Ja sam neki dan naletjela na pampersove i violetine water wipes, ne znam koliko je to stvarno bez tih dodataka, kemikalija i svega tako da jos nista nisam uzela. Doma definitivno planiram koristit blazinice i obicnu vodu, ovo bi bilo za van
url=https://lilypie.com]
Klikerica ide, ide. Nema šanse da bi propustio vidjeti to. I na obicnom uzv je uvijek s nama, najbolji mi je bio kad smo bili na anomalyju a mala se razbacala. Jos uvijek prica o tome kako se migoljila. 😂
ajmee zavdim svima koje se sexaju jer i ja bi, al čak se muž boji više nego ja. dugo smo čekali da dođemo do ovog stadija tako da to ne želimo ničim ugroziti, ali kao što i same kažete seks u trudnoći je drukčiji a i zdrav hehehe
samo moram muža poslati po kondome
Noa 💙
Mama5, hvala! Idem u subotu pa se možda i mi ponovimo Nadam se da imaju količine. Kakva im je ta posteljina iz kompleta? Idem u king cross, tamo ima još par trgovina sa stvarčicama koje će nam trebati, pa se nadam da se vraćamo kući punih vrećica
Blago vama koje smijete 😁
mgirl da, posebno mi je naglasila to sad na zadnjoj kontroli zbog cerviksa.
Jednom tjedno..bez kondoma..al mi je već teško il me boli neki vrag..ni ja se bas ne mogu opustit pogotovo dok mali krene lupat 😂
A barbi zato ti tako fit izgledas 😂😂🔝🔝🔝
hahaha mi smo ko neki manijaci. ujutro prije posla se kao mazimo, pa malo ljubakamo. onda on obično nešto inicira pa se i ja napalim. i tako skoro svako jutro prije posla 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji