ja sam htjela krevetic 140x70 ali nigdje nismo nasli, svi su uglavnom 120x60… mene dr.nije slala na nikakve briseve, jel to pod obavezno ili?Tek sad radim drugi kks i combov, prvi puta sam u 12tj…
nisu brisevi obvezni, pitala sam ja baš na zadnjem pregledu, doktorica mi je rekla da budem sretna što ih ne moram raditijel tebi kad dođeš u ordinaciju sestra da onu neku malu trakicu i da se popiškiš u čašu? To ti je koliko sam ja razumjela brzi test da je sve okej. Tek ako se tamo pokaže alarm, onda ti rade dodatne pretrage.
Brisevi su obavezni u trudnoci ja san ih radila vec naj manje cetri puta a sad imam opet u desetom..ja radim cesto zbog moje dijagnoze prije operacije cerviksa…i dobro znam o brisevima vjeruj…oni se radi obavezno na pocetku i sad oko 20 i koje nedjelje trudnoce po pravilu i do kraja se rade jos koji put…piskenje na trakicu ne moze ti pokazat nista osim sto je u urinu ..samo brisevi…ono sto se nalazi unutra na sluznici rodnice tj na uscu maternice..znaciii obavezni su i samo brisevima se moze ustnovit da li je unutra sve sterilno..piskenje nema veze s brisevima..ovo ti kaze netko tko ima veeeliko iskustvo s tim i ko je prosa svasta i briseva san napravila vise nego vlasi na glavi…
Ja nisam u tri trudnoce radila briseve nikada, osim onaj na kraju na zadnjem pregledu da beba ne pokupi sranje kroz porodajni kanal.. tak da nez jesu obavezni bas
Na kraju se radi na streptoko..
url=https://lilypie.com]
Sto se briseva tice i ja sam ih do sada dva puta radila i opet me cekaju u cetvrtak na kontroli, nazalost Zadranka je u pravu.
Caps lock na forumu se smatra vikanjem 😂, ali mislim da je Zadranka samo htjela da prijateljski pojasni koliko je to bitno.
Ovaj krevetic gore sa ladicom mi je super, on se spusta i dize, mislim ovaj dio na kojem beba lezi?
krevetic je iz baby centra, meni je bitno da se jedna stranica moze maknut pa da stavim uz krevet, a i obzirom da imam box krevet, super je sto podnica moze na tri visine...al to vecina moze. i sto allie kaze, ladica za pohranu nikad dosta! Otici cu sigurno do petka pa ti javim dojmove, vidim da ovaj u kombinaciji s drvom ima izlozen!
Baby Centar. Spusta se, da, ima 3 razine.
Sto se briseva tice, kuzim ja sta vi hocete reci, ali to ne znaci da su zaista obavezni, ocito svaki gin radi onako kako on sam smatra da je potrebno. 🤷🏽♀️
Luka ❤
Klikerice, nisi uopće bila preoštra, skužila sam što hoćeš reći.
Ptico, i mi se nadamo da ćemo brzo naći rješenje. Ma da barem nisam mužu prepustila dogovaranje s njegovim starcima... trebala sam ja jednostavno nazvati njegovu mamu i bok, a ovak mi glupo preko njega ići, kad je već obećao... dat ću mu 2 dana, a onda ću uzeti stvar u svoje ruke.
Ja vam za briseve nemam niš pametno za reći, meni ih nisu radili. Svaki put kad pitam dr. kaže ne treba, da je sve uredno i da su bili uredni par mjeseci prije trudnoće. Iskreno, mislim da su trebali jer znam za slučaj žene koja je rodila mrtvu bebu u 38. tt., a za razlog su našli neku bakteriju koja bi brisevima bila otkrivena.
Ja sam na taj štapić za urin piškila dosad 3x i nikad mi niš nisu komentirali. Glupo je što ja obavim to pišanje i pregled i onda idući put tek na pregled dođem za mjesec dana. Baš me zanima da li bi me zvali doma da nalaz tog urina dođe loš. Npr. zadnji put sam piškila 8.8. i onda sam na idući pregled došla 5.9. i tad mi je dr. dala uputnicu za urinokulturu. Ja se nisam ni sjetila pitati zašto je to, a možda je nalaz od 8.8. bio loš (ja ne dobivam nalaze, idu direktno dr.) što znači da sam već više od mjesec dana bez terapije, a možda mi treba (ni nalaz od urinokulture, koju sam odnijela prekjučer neću dobiti nego ide direktno dr., a idući pregled tek 3.10.)
Ne znam, treba stvarno doći hladne glave s pripremljenim pitanjima i ne dopustiti da nas na brzinu otfikare van, nego da imamo vremena pogledati nalaze koje smo dobile i uputnice i pitati sve što nas zanima.
krevetic je iz baby centra, meni je bitno da se jedna stranica moze maknut pa da stavim uz krevet, a i obzirom da imam box krevet, super je sto podnica moze na tri visine…al to vecina moze. i sto allie kaze, ladica za pohranu nikad dosta! Otici cu sigurno do petka pa ti javim dojmove, vidim da ovaj u kombinaciji s drvom ima izlozen!
Isto je i nama, krevet nam je visok i onda mi te 3 razine dobro dodju. Ikeini recimo imaju samo 2 razine i nisam sigurna da se stranice mogu maknuti. 🤔
Luka ❤
Sto se briseva tice i ja sam ih do sada dva puta radila i opet me cekaju u cetvrtak na kontroli, nazalost Zadranka je u pravu.
Caps lock na forumu se smatra vikanjem 😂, ali mislim da je Zadranka samo htjela da prijateljski pojasni koliko je to bitno.
Ovaj krevetic gore sa ladicom mi je super, on se spusta i dize, mislim ovaj dio na kojem beba lezi?
Ne nisan vikala nit mogu vikat s ove strane moba..🤣🤣..nit mi je to iopce namjera...samo san htjela reci da zaista znam sto pricam..i da su zi brisevi itekako vazniiii u trudnoci i idu pod obavezno..i niti jedna vaginalna bakterija ne moze se ustanovit bez brisa...on se mora bar jednom makar preventivno napravit ali mora se...Mislim da vi to svaki dokzor danas trebao znat..Jer te bakterije su ozbiljne nisu glupost..i zato ta pretraga i je obavezna...eto toliko od mene..i nissm uopce neprinsteljski to pisala dapace bass suprotno..
Pepe meni je zadnji put radio bris, ali dosad sve odlicno, reka je samo ajmo to napravit posto sam presla pola trudnoce pa kao za provjeru, 23tt sam bila, i za nalaze mu poslala na vacap, reka da ne trebam radi tog dolazit nego samo da mu tako posaljem i vratio mi nazad da je nalaz uredan 😊
Ja sam papu radila 6mj prije trudnoce pa je valjda zbog toga procjenio da ne treba bris na pocetku..
Sto se tih pretraga tice, ja nisam bila na ogttu pa cu ga pitat u petak jel to inace salje ili ne.. Krv urin i to sam bila samo jednom negdje u 12tt..
Sta se tice urina na pregledu ja ni ne znam koliko se treba drzat ona trakica jer to sestra uvijek radi 🤣 bas cu je pitat da znam kad budem isla u TA 🤣
Luks cestitike na dobrim vijestima sa pregleda, nek ih je sta vise 🤗😊 "ne moze garantirat u kojoj god ces rodit" 🤣🤣
Jagodice takodjer cestitike na aktivnom malisanu 😉 svima su bebe naprednije 😍🤗
Klikerice i ja sam alergicna na caps lock 🤣
Du i allie super je krevetic😍
Maggie pa na stapicu za urin se odma vidi ako ima koji problem.. Tako da bi ti odma rekli, nema veze sta je pregled tek za mj dana ko i svima, tj kontrola, meni to sestra izmjeri ili sta vec pogleda i zapise zajedno sa tlakom i kilazom..
Meni su nalazi za urinokulturu dosli kod soc gin al sam ih isla podic kad su mi rekli da ce bit gotovi..
Allie na ikeinim kinderima se na nekima mozr skinut stranica na nekima ne, trebas provjerit, sve pise na netu na opisu proizvoda 😊 al mislim da svi idu na bar 2razine 😊
krevetic je iz baby centra, meni je bitno da se jedna stranica moze maknut pa da stavim uz krevet, a i obzirom da imam box krevet, super je sto podnica moze na tri visine…al to vecina moze. i sto allie kaze, ladica za pohranu nikad dosta! Otici cu sigurno do petka pa ti javim dojmove, vidim da ovaj u kombinaciji s drvom ima izlozen!
Isto je i nama, krevet nam je visok i onda mi te 3 razine dobro dodju. Ikeini recimo imaju samo 2 razine i nisam sigurna da se stranice mogu maknuti. 🤔
kod Gullivera npr se sigurno može maknuti stranica. to sam vidjela uživo. ali da, na 2 je razine.
Sortiraj odgovore
Najstariji