Jutro 😀
Budna od 3 h, blejala i hvatala smrdljivg martina po stanu, muž i pas hrkali 😂😂😂😂
Ja isto od jučer imam neka stezanja, evo i sad, poslije kave slijedi doručak i Mg i natrag u ležeći.
Mene jako nerviraju savjeti o robici, de otkaci kupit ću što se meni sviđa. I ono nemoj to toliko platiti!
Što te briga, moja stvar. Naravno da neću rasipati pare ako ih nemam, ali ti kupuj svome djetetu kako ti hoćeš.
A idući tjedan krecimo stan i kaže mi prijateljica zašto krecis kad će ionako bit prljavo kad mala prohoda?! WTF?!
Svi odjednom najpametniji, dobro je netko tu napisao, gledaj sestro u svoj tanjur 😂😂😂😂
Koja glupost. Dok ne prohoda proci ce vise od godine dana, do tad najbolje da ne krecis ili jos bolje nemoj ni spremati kucu jer ce ionako nekad biti prljavo pa nema smisla da se sprema. 🤗😉
emily, roll eyes na sveki 🙄😂 ja sam mislila da samo moja moze bubnut pa ostat ziva, ali vidim da je to pocesto…ana, hvala na popisu, imam lijepo poslikano…prijavljujem BH kontrakcije sinoc i evo maloprije…popijem magnezij i trcim leci i brzo bude sve ok, nema panike! Ali ocito cu morati malo usporiti tempo, ja picim pun gas kao da nisam ni t
Svekrvice nase drage. ♥️😆
Hahahaha, Zvrkice 🤣 Cuj joj price, "a sto zivimo, kad cemo umrijeti" hahahahh - jauk male Salatice kada je skontala taj dio zivota. A inace, po meni, kreci se najvise da se "ubiju" bakterije, osvjezi kuca. Pogotovo ko pusi ili kome dolaze pusaci. Nasa i bebina soba je okrecena na ljeto, aliii dnevni i sve ostalo nije kreceno od sramota reci, pocetka 2016-te. A ne da se cadilo (pusilo), sto ja, sto milion nasih okupljanja sa drustvom, gdje je masa pusaca. I muz to kreci vec 3 mjeseca xD Ja i svekrva ludimo, ono daj da zovnemo moleraa, on neee, on kreci hahhah. 😣
A sinoc je bila noc bez sna izgleda... Mene ledja zabolise, srednji dio neki. Malo sam radila juce i sada, u smislu lezim i samo ustanem svakih 15 min da ponovo pokrenem "masinu" na racunaru. Izgleda da mi je tesko i samo ustajanje :O
Joj, preskoci komentar za svekrvu. Kako mi se to desilo hahaha. I moja je pokusala "pametovati" za komodu, a oni su je rekli kupiti. Hoce zena ormar. Da sam joj ja rekla otvoreno, ili cete to ili nista. Necu ormarinu i tacka, hocu komodu. (a imamo veeliki ormar u drugoj sobi, jbt nemam toliko stvari 🤣). SZUZ!!!
Novoosnovani oslobodilacki pokret mladih klokanica.
Joj, preskoci komentar za svekrvu. Kako mi se to desilo hahaha. I moja je pokusala "pametovati" za komodu, a oni su je rekli kupiti. Hoce zena ormar. Da sam joj ja rekla otvoreno, ili cete to ili nista. Necu ormarinu i tacka, hocu komodu. (a imamo veeliki ormar u drugoj sobi, jbt nemam toliko stvari 🤣). SZUZ!!!
Novoosnovani oslobodilacki pokret mladih klokanica.
Ahaha dobro si joj rekla, ja se suzdrzavam ali ne znam koliko cu jos moci. Idem danas tamo, nosim lupocet za glavu, rennie za zeludac. I cesnjak oko vrata. 😁
SZUZ!
Mlade klokanice. 😁🤰🏼
mi isto sve moramo okrečiti. prvo smo mislili prije ljeta. no, onda smo kakti odgodili radi komaraca i ostalih živina koje znamo ubijati ljeti po zidovima 😂 tako da je sada krajnje vrijeme. živim tu 2 i pol god i u međuvremenu nije uopće krečeno.
lupocet, Rennie i češnjak 😂😂😂😂😂
eto sad znate, nemojte krecit ni spremati jer će ionako biti prljavo 😂😂😂😂
Meni je tako i prošli petak bila noć nespavanja 😏
Moja mala jučer mirovala, a danas udara i tijekom noći i sada 😁 ja budila muža po noći i stavim mu ruku na trbuh, a ono ništa 😂😂 poludio je 😂😂
Jutro klokanice!Prijavljujem lose spavanje,zatezanje itd .Jedva cekam petak i stanje jedino me bebac veseli sto je bas aktivan vratolomije s mojim stomakom izvodi😁.
A blazene svekrve ,moja bi da ga zamotam u deku i legnem nama u krevet da se nje pita ali eto bogu hvala ne pita pa sama sebe zivcira mene ne tangira.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja sam jutros malo produzila, ok sam se naspavala, pupak je popustio s bolovima, odmah sam bolje. Muzu je dosao prijatelj s faksa na vikend, isli su van, a mene je bas krasno snaslo da u ovo najbolje doba godine u gradu moram premirovati.
Zvrkice, nista me vise ne moze iznenaditi. Meni znaju reci da sta se opterecujem spremanjem i da mi je stan uvijek uredan, kad dodje dijete, nista mi vise nece smetati. Da, onda cu zapustiti i stan i sebe i sve ostalo, jer nema vise zivota osim djeteta.
Netko je spomenuo Petrovu i da su nekome htjeli izvaditi maternicu i jajnike. Prijateljici se upravo to tamo i dogodilo, da bi joj na kraju priznali da se to bas i nije moralo raditi. Cura je s 20ak godina ostala bez sanse da ikad prirodnim putem postane mama radi necije olake i netocne procjene. Bilo mi je nevjerojatno da ih nisu tuzili i sto sve ne, medjutim prosla je pakao i jednostavno je htjela zavrsiti sa svime.
Luka ❤
Di je Miranda nestala,nadam se da je sve ok.
Miranda javiii seee😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji