Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • deapaula14
    30. Svibanj 2018. 09:30

Ja imam uzasne mucnine...i povracanje...ali proci ce i to  :) 
    Tako mora biti valjda.... :) 
    Hvala na dobrodoslici :) 

Bruna92
    30. Svibanj 2018. 09:31

Da, meni je jedan ginekolog rekao da mi je termin 19.12. a moja ginicka kaze da je 21.12... ma sve to tu negdje al nikad se ne zna tocno :)
    Joj danas popodne mi je kontrola, drzite palceve da je sve u redu... :)

• deapaula14
    30. Svibanj 2018. 09:35

Eni.6

Dobrodosla paula 🤗 Blizu smo sa terminom.
    Moje mucnine bez povracanja su trajale desetak dana,prestale su pre par dana.
    Brzo se umorim,zadisem…ali sam od pre neki dan na mirovanju pa sad nemam nikakve jace simptome.

Uh ja imam uzasne mucnine i povracanje...ali tako valjda mora biti :) 
    Proci ce i to :)
    Samo da sve bude ok sa mojim malim andjelom <3 
    Kad je tebi termin ? 

mmama2
    30. Svibanj 2018. 09:47

meni je da pokucam i ova trudnoća za sada školski, uspušem se za 5 sekundi, idem piškit ponoći već sada po 3x, cice me ubijaju, one su ustvari najgore za ishendlat, al nema mučnina, ni nekih drugih problema.. od jučer do jutros mi je trbuh narasao za 3 broja kaj mi je onak wtf, ako se gleda po zadnjoj mensrtruaciji 8/9 tt sam i nemoguće je da se trbuh već vidi ili? ima tu jos koja da je 2,3,4 put trudna? osjetim nekakva zatezanja i stiskanja isto kaj mi je baaaaaš, baš prerrano.. idem u pon na uzv i sve će mi imat smisla ako kaže doktor da sam više trudna.. ugl prvi put mi je treći put da sam trudna, a svaka je trudnoća drugačija tak da ustvari više ništa ne znam

url=https://lilypie.com]

• deapaula14
    30. Svibanj 2018. 09:50

mmama2

meni je da pokucam i ova trudnoća za sada školski, uspušem se za 5 sekundi, idem piškit ponoći već sada po 3x, cice me ubijaju, one su ustvari najgore za ishendlat, al nema mučnina, ni nekih drugih problema.. od jučer do jutros mi je trbuh narasao za 3 broja kaj mi je onak wtf, ako se gleda po zadnjoj mensrtruaciji 8/9 tt sam i nemoguće je da se trbuh već vidi ili? ima tu jos koja da je 2,3,4 put trudna? osjetim nekakva zatezanja i stiskanja isto kaj mi je baaaaaš, baš prerrano.. idem u pon na uzv i sve će mi imat smisla ako kaže doktor da sam više trudna.. ugl prvi put mi je treći put da sam trudna, a svaka je trudnoća drugačija tak da ustvari više ništa ne znam

Draga...
    I meni se vidi trbuh isto sam ko ti trudna... :) druga trudnoca... :) 

mmama2
    30. Svibanj 2018. 09:52

daj zamisli, tak rano 

url=https://lilypie.com]

Miranda
    30. Svibanj 2018. 09:55

Cherry drzi se, nadam se dobrim vijestima 😘😘 Vjerojatno je kasnija implantacija a i nije svaki uzv isti. 

mmama meni se vec malo vidi trbuh, tj. ja ga samo vidim, druga trudnoca. U prvoj mi do 16-17 tj nije bio ocit, sad ce sigurno ranije jer em je druga trudnoca em ih je dvoje. 

Guess what, ne boli me glava 🎉 Nadam se da necu ureci ali super je probudit se normalan. Zato zeludac i lagane mucnine nadoknaduju ali potpisujem to samo da me glava ne tlaci vise. 

• deapaula14
    30. Svibanj 2018. 09:59

mmama2

daj zamisli, tak rano

I meni je cudno..ali da...u prvoj trudnoci mi se dugo nije vidio trbuh...negdje do 17-18tj 😍

Eni.6
    30. Svibanj 2018. 10:01

Paula Jelencic

Eni.6

Brzo se umorim,zadisem…ali sam od pre neki dan na mirovanju pa sad nemam nikakve jace simptome.

Uh ja imam uzasne mucnine i povracanje…ali tako valjda mora biti :)
    Samo da sve bude ok sa mojim malim andjelom &lt;3
    Kad je tebi termin ?

Po poslednjem ultrazvuku 31.12 🎄🎅🎁

To get the code: Tap and

• deapaula14
    30. Svibanj 2018. 10:04

Eni.6

Paula Jelencic

Eni.6

Uh ja imam uzasne mucnine i povracanje…ali tako valjda mora biti :)
    Samo da sve bude ok sa mojim malim andjelom &amp;lt;3
    Kad je tebi termin ?

Po poslednjem ultrazvuku 31.12 🎄🎅🎁

Blizu smo blizu 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.