Klikerice, dodas na fb Matea Lukaric i posalkes joj poruku s nickom ovdje pa te ona ubaci u fb grupu.
Luka ❤
meni su konačno prestali pričati da je prerano za kupovinu 😁
Koliko vi čekate nalaze cervikalnog brisa? Kod mene je već tjedan dana prošlo, nitko ništa ne javlja. To valjda znači da je sve ok?
Meni su bili gotovi za 6dana i nisu mi nista javili nego sam ih isla skupit i poslala vacapom ginicu 😁
Aha..meni su zadnji put javili kad sam pitala za 4 dana. Sad sam pitala porukom...jučer. Još nitko ništa. A neugodno mi je gnjaviti doktore po KBC- u, znam koliko posla imaju. Doktorica će valjda pogledati poruku😆.
Zadnji put je bio dobar, ajd. Pouzdam se da je i sad 😀 Ako ništa drugo, saznati ću slijedeći put.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Zadranka al kupi si neki kvalitetan caj, ja sam uzela od enciana u dmu, rinfuza je pa procijedis.. Jer ovi sta su zapakirani npr franckov nema ni b od brusnice..
Netko je komm za jastuk dekicu, ja planiram uzet u bubamari i isto je samo na cicak pa se lako otkopca zs dekicu 😊
Ok bas ti hvala…vis..inace nema problema s mjehurom ali taj dan na pregledu kod dokija je bilo bass hladno napicija je klimu i ja san se iskreno smrzla a dosla u slapicama i haljinici..mislim da san ss samo naladila jer san urin dala to jutro i znaci uredan je..probat cu brusnicu ko ne prode ici cu opet u lab..ajojjj uvik nestooo..Ja san kusin dekicu uzela u peoca za 40kn i skroz je ok…
Ma ja cim osjetim i inace da me mjehur malo boli popijem salicu ili dvije i ka nova sam 😊
Super idem sutra odmah picim po brusnicu i netko je spomeno kamilicu ...inace ne lakam cajeve i bass s mjehurom nikad problema..prinam tu nista ne znam....hvala vam cure vi ste pomoc iz prve ruke....ljubim vas
Ana,
ja sada pretjerujem :O Ono necu da uzmem to, ruzno mi. Iznervira me, itd. A nije mi cilj da pravim neku malu "pokondirenu tikvu" , moracu se skontati xD Kontam procice nas ovo ludilo, malo cemo stedljivije i racionalnije razmisljati. Nadam se 🤣 Ja okruzena "jeftinim" stvarima ganjam sve iz H&M-a, Lindex-a, haha. Ali sta cu kad mi se svidjaa, a ono drugo mi se ne svidja xD Komsinica mi salje sve gdje naj najjeftinije, autosjedalica 25 eura. E jebiga, uzecu sepet i ubaciti bebu. Ne volim ni kad sve mora biti najskuplje, ono kao moja drugarica kupi kolica od 400 eura i poslije par mjeseci kupi od 800 eura, ljepsa joj, a nije imucna, srednji stalez, ne znam ni otkud joj toliko kesa hahahha (msm briga me, njihov izbor), ali ovo mi jos gore od tog, u jedan fening gleda i savjetuje da i jaaa tako...
.najdrazi su mi oni sta komm da je prerano za kupovinu.. Po njima bi trebali dic kredit u 9om mj trudnoce i sa trbuhom do zuba djirat po ducanima i spiskat odjednom more para..
Nikako da vas ulovim :)
Bussybeeja sam bila s punih 20t na anomalyu i sve se lijepo vidjelo.
Truskawka jesi i mene brojala za narukvicu? Ne znam jel ona plava za mene ili možda ima još netko sa slicnim imenom.
Moj dragi neće moći sa mnom prvih dana na tecaj u Merkur, jel vi sve idete s vašim jačim polovicama?
Što se kupnje tiče, i ja sam počela polako s opremanjem i nikako da se zaustavim, a svi mi pričaju da je pre rano, morat ću karticu prerezat.
Jesam draga to si ti na popisu. Jel dececa nosis? Tako sam vidjela u tabelici onoj koju vodi Maggie. Jesi se ti uopce javila ili sam te ja samo dodala zato sto sam vidjela da si u Merkuru? 🤔🤔😅😅
❤N i V💙
Za cure koje nemate fejs, podijelim vam svoj popis stvari. Na fejsu je u word formatu.
Krupne stvari
· Autosjedalica za bebu 0 ili 0+ (JAJE)
· Kolica (3u1 ili 2u 1)— o tome ovisi autosjedalica
· Krevetić, madrac, nepromočiva podloga, ogradica
· Komodica + dio za presvlačenje+ spužvasta podloga
· Mjesto za odlaganje bebinih higijenskih potrepština (dodatna polica sa kutijama ili nešto viseće?)
· Baby gym (edukativni madrac)
· Ako je potrebno, putni krevetić (može biti i umjesto vrtića) +madrac za putni krevetić ako je donji dio pretanak
· Hranilica
· Ergonomska marama za nošenje ili nosiljka druge vrste
· Banana jastuk – jastuk za dojenje
Puno toga si se natpala …za pocetak ti pola toga ne treba…Al dobro ti di se opskrbila..Ne treba pretjerivat s pustim cudima….pogotovo na pocetku…Ono osnovno kasnine dolaze autosjedalice podloge za igranje i pusta cuda…Al ok malac ce biti Ana full opremljen…Ja znam iz iskustva da zaista ne treba krcati..i ovaj put kupujem samo sto mi treba a sve dr.cu kako beba bude rasla i mjenjala
Ok to je jaje il AS..autosjedalica je sjedalica koja ide kad beba pocne sjedit..Bar je tako bilo sa mojim curama jedino ko se nije sto mjenjalo unazad 6god. Pa vec po rodenju sjede u autosjedalici…To nisan upucena..
Nije se mjenjalo, od rodenja ide jaje, to je naziv u narodu da tak velim, svejedno je autosjedalica, grupe 0.. sto duze to bolje.. ugl nismo se sporazumjele 😂😂
Ana,
ja sada pretjerujem :O Ono necu da uzmem to, ruzno mi. Iznervira me, itd. A nije mi cilj da pravim neku malu "pokondirenu tikvu" , moracu se skontati xD Kontam procice nas ovo ludilo, malo cemo stedljivije i racionalnije razmisljati. Nadam se 🤣 Ja okruzena "jeftinim" stvarima ganjam sve iz H&M-a, Lindex-a, haha. Ali sta cu kad mi se svidjaa, a ono drugo mi se ne svidja xD Komsinica mi salje sve gdje naj najjeftinije, autosjedalica 25 eura. E jebiga, uzecu sepet i ubaciti bebu. Ne volim ni kad sve mora biti najskuplje, ono kao moja drugarica kupi kolica od 400 eura i poslije par mjeseci kupi od 800 eura, ljepsa joj, a nije imucna, srednji stalez, ne znam ni otkud joj toliko kesa hahahha (msm briga me, njihov izbor), ali ovo mi jos gore od tog, u jedan fening gleda i savjetuje da i jaaa tako…
Ne volim ni ja bosti odmah najskuplje. Npr. autosjedalicu sam kupila na 50 posto sniženo, ali morala je biti na listi sigurnih. Oko jedne obične torbe za pelene sam kopala tri dana da nađem nešto dobro, a povoljnije.
Govoriti nekome da štedi, a sam si rastrošan van svojih mogućnosti je u najmanju ruku, glupo. Filtriraj Salatice, tko ti što priča. Ako ti se sviđa NeXT i HM kupuju tamo. Ne moraš se nikome pravdati 😀😀. Imam ja bodija i poklonjenih i onih 25 eura 7 komada, a i onih euro po komadu.
Isto kao što smo mnogi u situaciji da jednostavno nemaš kome reći, treba mi to i to, simply su nepouzdani ( ili ih baš nema). Ako netko nešto pita, imam ja nekoliko krupnoća za nabaviti i dosta sitnica. Ali mostly je uzdaj se u se i svoje kljuse. I prihvatim dobar savjet.
I da, uživajmo sad..samo par puta u životu u najboljem slučaju uživamo u slatkom iščekivanju😍😍😍😍
url=https://daisypath.com]
joj, mislim da nikako ne treba šparati na AS. sigurnost prije svega 😊
Za cure koje nemate fejs, podijelim vam svoj popis stvari. Na fejsu je u word formatu.
Krupne stvari
· Autosjedalica za bebu 0 ili 0+ (JAJE)
· Kolica (3u1 ili 2u 1)— o tome ovisi autosjedalica
· Krevetić, madrac, nepromočiva podloga, ogradica
· Komodica + dio za presvlačenje+ spužvasta podloga
· Mjesto za odlaganje bebinih higijenskih potrepština (dodatna polica sa kutijama ili nešto viseće?)
· Baby gym (edukativni madrac)
· Ako je potrebno, putni krevetić (može biti i umjesto vrtića) +madrac za putni krevetić ako je donji dio pretanak
· Hranilica
· Ergonomska marama za nošenje ili nosiljka druge vrste
· Banana jastuk – jastuk za dojenje
Puno toga si se natpala …za pocetak ti pola toga ne treba…Al dobro ti di se opskrbila..Ne treba pretjerivat s pustim cudima….pogotovo na pocetku…Ono osnovno kasnine dolaze autosjedalice podloge za igranje i pusta cuda…Al ok malac ce biti Ana full opremljen…Ja znam iz iskustva da zaista ne treba krcati..i ovaj put kupujem samo sto mi treba a sve dr.cu kako beba bude rasla i mjenjala
Ok to je jaje il AS..autosjedalica je sjedalica koja ide kad beba pocne sjedit..Bar je tako bilo sa mojim curama jedino ko se nije sto mjenjalo unazad 6god. Pa vec po rodenju sjede u autosjedalici…To nisan upucena..
Nije se mjenjalo, od rodenja ide jaje, to je naziv u narodu da tak velim, svejedno je autosjedalica, grupe 0.. sto duze to bolje.. ugl nismo se sporazumjele 😂😂
😉😉😉😉😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji