zadranka, javi kad stigne! Ja cu s ethereala naruciti jastuk dekicu pa me zanimaju dojmovi!
url=https://lilypie.com]
Evo vijesti iz Pepca(sama se sebi smijem,kao neki izvjestite sa shopping terena)
Tetrice u Pepcu Konzum Radnička su 3,50 kn, uzela sam 5 kom. Eto da se nisam bezveze vozila. Biti ce dobre za staviti na rame da beba podrigne ili obrisati kad bljucne. Od nečega što platim 3 kn ne očekujem da traje godinama. Imaju i flanelske,one su 8,90 kn i ima ih svakakvih.
Kapice su 6,90 kn - to je bagatela!
Podloga za prematanje isto imaju svakakvih 17,90 kn. To bi bila ova putna jel...recimonu Ikei to košta oko 60-70 kn.
Bodija dugi rukav ima od 9,90 kn,a čarapica od 5 kn. Nisam dalje smjela ni gledati. Netko je pitaobza grudnjak,nisam ga vidjela
Iden zvati osobnu bankaricu da mi blokira kartice
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Salatice i ja bi cipsa..... snikers sam maloprije pojela, cak sam po zeljanici mazala ajvar.... do toga je doslo,i necu vise nikad jest nista bez ajvara,sve s njim valja
Mama5 cestitke na curici,nek je sve u redu.
Ja moram vcrs na svadbu,samo cemo navecer malo i to je to. Radovi u ulici,zavili vodu,ne mogu kosu oprat,znaci katastrofa. Nadam se da ce uskoro doc.
I da ce vcrs na svadbi bit ajvara!!!
Mama5,
cestitkee na super vijestima i curiciii 😊😊😊😊
AllieH,
samo da izguras jos malo, a hoces, onda poslije ss mozda i smiri, bez operacije? Postoji li ta mogucnost? S obzirom da ce se poslije poroda stomo izduvati.
Hahaha,
jesam vas nasla sa domacinskim cipsom, kao i vi mene sa lidl madjaricama hahahaha. Pitala sam mame zna li za taj kolac, rekla je da zna i da je komplikovan za praviti. Kore se peku nesto naopacke, nisam je skontala. Tako da sam nazvala tatu i rekla da usput uzme u slasticarni neki cokoladni kolac (ali to zaa predvece haha).
Blaza,
haahahahahaha 🤣🤣🤣🤣 Bebi ce prva rijec biti "ajvar" 😂 Prejaka si. Zeljanica i ajvar hahahaha. Volim ga i ja, ali mi stvori vecu zgaravicu 😶 Inace ja sam doruckovala jutros ribu sardinu i feta sir... I kad sam zavrsila, zalila sa casom mlijeka. Boze dragi hahahaha, kombinacije 🤣
Hvala ti draga Nali , vjeruj mi da se ponekad tako i osjećam.
prof.Dinka Pavičić Baldani, znam da je ona ivf ginekolog a ne za trudnoću, ali opet nije mi to smjela tako reći, a onda je došla dr.Ivana Jurković i ona je isto to potvrdila njezin zaključak. Da bi me poslali kod prof.Škrablin na odjel patologije za 5 dana i ona mi je rekla da je sve u najboljem redu i da o kakvom pobačaju oni pričaju, da sam se ja jedva dočekala da budem trudna, a kud bi one mene na pobačaj. Naravno da sam u međuvremenu išla privatno jel mislim da bi svirnula na živce da sam čekala 5 dana. Hvala BOgu na dr.Kosu koji me primio 2 sata nakon što sam mu rekla situaciju.
Idem u TA u Petrovu, ali prof.Škrablin i vodim trudnoću kod dr.Kosa. A ti? KO je tebe pregledavao u petrovoj?
ja ću uzeti zaštitne navlake sad sa vikend preko dada&rocco jer imaju popust na njih 15%, a na ostali asortiman 10-20%. Javite cure kak ste zadovoljne sa stvarima sa ethernala i ja tamo mislim uzeti dekicu i tetrice.
Noa 💙
klikerica, super stvračice, bolje da nejdem u pepco niti ikamo jer ću bankrotirati
Noa 💙
Allie ako si iz Vinkulje dolazila u OS vidjela si mi zgradu, što nisi na kavu došla?! 😁😁 bitno da je malac OK 🤗
Salatice ja ti kupim gotove kore za mađaricu, skuham fil samo i da vidiš 😀 Ko ce se petljat i peći te silne kore, ne pada mi na pamet 😂
zadranka, javi kad stigne! Ja cu s ethereala naruciti jastuk dekicu pa me zanimaju dojmovi!
Triba u pon.mislim doc...javim svakako...dada i rocco za sad su super..a sad cu vidit ethreal..uzela san probno 5kom tertrica i gazice za brisat i one minky dekice..pa ce mo vidit....javim..
url=https://lilypie.com]
joj i ja bi i minky dekicu i tetrice od bambusa i krpice od bambusa, baš me zanima kakve su, piši odmah zadranka
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji