Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    14. Rujan 2018. 13:41

Salatice, jeste, i to je opcija, ali onda opet sranja ako cu na drugu trudnocu pa bolje rijesiti dok se moze.
    Zvrkice hahaha, bas sam mogla. Nego, sokirana sam osjeckom bolnicom, prestrasno izgleda, nasa naspram toga izgleda kao privatna poliklinika. Kad sam dosla kuci, prvo sam se isla pod tus oribati i oprati kosu, meni je ono ajme 👎👎👎

Luka ❤

Duda

Ja imam tri bambusove tetra krpice iz ethereala i super su, jako mekane. Prijateljica je naručila i ručnik za kupanje i bambusove tetra pelene, vidjela sam i opipala, sve je divno i baš kvalitetno i mekano. Za svaku preporuku, al opet mislim da mi ne mora sve biti njihovo, uzet ću npr. i u pepcu. I jednako će poslužiti za neke stvari, npr. podrigivanje 

zadranka86

Klikerica

Evo vijesti iz Pepca(sama se sebi smijem,kao neki izvjestite sa shopping terena)

Tetrice u Pepcu Konzum Radnička su 3,50 kn, uzela sam 5 kom. Eto da se nisam bezveze vozila. Biti ce dobre za staviti na rame da beba podrigne ili obrisati kad bljucne. Od nečega što platim 3 kn ne očekujem da traje godinama. Imaju i flanelske,one su 8,90 kn i ima ih svakakvih.
    Bodija dugi rukav ima od 9,90 kn,a čarapica od 5 kn. Nisam dalje smjela ni gledati. Netko je pitaobza grudnjak,nisam ga vidjela
    Iden zvati osobnu bankaricu da mi blokira kartice

Uzela tetrice jakooo tanke su uzela flanela mislim da ce bit ok...dekica uzela bass tu boja cini mi se topla posluzit ce...bodije san uzela ali nema mali br sve je od 62..carapice imam te bass male ja san platila 8kn o cinu se ok...nista to jos ni oprano vidit ce mo kad se opere kvalitetu...kaoice imam nasla za 3.50kn.rukavice isto...bagatela

url=https://lilypie.com]

• nali
    14. Rujan 2018. 13:43

m.girl6

Hvala ti draga Nali, vjeruj mi da se ponekad tako i osjećam.
    prof.Dinka Pavičić Baldani, znam da je ona ivf ginekolog a ne za trudnoću, ali opet nije mi to smjela tako reći, a onda je došla dr.Ivana Jurković i ona je isto to potvrdila njezin zaključak. Da bi me poslali kod prof.Škrablin na odjel patologije za 5 dana i ona mi je rekla da je sve u najboljem redu i da o kakvom pobačaju oni pričaju, da sam se ja jedva dočekala da budem trudna, a kud bi one mene na pobačaj. Naravno da sam u međuvremenu išla privatno jel mislim da bi svirnula na živce da sam čekala 5 dana. Hvala BOgu na dr.Kosu koji me primio 2 sata nakon što sam mu rekla situaciju.
    Idem u TA u Petrovu, ali prof.Škrablin i vodim trudnoću kod dr.Kosa. A ti? KO je tebe pregledavao u petrovoj?

ja ću uzeti zaštitne navlake sad sa vikend preko dada&rocco jer imaju popust na njih 15%, a na ostali asortiman 10-20%. Javite cure kak ste zadovoljne sa stvarima sa ethernala i ja tamo mislim uzeti dekicu i tetrice.

Mislila sam da ti je Skrablinka krivo vidla na uzv. Ja sam prije cca 5 godina imala problema u petrovoj, vise se imena tih doktora ne sjecam, trebala bi nalaze nac, uglavnom nakon hodanja i hodanja tamo, pokusaja raznih izazivanja ovulacije, bez menge po godinu dana, oni meni rekli da sam neplodna. Neki spominjali menopauzu.. Ukratko. Ono nisam se osjecala ko zena nakon tih pregleda..koma.. Kod svake dok.totalno razlicita dijagnoza. Digli oni ruke od mene i ja od njih. Sad bi im najrade s trbuhom dosla, al sumnjam da me se sjecaju. Onda me najurila moja privatna ginicka kad sam ostala trudna- kod skrablinke i njen pristup mi je potvrdio moj
    prijasnji stav o petrovoj. Jer sam isla paralelno njoj i u podobnik. Zena nista kod mene nije vidla, ni hematome, ni miome, ni ciste u mozgu, ni skracen cerviks.. Bas nista. Po njenom sve super. Malo mi je falilo da joj sve nalaze, uzv slike dam i pokazem di je sto od problema. Tu sam poludila i vise nejdem tamo. 

• nali
    14. Rujan 2018. 13:46

du1988

nali

Mama5 cestitam na curki
    Cure koja je spominjala grudnjake bez savova iz pepca za 15 kn? Jel mi moze koja fotkat ako vidi u pepcu da znam poslat dragog po to.
    mama5 pridruzujem se cestitkama! Klub cura se povecava!

Super, hvala na slikici😘

• Marti8
    14. Rujan 2018. 13:50

Ovu sam dekicu ja uzela neki dan u pepcu i isto je premekana..A tetrice su ostale sve neke rascerupane,cak nije bilo ni neke robice od ovih malih br..valjda su sve rasprodali..ali sam cula zenu u ducanu da oni svaki dan dobiju nesto od robe i slazu na police..onda treba kampirati ispred peoca svako malo🤣
    Bruna dogovoreno👍😆

m.girl6
    14. Rujan 2018. 14:02

Nali i ti si lavica i svaka ti čast 
    I ja bi sad najradije došla im tamo i kod embirologice koja mi je rekla da nema šanse da je ovo "dobitna" jajna stanica, a isto tako i kod svoje Baldani koje je više nije bilo nego što je bila u bolnici. 2. puta mi je na transferu bio Vrčić, nisam ni osjetila, uglavnom divan doktor. 
    Nek je sve u redu sa našim bebačima, a oni nek se fućkaju sa svojim dijagnozama, ali sramota za tak nešto

Noa 💙

Ana89
    14. Rujan 2018. 14:14

m.girl6

klikerica, super stvračice, bolje da nejdem u pepco niti ikamo jer ću bankrotirati

Ja još nisam obišla kik, haha. To moram 😂😂. Sva sreća pa je blizu DM-a Umag 😂😂 Ali moram se sjetiti: imaš skoro sve, ne pretrpavaj se 😂😂

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    14. Rujan 2018. 14:17

AllieH

Salatice, jeste, i to je opcija, ali onda opet sranja ako cu na drugu trudnocu pa bolje rijesiti dok se moze.
    Zvrkice hahaha, bas sam mogla. Nego, sokirana sam osjeckom bolnicom, prestrasno izgleda, nasa naspram toga izgleda kao privatna poliklinika. Kad sam dosla kuci, prvo sam se isla pod tus oribati i oprati kosu, meni je ono ajme 👎👎👎

Ne pričaj mi ništa. Strahota. Još da vidiš rodilište i ginekologiju, užas. Ja sam 2013 nakon operacije ležala još 3 dana na ginekologiji i zvala muža da donese domestos da operem WC i dolje tuš kadu, a tusirala se u japankama. Strahota i sramota! A kad sam dosla kuci tusirala se pola sata i svu robu na 95 oprala, a torbu u kojoj su mi bile stvari bacila. Fuj

zadranka86
    14. Rujan 2018. 14:18

m.girl6

joj i ja bi i minky dekicu i tetrice od bambusa i krpice od bambusa, baš me zanima kakve su, piši odmah zadranka

Naravno u pon vam se javim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.