Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    15. Rujan 2018. 08:13

du1988

emily, roll eyes na sveki 🙄😂 ja sam mislila da samo moja moze bubnut pa ostat ziva, ali vidim da je to pocesto…ana, hvala na popisu, imam lijepo poslikano…prijavljujem BH kontrakcije sinoc i evo maloprije…popijem magnezij i trcim leci i brzo bude sve ok, nema panike! Ali ocito cu morati malo usporiti tempo, ja picim pun gas kao da nisam ni t

Svekrvice nase drage. ♥️😆

Salatica9192
    15. Rujan 2018. 08:13

Hahahaha, Zvrkice 🤣 Cuj joj price, "a sto zivimo, kad cemo umrijeti" hahahahh - jauk male Salatice kada je skontala taj dio zivota.  A inace, po meni, kreci se najvise da se "ubiju" bakterije, osvjezi kuca. Pogotovo ko pusi ili kome dolaze pusaci. Nasa i bebina soba je okrecena na ljeto, aliii dnevni i sve ostalo nije kreceno od sramota reci, pocetka 2016-te. A ne da se cadilo (pusilo), sto ja, sto milion nasih okupljanja sa drustvom, gdje je masa pusaca. I muz to kreci vec 3 mjeseca xD Ja i svekrva ludimo, ono daj da zovnemo moleraa, on neee, on kreci hahhah. 😣
    A sinoc je bila noc bez sna izgleda... Mene ledja zabolise, srednji dio neki. Malo sam radila juce i sada, u smislu lezim i samo ustanem svakih 15 min da ponovo pokrenem "masinu" na racunaru. Izgleda da mi je tesko i samo ustajanje :O 

Salatica9192
    15. Rujan 2018. 08:17

Joj, preskoci komentar za svekrvu. Kako mi se to desilo hahaha. I moja je pokusala "pametovati" za komodu, a oni su je rekli kupiti. Hoce zena ormar. Da sam joj ja rekla otvoreno, ili cete to ili nista. Necu ormarinu i tacka, hocu komodu. (a imamo veeliki ormar u drugoj sobi, jbt nemam toliko stvari 🤣). SZUZ!!! 
    Novoosnovani oslobodilacki pokret mladih klokanica. 

Emily1801
    15. Rujan 2018. 08:22

Salatica9192

Joj, preskoci komentar za svekrvu. Kako mi se to desilo hahaha. I moja je pokusala "pametovati" za komodu, a oni su je rekli kupiti. Hoce zena ormar. Da sam joj ja rekla otvoreno, ili cete to ili nista. Necu ormarinu i tacka, hocu komodu. (a imamo veeliki ormar u drugoj sobi, jbt nemam toliko stvari 🤣). SZUZ!!!
    Novoosnovani oslobodilacki pokret mladih klokanica.

Ahaha dobro si joj rekla, ja se suzdrzavam ali ne znam koliko cu jos moci. Idem danas tamo, nosim lupocet za glavu, rennie za zeludac. I cesnjak oko vrata. 😁
    SZUZ! 
    Mlade klokanice. 😁🤰🏼

barbiemama
    15. Rujan 2018. 08:27

mi isto sve moramo okrečiti. prvo smo mislili prije ljeta. no, onda smo kakti odgodili radi komaraca i ostalih živina koje znamo ubijati ljeti po zidovima 😂 tako da je sada krajnje vrijeme. živim tu 2 i pol god i u međuvremenu nije uopće krečeno. 

• zvrkica
    15. Rujan 2018. 08:28

lupocet, Rennie i češnjak 😂😂😂😂😂

eto sad znate, nemojte krecit ni spremati jer će ionako biti prljavo 😂😂😂😂

Meni je tako i prošli petak bila noć nespavanja  😏

Moja mala jučer mirovala, a danas udara i tijekom noći i sada 😁 ja budila muža po noći i stavim mu ruku na trbuh, a ono ništa 😂😂 poludio je 😂😂

• Kani07
    15. Rujan 2018. 08:28

Jutro klokanice!Prijavljujem lose spavanje,zatezanje itd .Jedva cekam petak i stanje jedino me bebac veseli sto je bas aktivan vratolomije s mojim stomakom izvodi😁.
    A blazene svekrve ,moja bi da ga zamotam u deku i legnem nama u krevet da se nje pita ali eto bogu hvala ne pita pa sama sebe zivcira mene ne tangira.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    15. Rujan 2018. 08:29

Ja sam jutros malo produzila, ok sam se naspavala, pupak je popustio s bolovima, odmah sam bolje. Muzu je dosao prijatelj s faksa na vikend, isli su van, a mene je bas krasno snaslo da u ovo najbolje doba godine u gradu moram premirovati. 
    Zvrkice, nista me vise ne moze iznenaditi. Meni znaju reci da sta se opterecujem spremanjem i da mi je stan uvijek uredan, kad dodje dijete, nista mi vise nece smetati. Da, onda cu zapustiti i stan i sebe i sve ostalo, jer nema vise zivota osim djeteta. 
    Netko je spomenuo Petrovu i da su nekome htjeli izvaditi maternicu i jajnike. Prijateljici se upravo to tamo i dogodilo, da bi joj na kraju priznali da se to bas i nije moralo raditi. Cura je s 20ak godina ostala bez sanse da ikad prirodnim putem postane mama radi necije olake i netocne procjene. Bilo mi je nevjerojatno da ih nisu tuzili i sto sve ne, medjutim prosla je pakao i jednostavno je htjela zavrsiti sa svime. 

Luka ❤

• Kani07
    15. Rujan 2018. 08:31

Di je Miranda nestala,nadam se da je sve ok.
    Miranda javiii seee😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Dalal
    15. Rujan 2018. 08:32

Izgleda da sam sinoć bila izrod na klokanici 😀😀. .Cijelu noć prespavala u jednom komadu. .niti jednom na wc nisam išla. .Pa mi neobično jer mi se ni beban nije javljao u toku noći. .jeste pred spavanje malo.
    Ja sam juce išla u pohod na Aldi. .Ali sam našla samo robicu od br.62 pa na dalje. .Ili je sve ptobrano ili nisu ni imali manje ..Ali opet sam kupila par benkica i jednu vreću za spavanje. Danas muž ne radi pa ćemo malo u Kik. .. Želim svima lijep vikend 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.