u petak pametnija valjda. Hvala Vam

Eni.6
    29. Svibanj 2018. 18:11

Vrlo je moguce da je jos rana trudnoca i da nisi 8 tjedan i da ce se vec za nedelju dana jako cuti srce. Ja do 8.tjedna nisam imala nikakve posebno izrazene simptome i onda su se preko noci svi pojavili. Probaj se umiriti i nadaj se najboljem ❤

To get the code: Tap and

_svjesna
    29. Svibanj 2018. 18:20

Cherry kolika je danas velicina ploda? 
    Je li neko palio color dopler da vide protoke krvi do ploda? 

Bulbi91
    29. Svibanj 2018. 18:24

CherryDu  Socijalni gin.znaju imat puno losije uzv-e nego privatnici mozda zato on to slabije vidi....
    Ako je O bila kasnije vjerojatno je manja trudnoca...
    Drzim fige da sve bude ok❤

Cure,ja sam tako ljuta...nalazi od guka mi stigli ...ali nalazi hormona stitne nisu,izgleda da su ih zagubili...poludjet cu ako cu ih ponovo morat vadit...sad ne mogu kod endo,niti ista😑

29. Svibanj 2018. 18:35

_svjesna nije mi rekao..a ja nisam ni pitala jer sam se uspanicila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.