Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    29. Svibanj 2018. 09:24

Ujutro sam za doručak nadobudno pojela bananu. Ali žgaravica me stigla, pa sam ispovraćala cca 3 dl kiseline i bananu. Fun  times za parkić blizu ginekologa😅😅.
     Bila sam kod svog općeg ginekologa, na vaganju i tlaku. Tlak 110/60, težina 56,3 kg. Dobila sam dva kg u tri mjeseca😆. Koliko mi je  bilo zlo, čudim se da sam išta. Sad se pitam di su ta dva kila: pretpostavljam u grudima i malo u struku 😆😆😆
    Kasnije sam pojela hrenovku u tijestu i dvije fritule. Od toga mi nije pozlilo😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    29. Svibanj 2018. 09:27

ja nisam ništa dobila. još sam cca 2 kg u minisu za sada.

Pticaselicazgst
    29. Svibanj 2018. 10:00

Jutro curke..

Da pohvatam sto ste pisale..

Sto se tice jagoda u trudnoci ja sam citala da se preporucuju i bome ja svaki dan mjericu pojedem i bas mi pasu 😊 od voca jedem jedino banane, jagode,tresnje i borovnice. Ostalo me ne vuce  😑

Hahaha bulbi mogu si zamislit situaciju sa bubom i moja bi bila takva 😂😂 ja isto slabo spavam, dizem se po noci radi wc-a i jos mi trne desna ruka. Mislim da mi se upalio zivac, punoo tipkam na poslu i mis mi je stalno u ruci 😓 morat cu na masazu ako se smije u trudnoci uopce 🤔

Kak izgleda to dvosatno cekanje za oggt?  Jel izdrzavas? Meni to izgleda strasno 😓

Sto se kila tice ja sam na istom, al se uopce ne opterećujem kilama. Bitno da smo beba i ja dobro 😍

Bulbi91
    29. Svibanj 2018. 10:03

Pticaselicazgst

Jutro curke..

Da pohvatam sto ste pisale..

Sto se tice jagoda u trudnoci ja sam citala da se preporucuju i bome ja svaki dan mjericu pojedem i bas mi pasu 😊 od voca jedem jedino banane, jagode,tresnje i borovnice. Ostalo me ne vuce 😑

Hahaha bulbi mogu si zamislit situaciju sa bubom i moja bi bila takva 😂😂 ja isto slabo spavam, dizem se po noci radi wc-a i jos mi trne desna ruka. Mislim da mi se upalio zivac, punoo tipkam na poslu i mis mi je stalno u ruci 😓 morat cu na masazu ako se smije u trudnoci uopce 🤔

Kak izgleda to dvosatno cekanje za oggt? Jel izdrzavas? Meni to izgleda strasno 😓

Sto se kila tice ja sam na istom, al se uopce ne opterećujem kilama. Bitno da smo beba i ja dobro 😍

Joj,bas ne volim bube🙈....Ja nisam ogtt radila sad...nego guk na taste i 2h nakon jela....znaci na taste izvade krv,pojedes i 2h cekas sljed vađenje...a kod ogtt pijes onu odvratnu slatku tekucinu,nis ne jedes....reko je dr.da cu i to morat zbavit 🙈

Bulbi91
    29. Svibanj 2018. 10:04

A sto se tice kg ja sam 2 u minusu,reko je dr .da se ne zabrinjavam da cemo nadoknadit sve to 😁

• Maraska
    29. Svibanj 2018. 10:29

Novi dan, nove "muke" što spremiti za ručak 😯 Danas bih trebala pripremiti svinjski file odnosno lungic. Inače, dosta rijetko jedemo svinjetinu pa sam trenutno bez ideje.😕
    Sinoć sam išla sredjivati nokte na nogama. Skinula stari trajni lak, napravila pedikuru i bome dalje ne ide. Teško mi je biti dugo u tom sagnutom položaju. 
    Pitam se ako mi je već sada to teško, kako će biti za par mjeseci s trbuhom 😕 Kako se vi nosite s tim izazovima? Boli li vas trbuh i taj donji dio kod saginjanja?

Salatica9192
    29. Svibanj 2018. 10:45

Hhaha cure, vi sve u minusu, a ja u dobrom plusu :D Mucnine prve dobila u 9 na 10 nedelji i to ponekad bude, pa sam jela sve normalno (i vise) i imam 73kg, juce se vagala , a krenula sa 66,67 . Znaci ja sam 6 u plusu hahahhaa. Ali opet ponavljam 4,5kg su nagli prestanak pusenja i ozbiljno prezderavanje zbog tog, mislim da sam za 15 dana skocila na 72 , i tu sam stajala neko vrijeme, mjesec dana, i juce se izvaga 73. Znaci opet krece debljanje i uhvatio me strah i oko tog, ne sad kako cu izgledati, vec zbog pritiska, disanja, ljeto ide ... Nikada nisam imala 73kg, a samo ce rasti i rasti jos, a gdje decembar :D Hocu li na 100 doci hahha :O Pokusavam naci zdravu grickalicu koja ne deblja puno i zdrava je, ali jos otkrila nisam ... mozda kuhana psenica ili kokice, ali kokice su slane previse. :(

Pticaselicazgst
    29. Svibanj 2018. 10:56

Meni je jos uvijek muka, pogotovo navecer. Bilo se ono smirilo par dana i onda opet po starom. 😓
    Salatice jedi bobicasto voce, tipa borovnice. To ti je fino za grickat a mozes pojest puno i ne debljaju. I kokice isto ( al nemoj one s maslom sto idu u mikrovalnu). Uzmi kukuruz i ispeci 🖒nemoj ih solit uopce i bit ce ti ok 😊

barbiemama
    29. Svibanj 2018. 11:00

meni na početku nije bilo muka. a zadnja dva tjedna me ulovi kad pojedem nešto što mi ne sjede dobro i obavezno navečer,  i to tek oko 10 navečer. i onda se tako prije spavanja zrigam.

Pticaselicazgst
    29. Svibanj 2018. 11:07

Batbiemama blago ti se, ti mozes povracat. Ja ne mogu i zeludac me boli za poludit. 😢 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.