Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    14. Rujan 2018. 11:30

Dakle, od svega sta sam sad procitala a imala sam sigurno 10 stranica zaostatka... Ja sam zapamtila samo da netko kuha sarmu! Tko si, koja ti je adresa?? 😍😍😂😂😂

m.girl6
    14. Rujan 2018. 11:32

du, hvala ti 
    i hvala na informacijama za grudnjake i spavaćice, samo pišite ko kaj sazna. Ja sam mislila uzeti tetrice od ethernala,netko je pisao da su od bambusa puno mekse,  a zaštitne ograde od dada&rocco (čekam možda bude kakav popust, zna biti po 15%) 

a kaj se tiče poroda i svega, uopće me nije strah, jednostavno ne razmišljam o tome. znam da se moram poroditi i bok. a sad na lakši ili teži način vidjet ćemo. baš kak i klikerica kaže, ak treba 3 dana ću rađati, hehe. 

s obzirom da sam ivf trudnica, prošla sam 2 tjedna injekcija od kojih me peklo pola trbuha, više nije bilo mjesta na kojem nisam imala plavi ožiljak, svaki dan vađenje krvi u Petrovoj (bila sam ispikana ko narkić), 2 bolne aspiracije di su mi vadili sveukupno preko 35 oocita, anestezija od koje sam prvi puta skoro pala u nesvijest, a i drugi put sam bila užasno slaba, do transfera i isčekivanja 2 tjedna da možeš izvaditi betu i vidjeti da li je pozitivna ili nije, biokemijska trudnoća 1. puta, nakon 2.transfera htjeli me na pobačaj u 8.tjednu jer prof.nije vidjela da se dobro razvijaju ruke i noge i rekla je da je mozak prevelik, hvala Bogu na dr.Kosu koji me hitno primio za 2 sata na pregled i rekao da je sve u redu. svaki sljedeći dan do kraja 1.tromjesečja je bilo strah i trepnja i evo nas sada u 6. mjesecu trudnoće. 
    Drage moje, nek nas režu, rade nam kaj god hoće samo da je sa bebom sve u redu. Negdje sam pročitala da porod koji najviše boli je ipak porod koji se još nije dogodio. Cure koje su bile na potpomognutoj znaju o čemu pričam. Mi smo žene lavice i sve ćemo istrpiti za naše malo zlato 

A to kaj me pojedinci plaše: budeš ti vidla kaj to bude na porodu, nemaš ti pojma i te spike, ajde molim te, pa zato smo tu da širimo vrstu, kaj ne? Uostalom nisu mi ni menge bile idealne, rušila sam skoro svaki mj kad bi ju dobila, tako da preživjet ću valjda i porod. Kak i druge tak i mi 

Noa 💙

Maggie85
    14. Rujan 2018. 11:32

Jedan dan, samo jedan dan me nema i već 15 stranica! Dobro je Allie napisala da one neaktivne "imaju život" 
    Ja sam primijetila neki dan da nakon 6 mjeseci normalno mokrim. Znači sjela sam na wc i to ide i ide i ide, a tako nisam piškila otkad sam trudna. Najčešće bude kako ste i same pisale, par kapi, a pritisak je bio velik. Uglavnom, skužila sam da se bebač povukao prema gore jer nekad se zapušem dok pričam, a sjedim  , a i lupkanja su sve više.
    Truskawka - pupak je baš sladak! Usporedba s luftićem je vrh!!
    m.girl6 - super je buška!
    mmama2 - vidim i ti imaš živopisne snove  Nego, nije mi bilo jasno iz Dudinog komentara zašto bi bilo morbidno da jede fritule s linoladom, sve dok ti nisi stavila smajliće na taj komentar... jao koja mi je moć povezivanja  Pamćenje kao u zlatne ribice.
    Ruksak neću kupovati, imam jedan relativno novi koji sam koristila za trening. Velik je, ima puno pretinaca pa mislim da će bit dobar. Koncept je kao ovaj: https://polleosport.hr/fitness-sprave-i-oprema/sportske-torbe-i-oprema/ua-hustle-3-0-backpack-desert-sand-black/?search=ruksak Nije baš ni jeftin, ali ja sam ga na nekoj akciji uhvatila i jako sam zadovoljna, baš puno toga stane u njega.
    Da čujem, tko se usudio spomenuti mađaricu iz Lidla? Kaj je stvarno tak dobra?? Mene totalno šora slatko i bojim se da ću u zadnja 2 mjeseca nadoknaditi sve slatko i nezdravo što nisam u prethodnih 7 mjeseci 
    Jučer sam čula da su tetre iz IKEE jako kvalitetne i mekane godinama. Ima netko iskustva?
    Netko je spomenuo slavlja i goste... mi smo imali dvoje goste ovaj tjedan, u utorak i četvrtak, a dane prije toga sam pripremala tako da sam cijele dane na nogama. Danas napokon mi idemo u goste, jedva čekam da se i mene malo časti  
    Sad u ovom periodu baš uživam u trudnoći, ništa mi nije teško, imam puno energije, srećom zdravstveno je sve u redu, beba se javlja svako malo... da barem može ostati ovako, bila bih stalno trudna!! 
    Pusa svima!!

• zvrkica
    14. Rujan 2018. 11:34

Klikerice ti si zmaj 😀

ja sam svašta prošla do sada, isto Salatice nakon udaje 😂😂

Sve sam kulerski odradila iako sam paničar.
    Znači maloprije mi bio poštar, ja se baš otuširala i kažem nek dowde gore. Brzo hodam po ogrtač za koji skužim da je prekratak, zatvaran vrata da pas ne izleti van, on kuca već a ja oblačim majicu i tajice i kasnije si mislim kako sam potrčala par puta, ali nisam sigurna od žurbe 😂😂😂 i odmah mi cerviks padne na pamet a još me danas i zateže trbuh 😂😂😂 užasna sam danas, nikako do.pozitive, imam takvih dana, dođu i prođu

Mužu sam slala poruke o rekao mi je da me ignorira 😂😂😂

Salatica9192
    14. Rujan 2018. 11:49

Joojj, kud ukuca na Google vase madjarice Lidl hahahhahaa, mi nemamo Lidla hahaha 🤣 Odoh traziti recept, izgleda joj, pojela bih cijelo pakovanje ono (pogotovo sto cekam snikers od jutros 😭)
    Sarma hahhahahaha, mama kad me ne ubi kad sam spomenula xD Onda kao nema domaceg kiselog kupusa, tek se treba stavljati, a u marketu je los (provjerena info kao 😂), tako da meni nema sarme do jeseni ☹️
    Zvrkice, 
    i mene nesto sve steze, tj stezalo. Danas nisam imala BH kontrakciju jos, alii me oko pupka krenu boliti, kao da me nozicima bode nesto, ostra bol i prodje :O
    Maggie, samo uzivaj, preskoci ovakve postove kukanja 😂

MareiKate
    14. Rujan 2018. 11:54

m.girl6

du, hvala ti
    i hvala na informacijama za grudnjake i spavaćice, samo pišite ko kaj sazna. Ja sam mislila uzeti tetrice od ethernala,netko je pisao da su od bambusa puno mekse, a zaštitne ograde od dada&rocco (čekam možda bude kakav popust, zna biti po 15%)

a kaj se tiče poroda i svega, uopće me nije strah, jednostavno ne razmišljam o tome. znam da se moram poroditi i bok. a sad na lakši ili teži način vidjet ćemo. baš kak i klikerica kaže, ak treba 3 dana ću rađati, hehe.

s obzirom da sam ivf trudnica, prošla sam 2 tjedna injekcija od kojih me peklo pola trbuha, više nije bilo mjesta na kojem nisam imala plavi ožiljak, svaki dan vađenje krvi u Petrovoj (bila sam ispikana ko narkić), 2 bolne aspiracije di su mi vadili sveukupno preko 35 oocita, anestezija od koje sam prvi puta skoro pala u nesvijest, a i drugi put sam bila užasno slaba, do transfera i isčekivanja 2 tjedna da možeš izvaditi betu i vidjeti da li je pozitivna ili nije, biokemijska trudnoća 1. puta, nakon 2.transfera htjeli me na pobačaj u 8.tjednu jer prof.nije vidjela da se dobro razvijaju ruke i noge i rekla je da je mozak prevelik, hvala Bogu na dr.Kosu koji me hitno primio za 2 sata na pregled i rekao da je sve u redu. svaki sljedeći dan do kraja 1.tromjesečja je bilo strah i trepnja i evo nas sada u 6. mjesecu trudnoće.
    Drage moje, nek nas režu, rade nam kaj god hoće samo da je sa bebom sve u redu. Negdje sam pročitala da porod koji najviše boli je ipak porod koji se još nije dogodio. Cure koje su bile na potpomognutoj znaju o čemu pričam. Mi smo žene lavice i sve ćemo istrpiti za naše malo zlato

A to kaj me pojedinci plaše: budeš ti vidla kaj to bude na porodu, nemaš ti pojma i te spike, ajde molim te, pa zato smo tu da širimo vrstu, kaj ne? Uostalom nisu mi ni menge bile idealne, rušila sam skoro svaki mj kad bi ju dobila, tako da preživjet ću valjda i porod. Kak i druge tak i mi

Dada&Rocco su ovaj vikend na indizajnu, napisali su da će se moći naručiti tamo po akcijskim cijenama pa ako si u ZG eto ti prilike...

m.girl6
    14. Rujan 2018. 12:00

mareikate, oooo super pa hvala ti :))

Noa 💙

• pepercorn
    14. Rujan 2018. 12:05

Klikerica

U kojem tjednu su vas slali na ogtt?

Meni je moj dao uputnicu da ga obavim do iduceg pregleda koji ce biti u 21.tt

• Marti8
    14. Rujan 2018. 12:11

Bruna92

Dakle, od svega sta sam sad procitala a imala sam sigurno 10 stranica zaostatka… Ja sam zapamtila samo da netko kuha sarmu! Tko si, koja ti je adresa?? 😍😍😂😂😂

Ja kuham sarmu😊 slobodno dodes,svi ste pozvani😂😂

Mama5
    14. Rujan 2018. 12:19

Drage zenske ja sam bila na uzv-u i bas sam presretna da je sve ok malo sam se zabrinula prije 3 tjedna ali dr. kaze da je stvarno sve ok, da je trazila kontrolni uzv na 3 tjedna jer zadnji put smo bili malo manje od 20 tt pa se sad sve bolje vidjelo, inace dr. Banovic je divna, vidi se da voli svoj posao, i sad je potvrđeno da je.. Sad smo po uzv-u na 23+1 i ima 564g..ja sam bas sretna.. Sad sam škicnula ljetne bebe i evo bas je zadnja rodila i gotova tema, bas me to raspekmezilo, jedva cekam da i mi krenemo s bebicama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.