Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    19. Rujan 2018. 16:41

A barbi zato ti tako fit izgledas 😂😂🔝🔝🔝

du1988
    19. Rujan 2018. 16:42

go lily 🎉🎉🎉😂😂

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    19. Rujan 2018. 16:42

Tom + Salatica ❤️

Vana11
    19. Rujan 2018. 16:43

Ja sam neki dan naletjela na pampersove i violetine water wipes, ne znam koliko je to stvarno bez tih dodataka, kemikalija i svega tako da jos nista nisam uzela. Doma definitivno planiram koristit blazinice i obicnu vodu, ovo bi bilo za van

url=https://lilypie.com]

Emily1801
    19. Rujan 2018. 16:44

Klikerica ide, ide. Nema šanse da bi propustio vidjeti to. I na obicnom uzv je uvijek s nama, najbolji mi je bio kad smo bili na anomalyju a mala se razbacala. Jos uvijek prica o tome kako se migoljila. 😂

m.girl6
    19. Rujan 2018. 16:45

ajmee zavdim svima koje se sexaju jer i ja bi, al čak se muž boji više nego ja. dugo smo čekali da dođemo do ovog stadija tako da to ne želimo ničim ugroziti, ali kao što i same kažete seks u trudnoći je drukčiji a i zdrav hehehe
    samo moram muža poslati po kondome

Noa 💙

Duda
    19. Rujan 2018. 16:48

Mama5, hvala! Idem u subotu pa se možda i mi ponovimo  Nadam se da imaju količine. Kakva im je ta posteljina iz kompleta? Idem u king cross, tamo ima još par trgovina sa stvarčicama koje će nam trebati, pa se nadam da se vraćamo kući punih vrećica

• zvrkica
    19. Rujan 2018. 16:49

Blago vama koje smijete 😁

mgirl da, posebno mi je naglasila to sad na zadnjoj kontroli zbog cerviksa.

pepe1907
    19. Rujan 2018. 16:51

Jednom tjedno..bez kondoma..al mi je već teško il me boli neki vrag..ni ja se bas ne mogu opustit pogotovo dok mali krene lupat 😂

barbiemama
    19. Rujan 2018. 16:55

_lily_0

A barbi zato ti tako fit izgledas 😂😂🔝🔝🔝

hahaha mi smo ko neki manijaci. ujutro prije posla se kao mazimo, pa malo ljubakamo. onda on obično nešto inicira pa se i ja napalim. i tako skoro svako jutro prije posla 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.