Pozdrav cure,
Pticaselica cestitam na curici i na dobrim nalazima,
Nove cure dobro nam dosle,
Cherry ako su ti takvi ciklusi vjerujem da ce to sve bit ok🙏 Drzim fige!
Meni su se mucnine bile smanjile i taman se pohvalim kad jucer i mucnina i glavobolja doslovno me ukomiralo cijeli dan uzasno da me je muz vec mislio furat na hitnu.
Jutros bolje molim Boga da ostane tako.
Cure koje imate pregled sretno danas.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Paula dobrodosla!🤗
Maggie Da zeznuto je kad imas problema sa secerom u trudnoci...meni su sad kontrole guka i hormona stitne svakih 6-8tj...cim mi stigne ostatak nalaza picim kod endo....
Ja jutros obavila briseve,dr.je odma uzv-om pregledao bebicu i sve je ok hvala Bogu🙏❤....za secer je rekao da pricekamo sta ce endo reci i da samo nek budem na dijeti...a moje kg sam odlaze,iako ja to ne vidim po sebi,nego samo na vagi...sad nemam ni 50kg,a po trbuscicu bi rekla da sam cak dobila nesto kg 🙈
Prije sat - dva osjetila sam laganu bol u donjem dijelu trbuha. Odem na wc i vidim par kapi smeđeg iscjetka. Uzimam Duphaston mjesec dana. Imala sam smeđi iscjedak i skroz je nestao prije 2 tjedna.
Malo kasnije odem opet na wc i vidim krv na wc papiru. Ne par kapi nego više. Gledala sam jos par puta i sad je samo vodnjikavo rozasto. Dr mi radi popodne pa ću odmah otići.
Nego, razmišljam nešto... Budući da uzimam Duphaston za kojeg mi je rečeno da ako dođe do krvarenja uzmem 4 tablete odjednom, da odmah popijem 4 tablete ili da pričekam dok odem kod dr pa vidim što mi ona kaže.
Što vi mislite?
Bulbi imas li od metformina muke na hranu?
Meni su dali 3x500 da pijen sve mi se zivo gadi a znam da moram fino da jedem ali ne ide pa ne ide. Jedva de natjetam sta pojesti, samo mi voce godi i tako mi je otkad sam na terapiji, ne pripisujem to trudnoci.
Da li bih smjela da trazim da mi sada malo smanji se ta doza, je li sigurno sad u trudnoci to mijenjati ili da cekam ali sam zabrinuta jer nista ne mogu da jedem ogromno gadjenje imam... :(
Maraska jesi se sta naprezala, nervirala?
Ja cim izadjem iz kuce doslovno pocem smedjariti. Dok lezim nema nista, pijem 3 duphastona dnevno i plus injekcije svaki peti dan. Nemoj jos nista na svoju ruku sacekaj da ideš doktoru ako ces odmah danas, mozda se odluče da ti daju injekciju brza je apsorpcija.
Svjesna, ovo sad nije bilo smeđe nego baš crvena krv.😕
Danas nisam ništa posebno radila. Jučer sam nosila neke deke na pranje u praonicu. One najveće. To je jedino teško što sam podizala.
Dosta sam smirena osoba i ne pridajem previše važnosti svemu oko sebe. To dođe s godinama 😉 Zato mislim da se nisam nervirala oko nečega.
Baš se nadam da će me danas primiti jer trenutno jesam malo uznemirena 😟
Maraska pravac dr.il na hitnu vjerojatno trebas jacu terapiju...ja sam na duphastonima 3x1 krvarila...onda mi je dr.promijenio terapiju na utrogestan vaginalno 4×2...kazu da lokalno puno bolje djeluje kad se stavlja tako vaginalno...i utrogestan je ipak nesto jaci od duphastona...nezz imas li kakav hematom pa da nije od njega?
Svjesna ja sam ti na sioforu vec skoro trecu godinu ...gađenja su bila prvih par mj dok se organizam nije privikao...mozda je stvarno i do trudnoce...
Mislim da ti ne mozes trazit da se smanji doza, to iskljucivo o tvojim nalazima ovisi...zato mi je bilo jako neobicno kad si bila napisala da su ti rekli da ne trebas cesto na kontrole....kod nas je to sa secerom sve strogo...u neku ruku mi je i drago ....
Ako se ne osjecas dobro moja preporuka je da kontaktiras dijabeteloga...ja sam ti inace trenutno na 250 uj,i 500 navecer...
Maraska Meni je dr.rekao dok god ide smeđe ili krv strogo mirovati...i nista tesko ne nositi...ja niti ves ne stavljam susit ...bolje se ne igrati....malo upregnut decke/muzeve....i murovati i bit ce sve ok....
I samoj mi nekad bude zao muz radi po 12h dnevno ,a ja njega cekam da usisa,stavi ves i sl....al takva je sad situacija...sve za dobrobit bebe 🙏❤
mmama2, obzirom da ti je 3. dijete, mislim da nije neobično da ti se vidi buša, a tko zna, možda i ti kao 4Mommy i Miranda imaš blizance
Ja imam pregled danas u 14h, sva sam na iglama!!
Sortiraj odgovore
Najstariji