Cure, super ste mi danas, ali ja sam TEK SAD išla čitati sve od danas - došla mi je nova cura na posao i cijeli dan sam morala raditi, nju obučavati (hrvatska tragedija) Zbog nje sam obećala ostati na poslu još i idući tjedan, a fakat mi se više ne da.
Ja u zadnja 2 mjeseca dana nisam baš ništa kupila za bebu jer sam puno toga dobila, ali kad vidim što vi sve kupujete, pitam se imam li ja toga dovoljno, a ne daju mi se raspakiravati te vreće posuđene robe kad još nemam policu/ormar za bebinu robu. Ona komoda koju želim se naručuje iz Slovenije i treba ju platiti u kešu, a nemamo te novce sad otkud izvući... i sad nam dani prolaze, ne znamo što napraviti... muž je obećao pitati svoje da li oni imaju 5000 kn keša, i svaki dan govori da će sutra, a znam da samo oteže s tim jer je rekao da bi radije digao kredit na taj iznos. Grrr.... baš me to sad ljuti jer znam da ćemo samu isporuku, kad napokon platimo, čekati mjesec dana.
Bruna, istu takvu majicu s leptirićima iz H&M imam i ja, super je udobna.
I netko je pitao za odjelca born in 2018.
Ima ih u nextu u rozoj i bijeloj varijanti 😊
🤗🤗🤗
Sandrica30, dobrodošla onda u naš ne baš mali kolektiv, ima nas preko 120 trudnica ovdje u grupi. Nadam se da ćeš nam biti aktivna!
Kolačići, drago mi je da si nam se vratila! Kako tebi protječe trudnoća? Znate li spol?
Kako vodim jedan veliki webshop u Hrvatskoj, i obzirom na probleme koje imamo sve mi skupa na h&m webshopu, jedino rješenje je da prestanemo klikati sve skupa po njemu... Nama kad se nagomilaju bugovi, 3 puta to sve sporije ide ako korisnici non stop dodaju i vade iz košarice, i pokušavaju... onda popravak traje 3 puta dulje. Koliko vidim Klokanice nemilice pokušavaju, pa možda da se povučemo na 1 dan, možda se stvari poprave. Što mislite?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ptičice Ana je stavila na fejs sliku u tockastoj haljini i prelatka je 😍
Jeste čule, skinite se malo sa HMa 😁
sve ste predivne 😍
ovo odjelce iz Kika imam i ja, ali u sivoj boji. isto 50/56 veličina. ubola na sniženju za 17,90 😁
stigli mi nalazi. nemam ureaplazmu, ogtt nalazi super. ALI, imam E. coli. i opet od sutra na nove antibiotike. stvarno ne znam kak odjednom svaki vrag skupim 😏
Cure, super ste mi danas, ali ja sam TEK SAD išla čitati sve od danas - došla mi je nova cura na posao i cijeli dan sam morala raditi, nju obučavati (hrvatska tragedija)Zbog nje sam obećala ostati na poslu još i idući tjedan, a fakat mi se više ne da.
Ja u zadnja 2 mjeseca dana nisam baš ništa kupila za bebu jer sam puno toga dobila, ali kad vidim što vi sve kupujete, pitam se imam li ja toga dovoljno, a ne daju mi se raspakiravati te vreće posuđene robe kad još nemam policu/ormar za bebinu robu. Ona komoda koju želim se naručuje iz Slovenije i treba ju platiti u kešu, a nemamo te novce sad otkud izvući… i sad nam dani prolaze, ne znamo što napraviti… muž je obećao pitati svoje da li oni imaju 5000 kn keša, i svaki dan govori da će sutra, a znam da samo oteže s tim jer je rekao da bi radije digao kredit na taj iznos. Grrr…. baš me to sad ljuti jer znam da ćemo samu isporuku, kad napokon platimo, čekati mjesec dana.
Bruna, istu takvu majicu s leptirićima iz H&M imam i ja, super je udobna.
Ja mislim da ti trebaš doma ići čim prije... kakav god da ti je posao, i da cijeli dan lakiraš nokte i mašeš lepezom, sam put do posla i nazad u 30.tjednu ne može biti jednostavan. Neću ti ni govoriti da mi je jedna prijateljica dobila trudove i rodila u 31. tjednu. Ne želim te plašiti, ali daj radi 3-4 sata i idi doma...nitko ti neće zamjeriti... mislim da će ti faliti vremena za sve ove visinske pripreme za bebu... a nema te firme u Hrvatskoj koja ne može bez jednog zaposlenika, i to još trudnice u visokom stadiju trudnoće. Mislimo na tebe... pusaaaa
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
barbiemama, e.coli zna biti zeznuta za iskorijeniti, sretno! 💪 allie, predivna si 😍😍
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji