Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VelikoSretnoDijete
    15. Rujan 2018. 09:02

Zapravo me oprala panika oko te posteljice i shvatila sam da sada zavrsim u bolnici da osim vlaznih maramica i papuca nemam nista 😂😂 ne spavam u pidjamama vec u potkosuljama, tajice i kratke hlace me stiscu na trbuhu, a ponosno sam u 5mj dobila 1.5kg 🎈🎈🎈tako da sam unlidlu kupila dve spavacice - duze majice ali pokriju dupe :D

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

SarahZg
    15. Rujan 2018. 09:08

AllieH

Ja sam jutros malo produzila, ok sam se naspavala, pupak je popustio s bolovima, odmah sam bolje. Muzu je dosao prijatelj s faksa na vikend, isli su van, a mene je bas krasno snaslo da u ovo najbolje doba godine u gradu moram premirovati.Zvrkice, nista me vise ne moze iznenaditi. Meni znaju reci da sta se opterecujem spremanjem i da mi je stan uvijek uredan, kad dodje dijete, nista mi vise nece smetati. Da, onda cu zapustiti i stan i sebe i sve ostalo, jer nema vise zivota osim djeteta.
    Netko je spomenuo Petrovu i da su nekome htjeli izvaditi maternicu i jajnike. Prijateljici se upravo to tamo i dogodilo, da bi joj na kraju priznali da se to bas i nije moralo raditi. Cura je s 20ak godina ostala bez sanse da ikad prirodnim putem postane mama radi necije olake i netocne procjene. Bilo mi je nevjerojatno da ih nisu tuzili i sto sve ne, medjutim prosla je pakao i jednostavno je htjela zavrsiti sa svime.

Meni ali sam promjenila doktore i bolnicu jer se meni to nije činilo jedinim rješenjem s mojih 20 s tim da oni nisu mogli znat dal' je nešto benigno ili maligni.

SarahZg
    15. Rujan 2018. 09:09

Dalal

Izgleda da sam sinoć bila izrod na klokanici 😀😀. .Cijelu noć prespavala u jednom komadu. .niti jednom na wc nisam išla. .Pa mi neobično jer mi se ni beban nije javljao u toku noći. .jeste pred spavanje malo.
    Ja sam juce išla u pohod na Aldi. .Ali sam našla samo robicu od br.62 pa na dalje. .Ili je sve ptobrano ili nisu ni imali manje ..Ali opet sam kupila par benkica i jednu vreću za spavanje. Danas muž ne radi pa ćemo malo u Kik. .. Želim svima lijep vikend 😘

I ja i ja hhh još sam ujutro razmišljala dal' sam išla na WC ili ne

Ana89
    15. Rujan 2018. 09:09

Salatica9192

Joj, preskoci komentar za svekrvu. Kako mi se to desilo hahaha. I moja je pokusala "pametovati" za komodu, a oni su je rekli kupiti. Hoce zena ormar. Da sam joj ja rekla otvoreno, ili cete to ili nista. Necu ormarinu i tacka, hocu komodu. (a imamo veeliki ormar u drugoj sobi, jbt nemam toliko stvari 🤣). SZUZ!!!
    Novoosnovani oslobodilacki pokret mladih klokanica.

Meni je rekla da je znala da ću "dramit" kad je micala stvari bez pitanja.  I da se ne mogu širiti ko penzija sa stvarima- jer i to mi je objasnila( ili sebi samoj), imali smo gošću na jednu noć, a ona živčana haha. 
    Kasnije se ispričala kad sam joj lijepo rekla da bira riječi i da bi mi se više isplatilo biti "lajavija", poput druge snahe. Rekla je da ne poznajem šalu. Ajoj. Ali zato poznajem uvredu kad ju čujem.
    Jooj jedva čekam svoj stan imati😊. SZUZ

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Marti8
    15. Rujan 2018. 09:19

marti8

Slampo

Imam jedno pitanje, dali je itko od vas iz Zg i isao na Vuk Vrhovec zbog secera. Kako to funkcionira? Danas mi je dr dala D1 uputnicu za Guk profile gore pa sada neznam koji je postupak, narucivanje bla….

Bila sam ja sad u pon..dodes na prvi kat,predas na kraju hodnika uputnicu i cekas da te pozovu u 

barbiemama
    15. Rujan 2018. 09:19

VelikoSretnoDijete

Ooo super, bas sam se pitala kakav je materijal :D da ne dode neka plastika. Znaci narucujem.
    A velicine?

uzela sam S. meni su sada prilično komotne i oko struka i posvuda. ja sam 175-176 cm i sad imam negdje oko 60 kg. nekome nižem bi vjerojatno bila još duža i komotnija. čak su mi donekle i slatke. iako stvarno ne volim spavaćice jer se osjećam babavo 😂

• Marti8
    15. Rujan 2018. 09:22

marti8

marti8

Slampo

Imam jedno pitanje, dali je itko od vas iz Zg i isao na Vuk Vrhovec zbog secera. Kako to funkcionira? Danas mi je dr dala D1 uputnicu za Guk profile gore pa sada neznam koji je postupak, narucivanje bla….

Bila sam ja sad u pon..dodes na prvi kat,predas na kraju hodnika uputnicu i cekas da te pozovu u

Oprost,vidim da sam ti krivu informaciju dala.ja sam samo ogtt radila na VV..nisam guk profile.Dobro pa ti je pepe sve objasnila..sry

• Marti8
    15. Rujan 2018. 09:24

barbiemama

VelikoSretnoDijete

Ooo super, bas sam se pitala kakav je materijal :D da ne dode neka plastika. Znaci narucujem.
    A velicine?

uzela sam S. meni su sada prilično komotne i oko struka i posvuda. ja sam 175-176 cm i sad imam negdje oko 60 kg. nekome nižem bi vjerojatno bila još duža i komotnija. čak su mi donekle i slatke. iako stvarno ne volim spavaćice jer se osjećam babavo 😂

Barbi meni bas super izgledaju..bolje nego na njihovoj stranici😁

AllieH
    15. Rujan 2018. 09:25

Sarah, mislim da prijateljicu nisu ni pitali za misljenje, jednostavno su prilikom operacije odmah sve povadili. Kod nje bila dosta ozbiljna situacija s tumorom, ali na kraju ipak nije bilo potrebe sve izvaditi. 
    Ja sam upravo ponarucivala drvene ornamente za bor s eBaya  Ovo ce nam biti prvi posteni Bozic u stanu, prosle godine smo uselili 2 dana prije samog Bozica, pola stvari nam je jos falilo i nismo imali ni bor niti uopce ista. Sad ako Bog da bi trebala biti s trbuhom do zuba, ali nema veze, bas se veselim i jedva cekam to doba godine. 

Luka ❤

VelikoSretnoDijete
    15. Rujan 2018. 09:26

Jao barbie 😍😍 koja linija! To je moja kilaza i visina iz srednje skole, sad sam na 88 🤦🏼‍♀️ Znaci mogla bi L uzet jednu i jednu XL :D i pamucni ogrtac. Ne posjedujem ogrtac a sve su mi osim pamuka bljak materijali.
    I nisi babasta, super su. 🎈🍭
    Idem na kavu i po papriku, planiram u zadnji tren ajvar i pindur napravit

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.