Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    29. Svibanj 2018. 13:27

Curkee stigli su rezultati niftija 😊 sve je u redu, nalaz je super. Nema rizika 🤗🤗
    I dobit cemo curu 😍😍😍 ajme ne mogu vjerovat, toliko su me svi uvjeravali da je sigurno decko. Ipak ce biti jedna prekrasna curica 😍😍 jako smo happppyyy i jedva cekamo da je vidimo ❤

Maggie85
    29. Svibanj 2018. 13:29

Pepe, upale zubnog mesa su normalne u trudnoći, baš me zubarka neki dan upozorila na to. Rekla je da odmah dođem ako se dogodi, ali iskreno nisam pitala zašto, tj. što mi ona može pomoći. Možda da nazoveš svog zubara?
    Mi imamo krevet širine 150 cm i stvarno bi ovako veliki jastuk izgurao mog dragog van. A htjela bih si ga naručiti.... Dobar je komentar da ovako veliki dodatno grije leđa... istina, ja se baš dosta znojim i nisam o tome dosad razmišljala... Hm, morat ću otići negdje prvo probati. Znate li gdje ima u Zagrebu?

29. Svibanj 2018. 13:29

MyMiracle bravo...samo polako, na iducem pregledu ces vidjeti titraje ....
    Pticaselica cestitam na curici i na dobrim rezultatima....
    Evo, ja danas idem kod svog soc.doktora pa cemo vidjeti sto on kaze, u petak sam bila kod privatnika i rekao sve ok, a sad cemo vidjeti oce mi moj dati kakve nalaze s obzirom da nista nisam radila

Maggie85
    29. Svibanj 2018. 13:30

Ptičice čestitam na curici!! Napokon stupac u tablici ima smisla, nisam jedina koja zna spol!!
    Ako znate ime i želiš podijeliti, na sunce s njim!

Bulbi91
    29. Svibanj 2018. 13:40

Pticaselicazgst  Super,jako mi ke drago da je sve ok...imat cete malu princezu😍😍😍
    MyMiracle Super za pregled...na sljed.ce sigurno i srceko kucat😊...
    Curee,imam jedno bedasto pitanje🙈...kuma mi je na antibiotiku 3dana jer je grlo malo zeza,a sutra bi mi dosla...jel moze to nama nastetit?logicno mi je da ne moze jer nije da pije za njom,nije prehlađena niti kise....🙈nisam misla da cu imat ovak smijesna pitanja...nemojte zamjerit...

29. Svibanj 2018. 13:42

Bulbi ako ona pije antibiotik vec onda mislim da nema sanse da prenese zarazu, nisam doktor ali to mi nekako logika nalaze. Jer antibiotici imaju ucinak vec nakon prvog uzimanja tako da vjerujem da je to sve ok

Ana89
    29. Svibanj 2018. 13:43

Maggie85

Ptičice čestitam na curici!! Napokon stupac u tablici ima smisla, nisam jedina koja zna spol!!
    Ako znate ime i želiš podijeliti, na sunce s njim!

Ja budem pitala spol na sljedećem ultrazvuku za 3 tjedna. Dotad mogu samo nagađati 😀. 
    Čestitam Ptica 😊😊 Curka jeeee 😘😘

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pony
    29. Svibanj 2018. 13:43

Maggie85

Pony

Hi. Ja sam stvarno neupućena u puno toga; pa vas molim savjet:
    1. Za one iz Zagreba. Da li se treba naručiti za vađenje krvi u Petrovoj?
    2. Ja sam inače s mora…i ovo vrijeme u Zg nije za glavobolju koja se pojavila. Jesu se neke od vas već počele plivati u moru? Sanjam more (doduše i kiseli kupus). Hoću plivat. Plivate? Je rano još?
    3. Do kojeg tjedna ste imale mučnine..? Meni odgovaraju samo sendvici i kiseli krastavci…već me hvata panika da štetim bebi. Prije trudnoće sam iznimno pazila na prehranu i organsku hranu, sada je ne mogu ni vidjeti.

Moram priznati da nemam ni jednu frendicu s bebom… tako da se moram i za ove gluposti osloniti na vas.

1. Ne, barem ne za osnovne pretrage, pogotovo zato jer si trudnica. Eventualno probaj nazvati ako imaš neke specifične pretrage. Ja se nisam nikad za ništa morala naručiti. Vadila sam tamo najčešće estradiol i progesteron. Krv za hormone štitnjače znam da ne vade, tj. ne rade te pretrage, ali su mi rekli da mi mogu izvaditi krv pa da ja nosim negdje na analizu, npr. ako se želi izbjeći bockanje više puta u danu.
    2. Ja bih plivala da idem na more, kažu da je zdravije nego bazen, zbog bakterija i sl…. Ali, čini mi se da me more neće vidjeti ove godine, a baš se volim brčkati… A što se temperature mora tiče, čini mi se da je došlo do 22, pa sad tko može, svaka čast!
    3. Meni su mučnine bile od 6. do 13. tj. otprilike. Još i sad mi bude mučno popodne i navečer, ali ne svaki dan. Skužila sam da mi ugljikohidrati ne odgovaraju… jučer sam radila palačinke i baš su bile fine, ali 5 minuta nakon što sam pojela, kaos… onda sam pojela zdjelu trešanja i bilo je ok. Nemoj se previše uzrujavati radi hrane koju jedeš. Ja sam u 5. i 6. tjednu za doručak mogla jesti samo slance i čokoladno mlijeko, a prije toga par godina nisam ništa kruhasto ni okusila, a kamoli ušla u pekaru. Prošlo me to jednostavno preko noći. Tako će i tebi.
    Pony draga, zato i jesmo tu da si pomažemo koliko možemo, ipak se mi međusobno najbolje razumijemo.

Puno ti hvala na odgovorima :) 
    Pogotovo oko Petrove! 
    I ja sam prije bebe jela kruh 1 mjesecno mozda :)) valjda žele da uživamo u škrobu i šećeru, :) 
    (Upravo kupila cokoladno mlijeko... zadnjih 20g ga nisam pila :D)

💟 it's a girl 💟

29. Svibanj 2018. 13:46

Kolege su me na poslu skontale jer sam vec par dana umjesto kave sebi ujutro pravila kakao!! Kras express mi je mljac 

Miranda
    29. Svibanj 2018. 13:56

Pcelice cestitam na curici i dobrom nalazu 😍😍❤️ 
    Bulbi obicno se 5. dan atb uzima kao granica i prestanak zaraze (za bakterijske upale). Njoj je sutra 4. ako sam dobro skuzila pa pripazi jos malo ali ne bi ti nista trebalo bit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.