Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slampo
    15. Rujan 2018. 04:08

Pepe hvala puno za info, korisno jako....pokusala ih danas nazvati ali nema.sanse ih dobiti na tel. A sto se tice cijena i kupovine, svi su pametni sada kada se ne trosi za njihovu djecu. Sve je to stvar izbora i mogucnosti, iskreno ja jos puno toga moram obaviti/kupiti, dugo se nisam mogla opustiti da je to to i da stize malisan. Neke stvari sam dobila i od toga cu koristiti samo ono sto mi se zaista svida, ali na AS je jedna od stvari na kojoj zaista nema smisla stediti. Ok uloviti ju na nekoj super akciji ali kupiti ju u plodinama za 150kn neke lijeve marke i ako se nesto dogodi lupati se po glavi, ne bih hvala.Ali sve je stvar osobnog izbora i mogucnosti ili nemogucnosti. 

Vana11
    15. Rujan 2018. 05:28

Slampo, vidim da si vec dobila info za Vuk Vrhovac, Pepe je sve to lijepo objasnila.
    Ja sam radila anomaly s 20+5 u Petrovoj preko uputnice.
    I da, 5.28 je, ja već sat vremena pokusavam zaspati...bas me zanima dal bi mi pomogla ova ovcica o kojoj ste pisale...

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    15. Rujan 2018. 06:48

Dobro jutro svima 
    Ja odavno budna,moji svi spavaju. Mislila kako će bit zaostataka od sinoć za čitat pa slabo nešto 

Salatica9192
    15. Rujan 2018. 06:56

Jutrooo, 
    ja nisam opet spavala, ali nisam nesto isfrustrirana zbog tog xD Vise me muce bolovi, sa strana, preko stomaka, ostri neki, nisu kontrakcije, nemam pojma sta je ovo, neko sirenje. Bas kao da mi neko uzme stomacne misice i razvlaci :O Kuknjava od samog jutra hahaha. Nema, srecan je ko je bez tegoba u 3 tromjesecju xD

Mina93
    15. Rujan 2018. 07:15

Jutrooo  ja si stavila budilicu jer bi se inace probudila u 9, krepana 😅cekaju me pune ruke posla ujutro a neda mi se ni dic iz kreveta koliko sam slomljena 

VelikoSretnoDijete
    15. Rujan 2018. 07:28

Evo i mene. Muz me probudio i otisao, ja plitak san imam. I sad bi tako jos odvalila a ne mogu ponovo zaspata -.-

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

zadranka86
    15. Rujan 2018. 07:39

Jutro evo nas dvoje..😙budni od sedam dalje ne ide...sad cu se dignut papati jer i on se vrpolji cilo vrime bice je i in ogladnio..A onda se ides spremit probudit cure i muza danas ne radi i ideml obavi shooping za u kucu i doli na rivu popit kavu..bass se radujem danasnjem jutru...inace sinoc san tesko zaspala bas me drob zatezao i stezao nekad me to toooliko frustrira ujutro san naj bolj volje jer obicno me tad nista ne boli..I DA STO SE OVCICE TICE VIDIM SPOMINJETE JU..JA JU PLANIRAM UZET..NECAKINJA UZELA MALENOJ I OD RODENJA JU S TIM UMIRUJE mrvica ima sad 1.5mj.i kaze da djeluje...tako mozda vridi provat...saljem vam puse i cujemo se kasnije...

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    15. Rujan 2018. 07:58

jutro 😘 

probudih se u 3, bila sam budna negdje do 5. nikako zaspati. a onda sam od 5 odvalila do sada. naspavala sam se na kraju 😊

• zvrkica
    15. Rujan 2018. 08:06

Jutro 😀 
    Budna od 3 h, blejala i hvatala smrdljivg martina po stanu, muž i pas hrkali 😂😂😂😂

Ja isto od jučer imam neka stezanja, evo i sad, poslije kave slijedi doručak i Mg i natrag u ležeći.

Mene jako nerviraju savjeti o robici, de otkaci kupit ću što se meni sviđa. I ono nemoj to toliko platiti! 
    Što te briga, moja stvar. Naravno da neću rasipati pare ako ih nemam, ali ti kupuj svome djetetu kako ti hoćeš.
    A idući tjedan krecimo stan i kaže mi prijateljica zašto krecis kad će ionako bit prljavo kad mala prohoda?! WTF?! 
    Svi odjednom najpametniji, dobro je netko tu napisao, gledaj sestro u svoj tanjur 😂😂😂😂

Emily1801
    15. Rujan 2018. 08:11

zvrkica

Jutro 😀
    Budna od 3 h, blejala i hvatala smrdljivg martina po stanu, muž i pas hrkali 😂😂😂😂

Ja isto od jučer imam neka stezanja, evo i sad, poslije kave slijedi doručak i Mg i natrag u ležeći.

Mene jako nerviraju savjeti o robici, de otkaci kupit ću što se meni sviđa. I ono nemoj to toliko platiti!
    Što te briga, moja stvar. Naravno da neću rasipati pare ako ih nemam, ali ti kupuj svome djetetu kako ti hoćeš.
    A idući tjedan krecimo stan i kaže mi prijateljica zašto krecis kad će ionako bit prljavo kad mala prohoda?! WTF?!
    Svi odjednom najpametniji, dobro je netko tu napisao, gledaj sestro u svoj tanjur 😂😂😂😂

Koja glupost. Dok ne prohoda proci ce vise od godine dana, do tad najbolje da ne krecis ili jos bolje nemoj ni spremati kucu jer ce ionako nekad biti prljavo pa nema smisla da se sprema. 🤗😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.