Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    15. Rujan 2018. 08:34

Mi cemo okreciti samo jedan zid u djecjoj sobi, mislila sam u sivo pa staviti one wall stickere oblacice po tom zidu. Prvo sam htjela ostaviti bijelo i samo polijepiti crne tockice i muz i brat su mi rekli da je to "malo pederski" za decka. Sta reci. 

Luka ❤

• Kani07
    15. Rujan 2018. 08:38

AllieH

Mi cemo okreciti samo jedan zid u djecjoj sobi, mislila sam u sivo pa staviti one wall stickere oblacice po tom zidu. Prvo sam htjela ostaviti bijelo i samo polijepiti crne tockice i muz i brat su mi rekli da je to "malo pederski" za decka. Sta reci.

😂 ovo je bas lijepo.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    15. Rujan 2018. 08:44

AllieH

Šone, brate, Šone... Nebojša je malo pederski hahhaga. Joj zamisli ti njih i opisa 😶 Tipicni Balkanci. Moj za curicu ne da rozo, hoce samo zivotinje printove (sto se i meni svidja, ali de malo, curica je ipak haha). Ne bi iznenadilo da i za njenu posteljinu, dekicu i ostalo kaze isti opis kao tvoj brat i muz 😂 A inace meni se bas svidja taj print, dala si mi ideju i nasla sam takvu dekicu u Primarku. 

VelikoSretnoDijete
    15. Rujan 2018. 08:46

Svekrve drage ❤️ Ja svoju bas ne pustam blizu pa za bebu jos nije bilo komentara ali za svadbu je bilo poslije - e da je bilo po njenom bla bla - ma tkooo te pita sto?! 🤬 odmah se u vampira pretvorim. I bas moram na jezik nekad pazit kad ju spominjem jer me muz vec opalio po nosu, ali ne podnosim glupost i ne podnosim kad mi netko jezik skracuje 😂
    Svasta ste lijepog nakupovale, ja sama nisam nista jos osim davno 2 slinceka :D Dobila sam okej kolica - komada dva, 3 u 1 peg perego i druga su bas velika - mogu se u njih namontirat 2 djeteta tako da ce ta biti vise u funkciji sa drugim. I kinderbeta sam 2 nova gotovo dobila i hranilicu i kadicu i jos me ceka tako da sam sretna jer sam te velike stvari dobila i sve mi je u suoer stanju. Po robicu cu sama u 11.mj, imam vremena jer malisa stize kraj sijecnja. A i moram vidjet gdje ce stajati njegove stvari prvo :D

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

VelikoSretnoDijete
    15. Rujan 2018. 08:49

Prvo sam htjelq novo bla bla a onda sam shvatila da mi je vazno da dobijem kosaru za prvih par mj a kasnije pikiram cossatto kisobran kolica od nultog polozaja - sva su mi divna i dobra su :) pokazat ce se sto ce mi trebati.
    Prematalicu planiram uzet onu za 180kn u ikei - pricala s mamama oko mene i uglavnom kazu da je lakse na pocetku nego na krevetu, a komodu ne posjedujem na koju bi ju stavila, tako da je jedina alternatica kuhinjiski stol 😂 

AllieH
    15. Rujan 2018. 08:51

Sto je najbolje, njih dvojica uopce nisu tog stanja uma, ali nimalo, totalno su otvoreni prema svima i svemu, njima je to sve normalno, samo valjda nekad jednostavno svi takvo nesto ispalimo ne misleci doslovno to sto smo rekli.  
    Slatka je dekica sa slike, da, to je taj djir. Meni prijateljicina mama pravi dekicu, dogovorili smo se za ovakvu, a onda cu jos uzeti 2 minky tako da smo mirni za hladniji dio godine. Preko ljeta ce vjerojatno i tetra dekice biti dovoljne. 

Luka ❤

VelikoSretnoDijete
    15. Rujan 2018. 08:51

E da, naisla sam na webshop iz VT - za spavacice i ogrtace za trudnice dojilje - mislim da cu tamo naruciti.
    https://ma-desire.hr/product/jastuk-i-dekica-minky-d0159-2/ - pogledajte ovu slatkocu 😍😍 u padajucem menu-u su soavacice i ogrtaci.

barbiemama
    15. Rujan 2018. 08:55

VelikoSretnoDijete

E da, naisla sam na webshop iz VT - za spavacice i ogrtace za trudnice dojilje - mislim da cu tamo naruciti.
    https://ma-desire.hr/product/jastuk-i-dekica-minky-d0159-2/- pogledajte ovu slatkocu 😍😍 u padajucem menu-u su soavacice i ogrtaci.

naručila sam od njih dvije spavaćice, svaka 80 kn. i nešto tetrica. jako sam zadovoljna. spavaćice su baš skroz mekane i udobne. i dostavili su u roku 2 radna dana.

Allie, jako mi se sviđa ta ideja sa sivim zidom i oblacima. više od točkica. ali to je zato što općenito nisam fan točkica 😁

• zvrkica
    15. Rujan 2018. 08:57

VelikoSretnoDijete ja sam uzela Cossato od nultog položaja odmah sad na početku 😀

AllieH mi smo planirali ma vinkovačke i eto.. ne mogu.. joj ja bi sve sivo bijelo što se mene tiče, a sad će i stan tako biti okrecen. Jedva čekam to, i novu rasvjetu i zavjese staviti i onda kupujem ostatak  stvari za malenu. Ovo sa pederskim mi je skroz smiješno 😂🤣🤣🤣 
    Salatice uzmi tu lijepu dekicu sivu 😍😍 Meni  žao što nemamo Primark 😏😏. Vezano za C&A imamo ga, ali izbor za bebe je prelos i premali, tako da ostaje online.

VelikoSretnoDijete
    15. Rujan 2018. 08:59

Ooo super, bas sam se pitala kakav je materijal :D da ne dode neka plastika. Znaci narucujem.
    A velicine?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.