Ana,
e bas si fino srocila. Znam da me ne trebaju dirati komentari, ali ono slala slikice i ostala cijena skrinsotovana (radi sebe slikam i to, da ne zab ako narucim). I napad, e to ti je sve preskupo!! Sta fali bodicima iz Primirka ili Fisa. Ama ne fali nista, alii ja hocu na preklop bodice za prvu ruku, a tamo ih nisam vidjela (online mislim) i sta sad da radim xD Ili na mojih troje carapica sto su set 6,5 eura i znam da jeste poskupo, moje nisu toliko haha, ali svidjaju mi seee, kvalitetne su i medene, necu ih 100 kupovati, vec par komada :O Takodje za plisano medo odijelo sto je 15 eura xD I posalje mi nesto nigdje veze "evo imas set 5 eura". Ti ga uzmi zeno, ali mene pusti na miru haha. Kao da njoj u trosak idem haha. I tad sam odlucila da joj ne govorim nista vise i ne saljem slike. Ali me dobro iznervirala. Ono gleda me kao budalu i rasipnicu (a sve pricamo o par stvarcica, zaova ostalo kupila od sebe). Uff, smiri seee xD
joj, mislim da nikako ne treba šparati na AS. sigurnost prije svega 😊
Bila je snižena, jer, boja- ljubičasta 😂😂 . Brittax Romer je odlična marka i na ovogodišnjoj listi HAK-a...toliko da su je u tom trenu procijenili 3500kn plus na svojim stranicama, u dućanu 2i pol tisuće kuna. Lol.
I najvažnije, mogu nabaviti adapter za kolica za ovu 😊😊😚
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
joj, mislim da nikako ne treba šparati na AS. sigurnost prije svega 😊
E to. Mislim idem na neku normalnu cijenu. I nadjem na snizenju za 70 eura, inace je 100. I kontam da i ne postoji nesto puno jeftinije od tog i da li da uzimam, ajde da se posavjetujem sa komsinicom, ono PRESKUPO TI JE TO, i salje od 25 eura. A sunce ti gdje nadje to haha, pa skoro kao dobra korpa za ves, u to ubaciti onda xD Ljudi zaboravljaju svrhu AS-a. Da stiti bebu prilikom nesreca, a ne da je gegam u tom. :O a to se sve zbilo u jednom dopisivanju, odjeca i AS. Od tad joj ne saljem haha.
Ajmeeee pa vi ste se sve full opremile. Ja imam par bodija, 2 plisana medeka odjelca, kapicu i igracku. E i dudu i carapice.i to je to. Sad me sram. S time da mi skoro nitko nista nece dati. Ali ajde, danas sam pola dana provela guglajuci kolica, nadam se da se to broji 😁 😆
Ana hvala za popis.
SarahZg ajme koji horor. Pa oni fakat nisu zdravi. 😲😳
Ne volim opcenito kad drugi pokusavaju upravljati mojim budzetom... ak ja hocu kolica platiti 1000€ to je moj problem,ja sam te novce zaradila,nisam ih nikome ukrala,jel tak... isto tako ako cu brisati bljuckanje grubom tetricom od 3 kn,to je moja briga. Jednostavno neke stvari su nekome bitnije da se plate više,nekome manje... muž mi jedini prigovori što kupujem za Klikera na rasprodaji,jel kao... ne brini se ženo,za bebu novaca imamo i mora ih biti. I to je točno! No,ne vidim svrhu plaćanja iste stvari 160 kn ako mogu naci bolju i slicnu za 60 kn. Mada cu po neke stvari posegnuti i u BiH,jer ne dam za spavaćicu koju cu koristiti jednom preko
150 kn... i tak... svako po svojim prioritetima.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Nikako da vas ulovim :)
Bussybeeja sam bila s punih 20t na anomalyu i sve se lijepo vidjelo.
Truskawka jesi i mene brojala za narukvicu? Ne znam jel ona plava za mene ili možda ima još netko sa slicnim imenom.
Moj dragi neće moći sa mnom prvih dana na tecaj u Merkur, jel vi sve idete s vašim jačim polovicama?
Što se kupnje tiče, i ja sam počela polako s opremanjem i nikako da se zaustavim, a svi mi pričaju da je pre rano, morat ću karticu prerezat.
Jesam draga to si ti na popisu. Jel dececa nosis? Tako sam vidjela u tabelici onoj koju vodi Maggie. Jesi se ti uopce javila ili sam te ja samo dodala zato sto sam vidjela da si u Merkuru? 🤔🤔😅😅
Da, dečko je. Nisam se javila, ali kad si već stavila zašto ne hahaha, neka samo mene na popisu :D
Klikerice,
da. Zasto suvisni komentari. Imate li vi C&A? Ja smekala na njihovoj stranici bas slatku odjecu koja je dosta dosta jeftinija od H&M-a, a na istu foru slatkoo 😍 Ali ovi ovdje iz ne znam kojeg razloga ne kupuju u C&A, pa da prodaju ovdje. :/
Za cure koje nemate fejs, podijelim vam svoj popis stvari. Na fejsu je u word formatu.
Krupne stvari
· Autosjedalica za bebu 0 ili 0+ (JAJE)
· Kolica (3u1 ili 2u 1)— o tome ovisi autosjedalica
· Krevetić, madrac, nepromočiva podloga, ogradica
· Komodica + dio za presvlačenje+ spužvasta podloga
· Mjesto za odlaganje bebinih higijenskih potrepština (dodatna polica sa kutijama ili nešto viseće?)
· Baby gym (edukativni madrac)
· Ako je potrebno, putni krevetić (može biti i umjesto vrtića) +madrac za putni krevetić ako je donji dio pretanak
· Hranilica
· Ergonomska marama za nošenje ili nosiljka druge vrste
· Banana jastuk – jastuk za dojenje
Puno toga si se natpala …za pocetak ti pola toga ne treba…Al dobro ti di se opskrbila..Ne treba pretjerivat s pustim cudima….pogotovo na pocetku…Ono osnovno kasnine dolaze autosjedalice podloge za igranje i pusta cuda…Al ok malac ce biti Ana full opremljen…Ja znam iz iskustva da zaista ne treba krcati..i ovaj put kupujem samo sto mi treba a sve dr.cu kako beba bude rasla i mjenjala
Ok to je jaje il AS..autosjedalica je sjedalica koja ide kad beba pocne sjedit..Bar je tako bilo sa mojim curama jedino ko se nije sto mjenjalo unazad 6god. Pa vec po rodenju sjede u autosjedalici…To nisan upucena..
Neka me netko ispravi ako griješim,ali iza jaja ide AS okrenut u smjeru vožnje tek kad beba može samostalno ustati i minimalno 10 kg.Jer po tome bi bebe od 6mj već mogle u AS, a to nije točno.Bitno je samostalno stajanje,dakle stabilnost djeteta.
Nikako da vas ulovim :)
Bussybeeja sam bila s punih 20t na anomalyu i sve se lijepo vidjelo.
Truskawka jesi i mene brojala za narukvicu? Ne znam jel ona plava za mene ili možda ima još netko sa slicnim imenom.
Moj dragi neće moći sa mnom prvih dana na tecaj u Merkur, jel vi sve idete s vašim jačim polovicama?
Što se kupnje tiče, i ja sam počela polako s opremanjem i nikako da se zaustavim, a svi mi pričaju da je pre rano, morat ću karticu prerezat.
Jesam draga to si ti na popisu. Jel dececa nosis? Tako sam vidjela u tabelici onoj koju vodi Maggie. Jesi se ti uopce javila ili sam te ja samo dodala zato sto sam vidjela da si u Merkuru? 🤔🤔😅😅
Da, dečko je. Nisam se javila, ali kad si već stavila zašto ne hahaha, neka samo mene na popisu :D
Hehe oprosti. Ja sam to automatizmom kad sam vidjela da ides u Merkur. Promaknulo mi je pitati te, a ono bio je kao dogovor da cemo sve u Merkuru imati neku oznaku i tak je krenula ideja narukvica. Ajde onda se vidimo u Merkuru i barem ces imati uspomenu malu ☺☺
❤N i V💙
Klikerice,
da. Zasto suvisni komentari. Imate li vi C&A? Ja smekala na njihovoj stranici bas slatku odjecu koja je dosta dosta jeftinija od H&M-a, a na istu foru slatkoo 😍 Ali ovi ovdje iz ne znam kojeg razloga ne kupuju u C&A, pa da prodaju ovdje. :/
U C&A sam uzela par običnih bodija na preklop i kapica i stvarno mi se pamuk čini dobar pod rukom. Ne vidim razliku od H&M.
Sortiraj odgovore
Najstariji