CherryDu, nadamo se svi da će biti sve u redu.
Ako ti je zadnja M bila 30.3., onda si službeno danas 8+4, jer broji se od 1. dana zadnje M, a ne od začeća. Naravno, ti si mogla ostati trudna i puno kasnije od onih famoznih idealnih 14 dana, pa tako ako ste začeli 20.4. logično je da je plod manji tjedan dana od onoga što doktori gledaju.
Meni sad drugi put nije dao nijednu uputnicu za vampire 😆 Valjda jer su svi ostali krvni nalazi bili ok.
Pitanje, cure...
Opet ja o jastuku, ali.....što mislite..u koji se isplati uložiti? Onaj veliki ili neki drugi. Ja imam veliki krevet, ali možda se nekad poželim leći da nije moj krevet, npr ako idem negdje...srednji onda, manji, jednostrani, dvostrani.... Previše je toga 😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure,jeste vadile guk ili ogtt?kakav vam.je?
Prije 6tj guk na taste mi je bio 6 i endo.nije dizala frku samo je terapiju podigla...kad mjerim doma guk na taste mi se krece oko 4,5-5....dns vadila u lab.i guk na taste je 5,5 a 2h nakon jela 4,9...javila gin.nalaz i kaze da je to los nalaz i da to moramo sredit...bas me to uznemirilo...sutra idem na briseve pa cu vidjet sto kaze...jedva cekam otic kod endo....
Hej mamice kraljice <3
I ja cekam jednu zimsku bebicu koja stize 3.1 :)
Sad sam 8tj+6dana...
Kako ste mi?
Kako se osjecate? Imate li mucnina ? :)
Dobrodosla paula 🤗 Blizu smo sa terminom.
Moje mucnine bez povracanja su trajale desetak dana,prestale su pre par dana.
Brzo se umorim,zadisem...ali sam od pre neki dan na mirovanju pa sad nemam nikakve jace simptome.
To get the code: Tap and
Draga Bulby, ja još nisam radila ni ogtt ni guk. Moram priznati da sam tek sad usla googlati guk i vidim koliko je to komplicirano. Baš zaje... ako to moraš ponavljati svakih par tjedana. Ja danas imam pregled pa ću doktorici objasniti onu slabost koja se pojavila nakon jabuke. Sad, kad znam što je guk, iskreno se nadam da će me poslati prvo na ogtt.
Dobrodošla Paula!
Ako ti je zadnja M bila 30.3., onda si službeno danas 8+4, jer broji se od 1. dana zadnje M, a ne od začeća. Naravno, ti si mogla ostati trudna i puno kasnije od onih famoznih idealnih 14 dana, pa tako ako ste začeli 20.4. logično je da je plod manji tjedan dana od onoga što doktori gledaju.
Upravo ovo sam i ja htjela reći.
Čisto usporedbe radi... Meni je zadnja bila 04.04., ali ja imam cikluse od točno 25 dana, i znam točno da sam ostala trudna u nekom periodu od 3 dana (14.-16.04.). A budući da su Cherry neredoviti ciklusi, kasnije je vjerojatno bila i ovulacija, tako da sve to može biti u redu.
I to bi ti trebao i tvoj gin objasniti, i jedan i drugi, ne razumijem zašto su svi toliko škrti na riječima i pojašnjenjima. Moja doktorica je toliko prekrasna, sve detaljno pogleda, objasni, kaže zašto i kako, što ćemo sljedeći put itd. A nije ni privatnica. Nije mi jasno zašto je to toliko teško.
Paula, čestitam i dobrodošla!
Luka ❤
Upravo ovo sam i ja htjela reći.
Čisto usporedbe radi… Meni je zadnja bila 04.04., ali ja imam cikluse od točno 25 dana, i znam točno da sam ostala trudna u nekom periodu od 3 dana (14.-16.04.). A budući da su Cherry neredoviti ciklusi, kasnije je vjerojatno bila i ovulacija, tako da sve to može biti u redu.
I to bi ti trebao i tvoj gin objasniti, i jedan i drugi, ne razumijem zašto su svi toliko škrti na riječima i pojašnjenjima. Moja doktorica je toliko prekrasna, sve detaljno pogleda, objasni, kaže zašto i kako, što ćemo sljedeći put itd. A nije ni privatnica. Nije mi jasno zašto je to toliko teško.
Paula, čestitam i dobrodošla!
AllieH, kakav je tko doktor ne određuje je li ili nije privatnik, već kakva je osoba inače. Ja imam sreće, moji dr. u KBC Rijeka su divni. O svemu pričamo otvoreno i uvijek uzmu vremena za mene iako imaju brdo posla. Moj soc gin je isto ok, ali on sve kroz šalu i poluinformaciju.
Paula, dobrodošla i sve najbolje!! 😍😄
Cherry nadam se da si se primirila 😀 Danas je novi dan. Basic računanje im nekad šteka.
Po aplikaciji sam ja npr. 12+6, po biokemiji krvi također 12+6, po ginekologu 12+4...po mom 12+5 , a i moji ciklusi su trajali 23,25,28 dana .nikad točno.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ma znam, samo je žalosno da je kod nas većinom tako i da većina od socijalnih liječnika ne očekuju ne znam kakav tretman.
Luka ❤
Doktorica u bolnici je bila divna, stalozena i krasna zena koja mi je sve objasnila, tako da mi sad preostaje da cekam. Ja se nadam najboljem ali ako i ne bude kako treba ja tu ne mogu napraviti puno osim ostat mirne glave i napravit sve sto doktori kazu da se treba kako bi izaslo na dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji